PaaBaba kullanıcısının son içeriği

1. PaaBaba

Soru Bootloader açılmadan ROM atılır mı?

Bu videoda anlatılanlar doğru mudur? Bootloader açılmadan rom atabilir miyim? atabilirsem nasıl atarım? Şimdiden teşekkürler.
  2. PaaBaba

Soru Redmi Note 9 Pro ROM Atılmalı Mı?

bootloader'ın açık olup olmadığını nasıl anlarım?
  3. PaaBaba

hocam peki pil için hangi romu önerirsiniz
  4. PaaBaba

Hocam nasıl yapabilirim, garanti olmasa da olur.
  5. PaaBaba

Merhabalar. Redmi Note 9 Pro 128GB yurtiçi cihazım var ve yavaşlığından ve pil kullanımının berbatlığından şikayetçiyim. Rom atmalı mıyım? Aılırsa IMEI gider mi? Beni neler bekliyor? Nasıl atılır? Şimdiden teşekkürler.
  6. PaaBaba

Soru Elde Uyuşma

umarım öyledir tek uyuşma kısmında sorun yaşadım
  7. PaaBaba

Soru Elde Uyuşma

evet 3-4 gün ağır geldi iphone 5s'den geçtim. Dayımda oppo vardı onda eli uyuşuyordu iphone a geçmişti oradan aklıma geld benim de.
  8. PaaBaba

Soru Elde Uyuşma

çok tutmuyorum telefonu da yani bilseydim satın almazdım bu ne ya
  9. PaaBaba

Soru Elde Uyuşma

bu telefonu aldıktan sonra sağ elimde serçe ve yüzük parmağının ucunda uyuşmalar oldu.acaba telefondan mıdır? bundan dolayı şikayeti olan var mıdır?
  10. PaaBaba

Rehber Redmi Note 9 Pro(Joyeuse) Mıuı 12 Kararlı Eu Rom Kurulum Rehberi Resimli Ve Videolu Anlatım

ben eski samsung cihazıma garanti bittikten sonra yapmıştım artık garantiyi bekleyeceğim bu arada hocam konumdaki soruma bakabilir misiniz ihtiyacım var size
  11. PaaBaba

Rehber Redmi Note 9 Pro(Joyeuse) Mıuı 12 Kararlı Eu Rom Kurulum Rehberi Resimli Ve Videolu Anlatım

biri özet geçebilir mi acaba ben de de aynı telefon var miui 12 ye yükselttim bildirimler geç geliyor bu romu kursam düzelir mi ? garantisi bozulur mu daha dün satın aldım root gerekli midir?
  12. PaaBaba

Yardım Red Mi Note 9 Pro Bildirimler Geç Geliyor

hayır hiç karşılaşmadım. 1607008964 türkiye kayıtlı cihaz sıfırlamam mı gerekli diyorsunuz? bir de eu kararlı romlar gibi bir şey gördüm bana küçük bir anlatır mısınız?
  13. PaaBaba

hayır zaten 11 de yaklaşık 30 dakika kullandım whatsapp gibi uygulamalar kurmamıştım
  14. PaaBaba

Öncelikle merhabalar,telefonu dün satın alıp ben de aranıza geldim. Mi Band 4 ile eşleştirdim ve bildirimler mi band 4'e sorunsuz ulaşmakta fakat telefona bildirimler geç geliyor ve gelen bildirimi mi band den silsem de telefondan gitmiyor. Bluetooth bağlı ve açık WhatsApp ve Instagram...
Üst Alt