pleasantnes kullanıcısının son içeriği

1. pleasantnes

Soru Vacuum mop pro 2 ileri geri hareket ediyor. Düzgün çalışmıyor

merhaba cihazı yeni aldım. aldığım yerin garantisi varmış ama istanbul'da ne yapacağımı bilmiyorum cihazı ilk kullandığımda bir problem yoktu. 2. kez kullanmak istediğimde ne şarj ünitesini bulabiliyor ne de düzgünce ilerliyor gidip kapıya duvara vurup geri dönüyor. sanki önünde bir engel...
  2. pleasantnes

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

ben niye alamadım?
  3. pleasantnes

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

eğer kaldıysa ben de bir madalya isterim.
  4. pleasantnes

MIUI 12 Mİ 9T Masik™ P Android 10 MIUI 12

fps'sini nereden gördün hocam? ben de kurdum gayet akıcı. akıcılıktan kastınız nedir? akıyor hayvan işte
  5. pleasantnes

masik p tam bir rezaletti. konum servisleri çalışmıyordu. QR kod ile para bile çekemiyordum. batarya performansı ise neredeyse saatte %10 gidiyordu. dolby'de sürekli hata veriyordu ben çıkar çıkmaz kurdum ve bu versiyon şimdilik çok iyi masik benim favori rom'um sadece sağlık uygulamasında uyku...
  6. pleasantnes

Rehber Mac Bilgisayara ADB Yükleme ( Homebrew )

Arkadaşlar bir mac kullanıcısı olarak çok araştırdım ve sonunda çok güzel bir yöntem buldum. Homebrew nedir? Homebrew, Apple'ın macOS işletim sistemine ve Linux'a yazılım kurulumunu kolaylaştıran ücretsiz ve açık kaynaklı bir yazılım paketi yönetim sistemidir. Bu ad, kullanıcının zevkine bağlı...
  7. pleasantnes

Yardım Twrp ile Mac bilgisayara backup almak?

acaba cevap verebilecek kimse yok mu? adb driver yükledim telefonumu terminal'den buluyorum fakat bana telefonun kilidini açıp devam edin diyor twrp de iken terminal nasıl olacak?
  8. pleasantnes

Yardım Twrp ile Mac bilgisayara backup almak?

Merhaba arkadaşlar twrp kullanarak backup almak istiyorum romu güncelleyeceğim ama mac bilgisayar kullanıyorum telefon bilgisayarı görüyor usb hata ayıklama modunu da açıyorum ama backup kısmında stroge seçeneğinde usb-otg kısmını seçemiyorum bu nedenle de yedeklemeyi yapamıyorum. dahili hafızam...
  9. pleasantnes

merhaba, telefonumumda masik x 15 kurulu buna yükseltme nasıl yapabilirim sadece dosyaları değiştirerek içeriği ve ana ekranı silmeden?
  10. pleasantnes

Akıcılık konusunda iyi bi rom. benim hoşuma gitti. diğer tüm romlara göre daha güzel bence. üstelik mars temasını bir türlü düzgün çalıştıramamıştım ben bunda yüklü geliyor, gece gündüz ayrımını yapıp kendisi renk değiştirebiliyor ( eu beta'da olmuyordu ) arada ayarlardan çıktığım takılmalar...
  11. pleasantnes

Eu Beta romdan geçtim. 1 gün olmak üzere pil performansını beğendim. xmorz gibi bir rom vardı onu merak ediyordum ama bu daha ağır bastı. sadece sağlık uygulaması atıyor ayarlara girince uyku tespiti yapamıyorum
  12. pleasantnes

bi fark var mı şu an için hocam?
  13. pleasantnes

Rom Mi 9T / Redmi K20 Global Kararlı V12.0.1.0.QFJMIXM İndirme Bağlantısı

pil tüketimi çok arttı. özellikle android sistemi aşırı kullanıyor. normalde 2 güne yakın giden şarj şu an 1 gün anca gidiyor.
  14. pleasantnes

Yardım Telefonumun sistemi silindi, tekrar yükleyemiyorum

Merhaba arkadaşlar, telefonuma rom atmak için uğraşırken telefonum sanırım sistemini sildim. twrp olarak "team win recovery project" isimli bi twrp yüklü durumda, orjinal rom global 11.0.6 idi yüklemeye çalışırken wipe'da sildim ama yüklenmedi tekrar sonrasında herhangi bir dosya atamıyorum...
  15. pleasantnes

Recovery Tüm Xiaomi Cihazlara Tek Tuşla TWRP Yükleme Aracı - Beta V2 Güncellendi.

neden virüs bağlantısı hatası veriyor izin vermeme rağmen windows sonuna kadar engelliyor? buna bir cevap verecek kimse yok mu? bu tür şeyler mac için neden yapılmıyor? kullanıcılar için daha güvenli hem de daha çok kişiye ulaşır. windows virüs dolu sırf yükleyebilmek için bootcamp kurdum.
Üst Alt