PowerofAirx kullanıcısının son içeriği

1. PowerofAirx

Yardım A12 Custom Rom'dan A11 Globale dönmek?

Arkadaşlar merhaba, Sorum basit. A12 EuRom (Custom)'dan Mi flash ile fastboot kurulum yaparak A11 Global Roma dönebilir miyim? Sürüm düşürme olacağı için sıkıntı olur mu?
  2. PowerofAirx

Yardım Eu Rom Haftalık MIUI 13 Hk.

Arkadaşlar merhaba, Xiaomi.Eu sayfasında MIUI 13 stabil ve haftalık olarak bazı cihazlar için yayımlandı. Benim cihazım Mi 10T Lite ve haftalık Rom fastboot olarak paylaşılmış. Bu romu direkt olarak Mi Flash ile kurabilir miyim? Yoksa Twrp üzerinden mi kurmak gerekiyor? Desteğinizi rica ederim.
  3. PowerofAirx

Yardım Fabrika Ayarları ve Widevine L1

Merhaba arkadaşlar, Geçtiğimiz hafta deneme amacıyla Pixel Experrience A12 Beta'yı flashladım. 2/3 gün normal şekilde kullandım. Bir gün netflixe giriş yaptığımda "cihaz hatası" diye bir uyarı verdi ve Netflix kapandı. Sonrasında uygulama ayarlarından ve DRM infodan kontrol ettiğimde widevine...
  4. PowerofAirx

Yardım Aosp Roma'da Kamera Bulanık

Arkadaşlar merhaba, normalde Pixel Experience Plus kullanıyordum. Merak ettiğim ve deneyimlemek istediğim için DotOs 5.2 kurdum. Fakat stock kamera da Gcamde de ana kamera Bulanık gösteriyor. Ön kamerada sorun yok. Nasıl çözebiliriz?
  5. PowerofAirx

Çözüldü Twrp giremiyorum

Arkadaşlar merhaba, Twrp girmek için cihazı yeniden başlatıp ses açma tuşuna bastığımda twrp yazısı sürekli ekranda bi beliriyor bi kayboluyor. Bir türlü twrp ekranına giremiyorum. Nasıl çözebilirim?
  6. PowerofAirx

Yardım Twrp kurulumunda cannot load recovery.img hatası

Arkadaşlar merhaba, Sorum basit. Fastbood devices komutundan sonra fastboot flash recovery recovery.img komutunu verdiğimde "Cannot load 'recovery.img' No such file or directory hatası veriyor. Ama img klasörü zaten hali hazırda dosyada. Nasıl çözebilirim arkadaşlar?
  7. PowerofAirx

Yardım Mi 10T Lite için Anx Camera???

Arkadaşlar merhaba, Mi 10T Lite için anx camera kullanan var mı? Sitesinden bi versiyonunu indirip kurdum ama telefon bootlop'da kaldı. Sonra twrp'den anx camera dosyalarını silerek telefonu açabildim. Uygun versiyonunu bilen ya da kullanan varsa yardımcı olabilir mi?
  8. PowerofAirx

Yardım Rom kurulumu sonrası Google hesabımı ekleyemiyorum.

Arkadaşlar merhaba, Rom kurulumu sonrası Gmail hesabımı eklemek istediğimde, "google hesabınız eklenemedi tekrar deneyin" diye bir hata alıyorum. Çözümü konusunda yardımınızı rica ederim.
  9. PowerofAirx

Yardım Telefon günde bir kez kendini yeniden başlatıyor.

Arkadaşlar merhaba, Son 3 gündür, telefon şarj yüzdesi fark etmeksizin günde bir kez kendini yeniden başlatıyor. Kimi zaman %20 kalmışken yapıyor bunu, kimi zaman %40'dayken. Abartılacak, ya da büyütülecek bir sorun değil belki evet, ama istisnasız son 3 gündür bunu yapmasının sebebi ne...
  10. PowerofAirx

Kernel [KERNEL][R][GAUGUIN][MIUI/AOSP] XIAOMI MI 10T Lite için Talesweaver kernel 2.0

/* * Garantiniz hala geçerli mi? * * Şahsım ya da Forum yönetimi Rom ve/veya Kernel * yüklemelerinden oluşabilecek sorunlara karşı sorumluluk kabul etmemektedir! * Talesweaver 1.1.5 for Xiaomi Mi 10T Lite 1. Hmm... Bu nedir? Sorduğunuza sevindik, Talesweaver Batarya performansı ve...
  11. PowerofAirx

Rom Xiaomi Mi 10T Lite & Redmi Note 9 Pro 5G [gauguin] /// MiuiMiX Rom ///

Arkadaşlar merhaba, Öncelikle Rom paylaşımı konusunda açmış olduğum ilk konu bu. O nedenle eksikliklerim ya da hatalarım olursa uyarmaktan ve fikir vermekten lütfen çekinmeyin. Not: MiuiMix'in sitesinden yapılan çeviri tamamen tarafıma aittir. GİRİŞ MiuiMiX, xiaomi.eu ve çin beta...
  12. PowerofAirx

Sohbet Mi 10T Lite / Poco X3 NFC / Mi 11 Lite Hangisi neden?

Arkadaşlar merhaba, Poco X3 Pro'nun imei kaydının hala belirsiz olması sebebiyle yarın elden çıkarıyorum. Yerine bu üç modelden birini tercih edeceğim. Mi 11 Lite'ı Amoled olması ve oldukça hafif olması dolayısıyla istiyor gibiyim. Mi 10T ve X3 NFC arasında gidip geliyorum zira ciddi...
  13. PowerofAirx

Yardım Custom Rom vs Stock Rom pil süreleri farkı??

Arkadaşlar merhaba, Bu maceraya sırasıyla Global-Endonezya-Eu Rom ile başladım ve şuan da MiuiMix kullanıyorum. Ne yalan söyleyeyim, yoğun bir kullanıcı sayılırım, 1/2 saat oyun, ağırlıklı sosyal medya arada sırada da dizi. Ama ekran sürem 5 saati bazen yakalıyor, bazen yakalayamıyor. Şimdi...
  14. PowerofAirx

Yardım Haylou Fun uygulaması aşırı şarj yiyor

Arkadaşlar merhaba n11.com dan aldığım ve dün elime ulaşan haylou LS 05S modelinin haylou fun uygulaması aracılığı ile kurulumunu yaptım. Uygulamanın ve saatin stabil çalışması için gerekli tüm izinleri verdim. Ama uygulama aşırı şekilde şarj tüketiyor. Bunun daha makul ve orta bir yolu yok mu...
  15. PowerofAirx

Yardım Eu Rom Güncelleme Hk.

Arkadaşlar merhaba, Mevcutta kullandığım 12.5.3.0 Eu Rom'a güncelleme gelmiş. İndir seçeneği var. Sorum şu, indir dediğim de global romlarda ki gibi direkt yükler mi? Yoksa twrp girmem gerekir mi?
Üst Alt