Pri-SoNeR kullanıcısının son içeriği

1. P

Soru Ücretsiz pil değişimi yapılıyor mu?

Var hocam. Gerekli durumlarda Samsung yapıyor. Daha önce bizzat Samsung Galaxy J4 (2018) garanti kapsamında yetkili servise gönderdim, akıllı telefonun anakart ve bataryası ücretsiz olarak değiştirildi. Xiaomi'nin de müşteri memnuniyeti kapsamında gerekli durumlarda yapmasını umduğum için sordum...
  2. P

Sohbet GENPA servis sürecim

Kargo personeline tutanak tuttursaydınız keşke. Servise durumu açıklayan not yazarak geri gönderin hocam. Sıkıntı çıkarırlarsa da Tüketici Hakem Heyetine başvurun bence.
  3. P

Sohbet GENPA servis sürecim

Yurtiçi Kargo Adıyaman/Kahta şubesinde elimle teslim ederek Genpa Adana teknik servise göndermiş olduğum Xiaomi Redmi Note 8 (64 GB) akıllı telefonumun kutusunda tüm bilgileri ayrıntılı bir şekilde yazmıştım. Servis çalışanları bu kadar okuma yazma sıkıntılı olduklarından olsa gerek telefonumu...
  4. P

Sohbet Redmi Note 8 Ekran Süresi Ve Paylaşımları

Yetkili servis telefonun MIUI yazılım sürümünü 11.0.3 Global Kararlı sürümden 12.0.3 Global Kararlı sürüme yükseltmişti. Ben dikkatli bir şekilde ekran süresi testi yapmadım, ekran süresi düşmüş müdür? Pil tasarrufu modu açık olarak kullanmak her zaman daha iyi mi sonuç verir?
  5. P

Sohbet Redmi Note 8 Ekran Süresi Ve Paylaşımları

Merhaba. Xiaomi Redmi Note 8 (64 GB) akıllı telefonun ekran süresi, bataryayı daha uzun süreli kullanmak, depolama alanının azalmaması, performans ve stabiliteden ödün vermemek için şu güncellemeler yapılmalı mı yoksa hiçbiri yapılmasa daha mı iyi? Ya da hangileri yapılmalı, hangileri...
  6. P

Çekiliş [Açıklandı] Forum Üyelerine Özel 1 Adet Bitdefender Antivirus Plus 1 Yıl 1 Pc

Faydalı bir çekiliş olduğunu düşünüyorum. Teşekkür ederim ve ben de çekilişe katılmak istiyorum. Kazanan kişi etiketlenerek açıklanıyordur inşallah.
  7. P

Yardım mi repeater 2 bağlanmıyor

Hocam Xiaomi Mi Wifi Range Extender Pro kablosuz ağ güçlendiriciyi bir modeme bağladıktan sonra cihazı başka bir yerde farklı bir modeme ya da router'a bağlamak istersek resetlemek zorunda mı kalıyoruz yoksa farklı farklı ağlarda resetlemeye gerek kalmadan kullanabilir miyiz?
  8. P

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

Xiaomi Redmi Note 8 (64 GB) orijinal batarya değişim fiyatı nedir?
  9. P

Pri-SoNeR, H.kadioglu
  10. P

Yardım Redmi Note 8 Düzelmeyen wifi sorunları

Bluetooth ve Bluetooth taraması/kablosuz taraması vs. kapalıyken de aynı sorun oluyor.
  11. P

Soru Xiaomi - Afet ve acil durumlarda gönderilen uyarı mesajları nasıl aktif edilir?

(Xiaomi Redmi Note 8 - MIUI 11.0.3 Global Kararlı sürüm) Mesajlar + Ayarlar'a girdiğimde şunlar çıkıyor. Doğru yere mi girmişim? Seçilen ayarlar doğru mudur? Kanal ekleme kısmı yok çünkü.
  12. P

Hayır hocam MIUI 11.0.3 Global Kararlı
  13. P

Aynı sorun benim Redmi Note 8 cihazımda da yaşanıyor. Çözümünü bilen olursa paylaşabilir mi lütfen? Hangi wi-fi ağına bağlıysam Üzerine tıkladığımda Rastgele mac kullan gibi hiçbir şey yok.
  14. P

Merhaba. Xiaomi Redmi Note 8 orijinal batarya değişimi fiyatı nedir?
  15. P

Soru Xiaomi - Afet ve acil durumlarda gönderilen uyarı mesajları nasıl aktif edilir?

Ekran görüntüsünde vermiş olduğum servis ayar mesajında yazan Afet ve acil durumlarda gönderilen uyarı mesajları nasıl aktif edilir? Samsung telefonlarda açmayı biliyordum ama Xiaomi Redmi Note 8'de MIUI işletim sisteminde yerini bulamadım.
Üst Alt