Piramit kullanıcısının son içeriği

1. P

Yardım Xiaomi Mi 12 arama kaydetme

Teşekkür ederim, sağ olun.
  2. P

Yardım Xiaomi Mi 12 arama kaydetme

Merhaba, Link verebilmeniz mümkün mü?
  3. P

Rom Redmi Note 8 Kasıyor ROM Önerisi

Sertifikalı gözüküyordu bakmıştım. Modülü kurdum; cihaz yeniden başladı, görselini eklediğim uygulama açıldı fakat milli piyango uygulaması açılmıyor. Root olmayınca açılıyor %100 denedim bunu süper kullanıcı yetkisi de vermedim umount konumunda fakat rootlu olduğunu anlıyor uygulama.
  4. P

Magisk kullanmıyorum hocam, istesem de kullanamam sizin önerdiğiniz romu kullanıyorum onda çalışmaz zaten🙂 Bu root uygulamasında gizleme yok sanırım, ben yetki vermediğim halde bazı uygulamalar cihazın rootlu olduğunu biliyor. Çözümü yok mudur?
  5. P

musdi27 Merhaba, Bir kaç uygulama root yetkisi vermediğim halde cihazın rootlu olduğunu biliyor ve açmıyor. Diğer romda, rootu magisk içinden gizlediğim halde de oluyordu aynı sorun. Çözümü var mıdır, yoksa rootu kapatmak mı gerekiyor? Aşağıdaki hata rootlamadan önce yoktu, uygulama açılıyordu.
  6. P

Teşekkür ederim, sağ olun hocam.
  7. P

Teşekkür ederim, sağ olun. Çağrı kaydetme özelliği yukarıdaki görseldeki ayardan.
  8. P

erayds musdi27 Romu kurdum dün, tam Türkçe değil bazı kısımlar, rehberi içe aktardım numaralar, isimler yükleniyor fakat sonra rehberi boş gösteriyor kişiler yok oluyor. Yukardaki 4G yazısını kaldıramadım onun yanındaki internet hızı o kısım dolunca gözükmüyor nokta işareti oluyor. Ekran...
  9. P

2 yıldan fazla hiç rom değiştirmeden Xiaomi.euLite v12.0.3 Android 10 kullandım. Şu anda kasma, donma...vs gibi sorunlar başladığı için rom değiştirmek istiyorum; kullanmış olduğum bu romda arama, mesajlar google değil çağrıları kaydetme de var. Bataryayı da değiştireceğim için romu da...
  10. P

Teşekkür ederim.
  11. P

Merhaba, Bu romda arama ve mesaj uygulaması Google'mı? Birde aramaları kayıt ediyor mu?
  12. P

Soru Orijinal Xioami Batarya Bulunabiliyor mu?

Merhabalar. Ben de konu açacaktım. Batarya satın almak istiyorum. https://www.redmi.web.tr/Redmi-orjinal-batarya/xiaomi-redmi-note-8-bn46-orijinal%20batarya Yukarıdaki sitede orijinal olduğu yazılmış. Kendim takmayı düşünüyorum var mı tavsiye batarya?
  13. P

Rom Xiaomi.euLite v12.0.3 Android 10

Sizin paylaştığınız romdan geçiş yaptım hocam daha hızlı olur diye, gerçi o rom da gayet hızlıydı. Dediğiniz gibi en iyisi dokunmamak, fazla kurcalamamak. 🙂 Teşekkür ederim, sağ olun.
  14. P

Rom Xiaomi.euLite v12.0.3 Android 10

Merhabalar, Az önce Remake olan romu yükledim: Takvimin günü ingilizce, cihazım bölümünün bazı kısımları da ingilizce, fabrika ayarlarına alınca recovery modda açılıyor, cihaz açıkken fabrika ayarlarına alamadım fazla da uğraşamadım. Zaten yarım saat olmadı yükleyeli fakat Ingilizce Türkçe...
Üst Alt