Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
**Konuda yer alan tüm anlatımları doğru ve eksiksiz
uygulamak sizin sorumluluğunuzdadır, herhangi bir sorun yaşamanız durumunda bundan kendiniz sorumlu olursunuz.**
bu nasıl bir beladır başıma bir türlü çözemedim lütfen konu hakkında bilgili birisi yardımcı olursa çok mutlu olucam Corvus android 11 rom kullanıyorum şuanda dahili hafızada hiçbir türlü android data ve obb dizininde değişiklik yapamıyorum root browser ile girsem de içindekilere erişsem de...
Merhaba
Tamamen OFFİCİAL sürüm olan bu rom sorunsuz çalışmaktadır.
* Cihazınızın Bootloader Kilidi açık, TWRP Recovery yüklü ve USB Hata ayıklama açık olmalı...
* Kurulum öncesi mutlaka Full Nandroid Backup alın....
*Not: Bu muhteşem rom ile bizi buluşturan ve sadece bu konu değil birçok...
öncelikle iyi forumlar hepinize mıuı global 12.0.5 sürümünü kullanıyorum sim kartlar ve mobil ağlar seçeneğine girmeye çalıştığım zaman anasayfaya geri atıyor ve com.android.phone sürekli durduruluyor hatasını alıyordum ilk başta şuanda birkaç kez tıklamaya çalıştıktan sonra direkt olarak twrp...
Merhabalar öncelikle forumda rastlamadığım için bu konuyu açma gereği duydum aşağıda linkini verdiğim site size kendi romunuzu kurma olanağı tanıyor oluşturup twrp ile temiz bir kurulumla yüklüyorsunuz sitede "how to install" yazısına tıklarsanız videolu ve yazılı anlatımı da var ben yine sizin...
arkadaşlar geçenlerde magisk flashlamıştım telefon soft brick oldu uninstaller zipi ile kurtarmıştım fakat ne zaman flashlamak istesem boot ekranında kalıyordu sağı solu kurcalarken twrpnin advanced kısmında root ve unroot diye iki seçenek gördüm bir de burdan deneyeyim en fazla hard brick olur...
merhabalar bu akşam magisk üzerinden youtube vanced modülünü kurdum daha sonra system app remover uygulamasıyla youtube uygulamasını kaldırdım daha sona da tekrardan magiskten youtube vanced modülünü kaldırdım yeniden başlattığımda telefon bootloopa düştü magisk uninstaller zipini flashladım...