- Adım
- Xiaomi
- Cihazım
- Redmi note 5
- Konular
- 6
merhaba arkadaşlar bi konuda yardım lazım, Xiaomi mi 12t alalı 1 ay oldu ve bu sorun ilk günden beridir devam ediyor sorun şu şekilde; ekran uyanmıyor yani arama gelse arkaplanda ses geliyor ama ekran yok güç düğmesine basınca da açılmıyor parmak izi de fayda etmiyor,o sırada Bluetooth kulaklık bağlı gözüküyor kulaklık tuşu ile müziği kontrol edebiliyorum ama ekran yok anca güç düğmesine uzunca basıp yeniden başlatınca açılıyor. cihazı 2. 3. haftada GENPA'ya götürdüm bizzat,değişim değişim talebi ile birlikte 1 sayfa yazılı açıklama da yaptım koydum hatta fotoğraf ve video çekmiştim sorunu ispatlamak için onu da gösterdim ve ertesi gün cihazı alabilirsiniz diye mesaj geldi sorunu sorduğumda ise yazılımsalmış,güncelleme yapıldı dendi ve o günden sonra aldığım ilk hafta bir sorun yok gibi gözüküyordu ta ki son 4 5 güne kadar. yine aynı sorun devam ediyor bir sürü video fotoğraf çektim günde birkaç kez oluyor. Cihazı tekrar GENPA'ya götürecem ve yine değişim isteyecem değişim yaparlar mı ya da değişim yapılması için yapmam gereken başka bir şey var mı? yardımcı olursanız çok sevinirim. bu sorun başına gelen varsa nasıl bir çözüm yolu izledi söyleyebilirse memnun olurum arkadaşlar teşekkürler şimdiden. fotoğraflar ekte