Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar bi konuda yardım lazım, Xiaomi mi 12t alalı 1 ay oldu ve bu sorun ilk günden beridir devam ediyor sorun şu şekilde; ekran uyanmıyor yani arama gelse arkaplanda ses geliyor ama ekran yok güç düğmesine basınca da açılmıyor parmak izi de fayda etmiyor,o sırada Bluetooth kulaklık...
Cihazda yamulma var garantiye versem ne derecede sonuç alırım bana yük çıkar mı ya da papara iadesi yaparlar mı acaba? Yardımcı olursanız sevinirim Teşekkürler
2 gündür indiremiyorum yüzde 50 yüzde 70 e gelip sürekli bir hatayla karşılaştı diyor sonra tekrar baştan indiriyor. Acaba geri mi çekildi güncelleme yardımcı olursanız çok sevinirim
güncellemeden sonra kamerayı ilk açtığımda durumu ferkedince bana çok yavaş geldiği için 1.5 saniye dedim o kadar olmasa da fark ediliyor dediğiniz gibi umarım tez zamanda düzeltilir..
Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kamerayı berbat etmişler özellikle de ön kamerayı resmen 1.5 saniye geç hareket ediyor. sizde de öyle mi kamerayı hiç beğenmedim
volte etkin. arayınca da eskisi gibi normal
bide turkcell salla kazan kampanyası için 4.5G olması lazım ve onuda denedim kampanya etkinleşmiyor
Verdiğiniz bağlantı açılmıyor bi türlü başka yerden bakabilir miyim acaba? Ben E devletten arattım orada note 5 yazıyor