Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar başlıktan anlaşılacağı üzere Nabız Ölçer, Adım Sayar, Uyku takibi felan hiç çalışmıyor. manuel olarak nabız ölçmeye çalıştığımda ölçülemedi diye hata veriyor fabrika ayarlarına döndüm durum aynı bildirimlerde alarmda felan herhangi bir sıkıntı yok
daha önce başına gelen varmı sorunu...
Merhabalar telefonu bazen evde unutup geri dönüyorum, miband4 ün bluetooth bağlantısı kopunca titrese telefonu unuttuğu anlayabilirim yada telefonun miband4 ile bağlantısı kopunca sesli uyarı vermesi mümkün mü bunu nasıl yapabilirim?
Merhabalar
geçenlerde sahte MiBand4 bileklik gördüm 50TL tansiyon felan ölcüyor işin ilginci doğruda ölçüyordu. mi band da bu yetenek varmı yada sonradan ekleniyormu
merhabalar eskiden meizu kullanırken flymeOS da şöyle bir özellik vardı örnegin şarzım %40 olunca otamatik olarak güç tasaruf moduna geçiyordu xiaomi de bulamadım böyle birşey varmı acaba
Arkadaşlar Merhaba 128 gb telefonuma Miui 10 Global stable 10.0.1.0 versiyonunu kurdum ancak aracımın teybinde arada sirada 1 saniyelik felan ses gidiyor atiyorum 3-5 dk da bir birde ses eskiye oranla daha az çıkıyor seat leon 2016 orjinal teybi mi5 de denedim kusurusuz calisiyor çözümünü bilen...
Merhaba Mi6 global romlarda bildiğiniz üzere kulaklık ses seviyesi yerlerde, bunu çin romlarındaki mixer dosyalarını sytem/etc altına kopyaladığımızda bangır bangır yüksek ses veriyor bu problemi çözüyorduk. ancak Mi6 9.5.3.0(OCAMIFA) Rom unda System/etc altında mixer dosyaları yok.
Mixer...