Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
12 lite telefonunu almakta karar kıldım gerek tasarımı gerekse özellikleri bana uygun bir şekilde fiyatıda 13-15 arası yarın gidip bakmayı düşünüyorum.Kullanmış olan yada kullanan biri varsa yorumlarını yazarsa sevinirim.
Merhabalar
Yarım saat önce teknosaya Xiaomi telefonlarına bakmaya gittim ve redmi note 10 pro alacaktım ancak oradaki arkadaşlar nedense beni samsung almak için zorladılar.Neredeyse samsung telefonu almam için para vermedikleri kaldı.Bu durum ile daha önce karşılaşan oldumu hoş bir durum...
Özelliklerden pek anlamıyorum ancak tasarım yönünden göze hoş gelen bir tasarımı var.Bu telefonu almayı düşünüyorumda cihaza sahip olan kişiler olumlu / olumsuz yorumlarını belirtebilirmi ?
Merhabalar
10-12 bin tl büt.em var bataryası yüksek ve olursa kablosuz şarj destekli bir telefon arıyorum.Tasarım olarak redmi note 11 pro bana uyduğu için almayı düşünüyordum fakat redmöi note 10 ile aynı özelliklere sahip olması benim aklımı karıştırdı.Yardımlarınızı bekliyorum.
Merhabalar:
Uzun süre gezdikten sonra redmi note 11 pro almayı düşünüyorum sanırım bu telefonun 5g özelliğide var.Bataryasının yüksek olması ve 67w gibi bir adaptöre sahip olması benim ilgimi çekti.Kullanan kişiler varsa yorumlarını belirtirse sevinirim.
Merhabalar:
Ben yaklaşık 3-4 gün önce s20 FE telefonunu 11 bin tl gibi bir fiyata kampanyadan yararlanarak samsung bayisinden aldım.Ancak benim şansızlığımmı yoksa yanlış telefon seçimimi tam olarak sebebini bilmemekle beraber telefonu aldığım ilk gün daha telefonda uygulama vs olmamasına...
Merhabalar:
Teknoloji düşkünü biri olarak sık sık teknolojik ürünleri bütçem el verdiği sürece alıp deniyorum.Marka takıntım yok sadece hoşuma gideni alıyorum.Bu konuda da sizlere aldığım ekipmanları ve yaşadığım deneyimleri olumlu ve olumsuz şekilde aktaracağım.
Phılıps 5000 Mah Süper Slim...
Merhaba yeni almayı düşündüğüm telefon için kablosuz şarj arıyorum ama nette çok çeşit var karar veremedim bütçem maksimum 200tl bulabilirmiyiz o fiyata o fiyata varsa önerebilirseniz sevinirim.
İki telefon arasında ciddi fiyat farkı varken bana çoğu özelliği aynı gibi geldi.Tasarım bakımından kesinlikle s22 daha iyi fakat aradaki fiyat farkına değer mi ? Konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
Yeni telefon alırken şuanda kullanmış olduğum ıphon 7 plus cihazımı vermek istiyorum ama bu yedekleme işini nasıl yaparız.Malum icloud para vererek alan almamızı istiyor başka bir yolu yokmudur.Telefon içindeki numaralar ve sitelerer vs girişte kullanılan iki adımlı doğrulama kodlarına sahip...
Yine bir keskin U dönüşü yaparak samsung s22 almaya karar verdim ancak aklımda birkaç soru var.Bataryası 3700 mh gösteriyor işlemci olarakda 8 gen ve fiyatı 17 bin bandında nerdeyse ben arada sırada oyun oynayan bütün günde mobil veri ve akıllı saatimin olmasından ötürü BT açık gezen biriyim...