POWER ÖZGÜR kullanıcısının son içeriği

1. P

Yardım Yeni super wallpaper

Arkadaşlar merhaba forumda yeni süper duvsr kağıdı göremedim. Benim yeni dediğim şu okyanus temalı olan süper duvar kağıdı. Arkadaşlar indirebilen varsa banada söylermi teşekkürler.
  2. P

Yardım MIUI 12 Isınma sorunu

Merhaba arkadaşlar Redmi Note 9S cihazımı MIUI 11 den MIUI 12 ye geçince sürekli en kötü oyunda dahi sinir bozucu şekilde ısınıyor bir çözümü varmı varsa söylermisiniz. Teşekkürler.
  3. P

Yardım Hard reset acill

Meehaba arkadaşlar miui 12 ye geçtim geçeli Redmi Note 9S cihazım pil ve hız konusunda bayağı kötüleşti. Ve bazı yerlerde Hard reset diye bir şey gördüm telefonum yurtiçi ve root felan hiçbir şey yok. Bu işlemi yaparsam telefonumda herhangi bir sıkıntı veya garanti felan gidermi yardımcı...
  4. P

Yardım Oyunlarda internet gitmesi

Merhaba arkadaşlar çoğu zaman online oyun oynarken internet kendi kendine gidiyor ve 2-5 saniye arasında geri geliyor. Çözümü varsa eğer söylermisiniz. Teşekkürler.
  5. P

Yardım Garanti çıkmıyor

Arkadaşlar merhaba telefonumun garantisini hiçbir yerde göremedim yani hiçbir sitede bulamadım sadece özellikleri görünüyor garanti adına hiçbir şey yok siz biliyorsanız söyler misiniz birde bu kutunun içinden garanti kağıdı çıkıyormuş telefon nerenin garantisini kullanıyor diye bende çıkmadı ve...
  6. P

Yardım Menü geçişleri v.s kasma çözümü

Merhaba arkadaşlar redmi note 9s cihazımda sürekli menü geçişlerinde hafif hafif takılmalar, kasmalar yaşıyordum ve çoğu yerde çözüm aradım hepside başarısız en sonunda kendi kendime çözmeye çalıştım ve çözdümde çok şükür. Arkadaşlar MIUI launcher apk dosyasını buldum ve indirdim kurdum çok...
  7. P

Tavsiye Redmi note 9s vs mi 9t

Merhaba arkadaşlar sürekli olarak bir iPhone kullanıcısıydım ve işletim sistemi değiştirmeye karar verdim ve redmi note 9s aldım tabiki başka cihazlarda vardı aklımda çoğunlukla da mi 9t vardı. Arkadaşlar sizce redmi note 9s cihazımı satıpta mi 9t cihazını alayımmı siz benim yerimde olsanız...
  8. P

Tavsiye Redmi note 9s vs mi note 10 lite

Merhaba arkadaşlar Redmi note 9s cihazımı aktif kullanmaktayım ve bunu en az 6-8 ay arası kullanırım bunu satarsam eğer mi note 10 lite almayı düşünüyorum sizce note 10 lite a geçmeye değermi. Karşılaştırmalara felan baktığımda ise arasında çok bir fark olmadığını görüyorum fakat en büyük farkı...
  9. P

Yardım Manuel Yazılım güncelleme

Arkadaşlar merhaba Redmi note 9s cihazımı ilk aldığımda MIUI 11 kullanıyordum çok güzel pil ömrü vardı fakat MIUI 12 ye geçince pil ömrü çok berbat olmaya başladı. Günden güne canımı sıkıyor artık iyice. (Telefon ile) manuel yazılım güncelleme ile bir sonraki yazılıma yüklesem root yerine...
  10. P

Yardım Launcher öneri

Arkadaşlar merhaba note 9s cihazımda menü geçişleri vs kasma sıkıntısı yaşıyorum ve bunun için sizin önerdiğiniz akıcı ve güzel bir launcher varmı. Forumlarda öneri yapmışlar ama indirme linki gibi zararı olması gibi konulardan bahsetmemişler sizin önerdiğiniz bir launcher var ise indirme...
  11. P

Yardım Tema değişiyor ama durum çubuğu simgeleri açılmıyor

Arkadaşlar merhaba MIUI 11 kullanırken temayı değiştirdiğimde herşey sorunsuz oluyordu ama MIUI 12 ye geçince tema yı değiştirdiğimde hemen hemen herşey değişiyor ama durum çubuğu simgeleri ve şarj simgesi değişmiyor neden böyle oluyor bilen varmı. Bilen varsa (nasıl yapılacağını) yardımcı...
  12. P

Yardım Rom hakkında bilgi verirmisiniz.

Herkese merhabalar. Arkadaşlar bu zamana kadar note 9S cihazımda bazı sıkıntılar yaşadım ve çoğu arkadaşım eu romu önerdi ama eu romun ve başka isimli romların ne işe yaradığını zararını yararını neredeyse hiç bilmiyorum, sizin bilginiz varsa söylerseniz çok iyi olur teşekkürler.
  13. P

Yardım Redmi Note 9S kasma sorunu

Öncelikle hepinize merhabalar; Redmi note 9s cihazımda ilk aldığım günden beri tam ekran görünüm olarak kullanıyorum ve çok severek kullanıyorum fakat önceki kullandığım iPhone telefonumdaki o menü geçişleri v.s geçişlerde ki o yumuşak geçişlerin hiçbiri Xiaomi de yok Bu zamana kadar animasyon...
  14. P

Yardım Telefondaki akıcılık sıfır.

Öncelikle herkese iyi günler, Redmi note 9S cihazımı alalı 2 ay anca oldu aldığımdan beri menü geçişi olsun kamerası olsun çok akıcı değil. Belki de iPhone cihazımdan Android'e geçtiğim içinde olabilir diye düşündüm ilk zamanlar ama yanlış düşünmüşüm çünkü hala hiçbir akıcılığına alışamadım Bu...
Üst Alt