panorama_ömer16 kullanıcısının son içeriği

1. P

Soru Redmi Note 12 Pro 5G'den S21 FE'ye geçilir mi?

Merhabalar, kullandığım Redmi Note 12 Pro 5G'den Samsung Galaxy S21 FE'ye geçiş yapmayı düşünüyorum. Sadece aklıma batarya süresi takıldı. Oyun oynayan biri değilim, S21 FE batarya konusunda Redmi'yi aratır mı? Geçiş yapmalı mıyım?
  2. P

HyperOS Redmi Note 12 Pro/Redmi Note 12 Pro+(ruby) - Endonezya Kararlı - OS1.0.12.0.UMOIDXM

Hocam sorum olacaktı size, bu güncelleme ota yoluyla gelmişti, forumda konu açtım yüklersem ciddi bir sıkıntı olur mu telefonda (açılmama, brick vb gibi), ''dirençsiz güncelleme yapmayın, yaparsan recovery ekranında kalır, brick olur'' denildi. Güncellemeyi pc üzerinden yapsam aynı sorunu mu...
  3. P

Soru Redmi Note 12 Pro 5G OTA update yapılırsa IMEI gider mi?

Güncelleme için tek çare direnç IMEI mi?
  4. P

Soru Redmi Note 12 Pro 5G OTA update yapılırsa IMEI gider mi?

İyi sosyaller, Normal IMEI atılmış yurtdışı Redmi Note 12 Pro 5G cihaza OTA'dan güncelleme geldi, yüklersem IMEI uçma veya başka türlü sıkıntılar oluşabilir mi? *BL kilidi açık *Direnç IMEI yok, normal IMEI atıldı *Root, TWRP gibi şeyler yok *İşlemci Mediatek
  5. P

Soru IMEI hakkında

Hocam çift hat yuvaların süreleri doldu, şuan telefon çekmiyor, eski telefonlarımın imei numaraları mevcut, bu imeilerle pc üzerinden redmi note 12 pr 5g cihazıma kendim imei atabilir miyim? Kolay bir işlem ise kendim pc üzerinden yapayım diyorum, boş yere telefonculara para vermeyeyim. Böyle...
  6. P

Yardım Oyundayken bildirim geliyor

HyperOS da oyundayken hiçbir bildirim gelmemesi nasıl sağlanır?
  7. P

Soru IMEI hakkında

Direnç imei fiziksel bir müdahale mi? Ve yüksek fiyat mı alıyorlar?
  8. P

Soru IMEI hakkında

İyi sosyaller, bir ay içinde yeni aldığım yd cihazıma imei atmam gerekiyor, çift hat yuvalarının ikisini de kullandım, bundan sonra atılacak olan imei dirençli imei mi oluyor, ne tür bir imei olacak, imei atmadan önce ve sonra yapmam gereken bir işlem var mı? Cihazın botloader kilidi açık ve...
  9. P

Soru Miui Downloader

Tahmin ettiğim gibi
  10. P

Soru Miui Downloader

Bunu indirdim defalarca, değil bu. Uygulamayı değiştirdiler mi anlamadım gitti. Bu forumda birçok konuda bu uygulamayı kullananlar oldu, bunu görüyorum ama link paylaşım yapan yok. Telefonunda yüklü olan mutlaka vardır, apksını paylaşırsa çok sevinirim.
  11. P

Soru Miui Downloader

Bu uygulamaya sahip olan var mı? Play Store'dan kalktığından beri bulunmaz hint kumaşı oldu adeta.
  12. P

Rom Redmi Note 12 Pro (5G) / Pro Plus (5G) / Discovery (5G) [ruby] Endonezya HyperOS1.0.2.0.UMOIDXM İndirme Bağlantıları

İlk kurulumda aldığım hatayı forumda sorarken, bir arkadaş "clean all seçtiysen geçmiş olsun, servis yolu gözüktü" demişti. Acaba böyle bir risk var mı? Tamamen yetkili servisin onarabileceği bir sorun meydana gelir mi acaba?
  13. P

Rom Redmi Note 12 Pro (5G) / Pro Plus (5G) / Discovery (5G) [ruby] Endonezya HyperOS1.0.2.0.UMOIDXM İndirme Bağlantıları

İyi akşamlar, Miflash üzerinden ikinci HyperOS rom yükleme yapacağım, başlıktaki romu kuracağım. Cihazın BL açık, imei direnç atılmamış. İlk yükleme yaptığımda ''flash_all_lock.bat'' seçeneği aktif yapıp flaşlayınca Miflash hata vermişti, telefon HyperOS yazısında açılıp kapanıyordu, bir şekilde...
  14. P

HyperOS Redmi Note 12 Pro/Plus (ruby) HyperOS

Hocam bu global sürümler stabilite ve pil performansı olarak Asya romlarına göre her zaman geride mi oluyor? Yoksa değişken bir durum mu?
  15. P

Hayırlı ramazanlar herkese, şuan en son çıkan HyperOS 1.0.3.0 veya 1.0.2.0 sürümlerinin ilk çıkan 1.0.1.0 sürüme göre önemli farklılıklar içeriyor mu? Hızlı şekilde sürüm yükseliyor ve tüm ülkelere aynı sürüm numarasını dağıtmıyorlar. Bir ülkeye ilk sürümü dağıtırken, başka bir ülkeye bir üst...
Üst Alt