pleasantnes kullanıcısının son içeriği

1. pleasantnes

Soru Vacuum mop pro 2 ileri geri hareket ediyor. Düzgün çalışmıyor

merhaba cihazı yeni aldım. aldığım yerin garantisi varmış ama istanbul'da ne yapacağımı bilmiyorum cihazı ilk kullandığımda bir problem yoktu. 2. kez kullanmak istediğimde ne şarj ünitesini bulabiliyor ne de düzgünce ilerliyor gidip kapıya duvara vurup geri dönüyor. sanki önünde bir engel...
  2. pleasantnes

Rehber Mac Bilgisayara ADB Yükleme ( Homebrew )

Arkadaşlar bir mac kullanıcısı olarak çok araştırdım ve sonunda çok güzel bir yöntem buldum. Homebrew nedir? Homebrew, Apple'ın macOS işletim sistemine ve Linux'a yazılım kurulumunu kolaylaştıran ücretsiz ve açık kaynaklı bir yazılım paketi yönetim sistemidir. Bu ad, kullanıcının zevkine bağlı...
  3. pleasantnes

Yardım Twrp ile Mac bilgisayara backup almak?

Merhaba arkadaşlar twrp kullanarak backup almak istiyorum romu güncelleyeceğim ama mac bilgisayar kullanıyorum telefon bilgisayarı görüyor usb hata ayıklama modunu da açıyorum ama backup kısmında stroge seçeneğinde usb-otg kısmını seçemiyorum bu nedenle de yedeklemeyi yapamıyorum. dahili hafızam...
  4. pleasantnes

Yardım Telefonumun sistemi silindi, tekrar yükleyemiyorum

Merhaba arkadaşlar, telefonuma rom atmak için uğraşırken telefonum sanırım sistemini sildim. twrp olarak "team win recovery project" isimli bi twrp yüklü durumda, orjinal rom global 11.0.6 idi yüklemeye çalışırken wipe'da sildim ama yüklenmedi tekrar sonrasında herhangi bir dosya atamıyorum...
  5. pleasantnes

Yardım BL kilidi açmak-kapatmak, en iyi twrp, en iyi rom için önerileriniz nelerdir?

Merhaba arkadaşlar, çok yeni Xaomi Mi 9T sahibiyim forumda çok fazla kafa karıştırıcı yorum, yazı, başlık gördüm. çok acemi olduğum ve bu işleri öğrenmek istediğim için topluca bir başlıkta öğrenebileceğim en güncel şekilde bilgilerinize ihtiyaç duyuyorum. Öncelikle en iyi twrp hangisidir...
Üst Alt