Peyer8 kullanıcısının son içeriği

1. Peyer8

Yardım Xiaomi 12T Ekran Kilitlenmesi (Uyanmaması)

merhaba arkadaşlar bi konuda yardım lazım, Xiaomi mi 12t alalı 1 ay oldu ve bu sorun ilk günden beridir devam ediyor sorun şu şekilde; ekran uyanmıyor yani arama gelse arkaplanda ses geliyor ama ekran yok güç düğmesine basınca da açılmıyor parmak izi de fayda etmiyor,o sırada Bluetooth kulaklık...
  2. Peyer8

Soru Yamulan telefonu garantiye göndermek çare olur mu?

Cihazda yamulma var garantiye versem ne derecede sonuç alırım bana yük çıkar mı ya da papara iadesi yaparlar mı acaba? Yardımcı olursanız sevinirim Teşekkürler
  3. Peyer8

Haber Android 9 Pie güncellemesi

2 gündür indiremiyorum yüzde 50 yüzde 70 e gelip sürekli bir hatayla karşılaştı diyor sonra tekrar baştan indiriyor. Acaba geri mi çekildi güncelleme yardımcı olursanız çok sevinirim
  4. Peyer8

Yardım Mi 6 siyah arayüz sorunu

Öyle mi teşekkürler
  5. Peyer8

Yardım Mi 6 siyah arayüz sorunu

Bugün 10.3.1.0 güncellemesi geldi redmi note 5 için ve gece modu yok. Olması gerekmiyor mu acaba?
  6. Peyer8

İnceleme Miui 10 Redmi Note 5 Cihazlara gelmiştir hayırlı olsun

e tabi biraz da moral bozukluğuyla söylemiş olabilirim :) Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. Peyer8

güncellemeden sonra kamerayı ilk açtığımda durumu ferkedince bana çok yavaş geldiği için 1.5 saniye dedim o kadar olmasa da fark ediliyor dediğiniz gibi umarım tez zamanda düzeltilir.. Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Peyer8

kamerayı berbat etmişler özellikle de ön kamerayı resmen 1.5 saniye geç hareket ediyor. sizde de öyle mi kamerayı hiç beğenmedim Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Peyer8

Soru redmi note 5 ve pro sunu ayırt etme

burda var ama Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. Peyer8

İnternette ikisininde 1.8 GHz yazıyor. note 5 in ne olması lazımki Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. Peyer8

Arkadaşlar bu note 5 mi pro mu? Çince yazıyor bişey anlamadım bildiğim kadarıyla china yazan note 5 oluyor. teşekkürler Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Peyer8

Yardım Redmi note 5 pro 4.5G

volte etkin. arayınca da eskisi gibi normal bide turkcell salla kazan kampanyası için 4.5G olması lazım ve onuda denedim kampanya etkinleşmiyor Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. Peyer8

Yardım Redmi note 5 pro 4.5G

hattı 4.5 G yaptım. mesajda telefon uyumlu değil diyor ne yapmam gerekiyor Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Peyer8

Oldu çok teşekkür ediyorum Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Peyer8

Verdiğiniz bağlantı açılmıyor bi türlü başka yerden bakabilir miyim acaba? Ben E devletten arattım orada note 5 yazıyor Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt