palamut murat kullanıcısının son içeriği

1. palamut murat

Rom Evolution X ROM [04.11.23]

Standart olarak Google dialer ve sms uygulamasıyla geliyor her aosp romda olduğu gibi ama ağırlık yapan miui arayüzünden ve Xiaomi sistem uygulamaları servislerinden kurtulup telefona nefes aldıran bir rom tercihiniz saf android arayüzü ise düşünmeden geçin
  2. palamut murat

Rom Xiaomi 13 için hocam
  3. palamut murat

Deneyen var mı? Tecrübelerini paylaşırsa güzel olur.
  4. palamut murat

Rom [RN9Pro] Project Elixir v3.0 [ANDROİD 13]

Yüz kilidi de olsaymış tadından yenmezmiş 2 gündür kullanıyorum hiçbir hata ile karşılaşmadım bu arada emeğinize sağlık :)
  5. palamut murat

Rom Xtended XR v8.0 | Mi Note 10 Lite (toco) (UNOFFİCİAL) 12/07/21

**Konuda yer alan tüm anlatımları doğru ve eksiksiz uygulamak sizin sorumluluğunuzdadır, herhangi bir sorun yaşamanız durumunda bundan kendiniz sorumlu olursunuz.**
  6. palamut murat

Rehber Mi Note 10 Lite Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım

yanlışlıkla bu temizleyici uygulamasını kullandım herhangi bi sıkıntı olur mu sürenin tekrar sıfırlanması gibi ?
  7. palamut murat

Rom Redmi Note 8 Pro - [Non-Cfw] Android 11 CorvusOS V16.0 Alpha Centauri | OFFICIAL - 19.05.2021

haklısınız hocam maalesef bende de var o takıntı :D
  8. palamut murat

Rom Redmi Note 8 Pro - [Non-Cfw] Android 11 CorvusOS V16.0 Alpha Centauri | OFFICIAL - 19.05.2021

aslında aosp kamerayı anx den daha başarılı bulmuştum ben hocam birkaç deneme yapmıştık Batuski5431 hocam ile birlikte ama yine de aarayüz konusunda aosp bildiğiniz gibi :D
  9. palamut murat

her romda olduğu gibi gece ışığı dışında bir sorunla karşılaşmadım günlük kullanımda ve oyun performasında gayet stabil ve akıcı tabi aosp rom beğenisi kişiden kişiye değişir bu sizin romdan tam olarak ne beklediğiniz ile alakalı.
  10. palamut murat

MIUI 12.5 Miui 12.5 Closed Beta Rom 21.9.15 Redmi Note 8 Pro - Android 11

rica ederim hocam siz de sağolun :)
  11. palamut murat

MIUI 12.5 Miui 12.5 Closed Beta Rom 21.9.15 Redmi Note 8 Pro - Android 11

şuan son sürümdeyim hocam bildirim olayı biraz garip bende bazen geliyor bazen gelmiyor anlayamadım tam
Üst Alt