Piramit kullanıcısının son içeriği

1. P

Yardım Rom tavsiyesi rica ediyorum

Merhabar, Arama ve sms uygulaması için Hindistan romu yükleyip, kullanıyordum fakat cihazda donmalar, kasılmalar oluyordu. Bir önceki telefonum meizu m2'ydi onda hiç böyle sorunlar olmuyordu yarı yolda da bırakmamıştı. Dün telefonu kapatıp, açmak istedim telefon fastboot ekranında açıldı ve...
  2. P

Çözüldü Temizleyici, apk'leri siliyor

Merhabalar, Cihazın kendi temizleyici uygulaması, haricen indirilen apk'leri siliyor. Download klasöründe veya hafıza kartında olan, kurulmaya hazır apk dosyalarını siliyor. Temizleyiciyi çalıştırınca gidiyor, uygulamalar duruyor ama cihazı sıfırlayınca tekrar indirmek gerekiyor...
  3. P

Soru Engellenen numarayı hiç görmemenin yolu yok mu?

Merhabalar, Engellenen numara ekranda gözüküyor, attığı sms'te güvenlik kısmından okunuyor. Ne anladım ben engellemeden. Çağrı ve sms'i hiç görmemenin bir yolu yok mu?
  4. P

Soru Yüz tanıma ve parmak izi sorunu

Merhabalar, Aylardan beri sorunsuz çalışan yüz tanıma ve parmak izi çalışmıyor, tanımıyor yüzümü ve parmak izimi, ayrıca arada başlatıcı çalışmıyor, donuyor. Daha önce meizu marka kullandım, onda hiç kasma, donma sorunu yoktu çok memnundum redmi üzdü beni.
  5. P

Çözüldü Usb 3.0 şarj kablosu farklı mı?

Merhabalar, Cihazla beraber verilen kabloyu, powerbank cihazının usb 3.0 çıkışına taktım, telefon özelliklerinde hızlı şarj desteklediği için fakat kabloyu çıkartmak istediğimde, çok çok zor çıktı biraz da kalın duruyor 2.1 A'ya göre. Tereddütte kaldım kablo farklı mı oluyor usb 3.0'da?
  6. P

Yardım Calibration fail

Merhabalar, Telefon görüşmesi bittikten sonra ekran açılmıyor, forumlarda bu modelin sorunlu olduğu yazılmış zaten. :( Power tuşuna bastığımda da açılmıyor, parmak izi okuyucusu ile de açılmıyor. Anca karşı taraf kapatınca ekran açılıyor ve bu yanlış anlaşılmalara sebep olabilir, can sıkıcı bir...
  7. P

Soru Kişiler'deki fotoğraf geri geliyor?

Merhabalar, Kişiler'e fotoğraf atadım, sonra sildim fakat 30 kere silmişimdir sanırım, fotoğraf tekrar geliyor. Fotoğraf galeride bile yok halbuki. Buluta yüklemedim, senkronizasyon kapalı nasıl geliyor bu fotoğraf? Bir ayarı var gözden kaçırdığım.
  8. P

Çözüldü Simgelerin arka kısmını nasıl transparan yaparım?

Merhabalar, Eski telefonda (Meizu m2 mini) ayar kısmında bir özellik vardı, simgelerin arka kısmındaki beyazlığı göstermiyordu. Xiaomi redmi note 8' de baktım ayar kısmında göremedim, ya da bulamadım, tema dışında veya icon yükleme dışında kendi içinde yok mu çaresi? Resimdeki arka kısım...
Üst Alt