Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi 10 T telefonumu Android 10 dan 11 e güncelledim ota üzerinden. Sürümüm 12.1.2 oldu fakat wp, Gmail vs yerlerde paylaşım yapamıyorum bu hatayı alıyorum. Yardımcı olur musunuz
Merhaba arkadaşlar, miui 12 ye geçiş yaptım fakat deli gibi şarj yiyor. Ekran sürem çok azaldı. Daha öcne tecrübe edindiğiniz en çok ekran süresi aldığınız rom ve sürümü hangisidir yazar mısınız?
Merhaba arkadaşlar. Mevcutta eu beta kullanıyorum. Fakat askere gideceğimden güncellemeler ile fazla uğramamak için global sürüme geçmek istiyorum. Öncelikle 11 kurmayı düşünüyorum. 12 global gelince 2 wipe ile geçebilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim
Çift hat kullanıyorum. Vodafone-Türk Telekom kullanırken Vodafone hızım zaten yavaştı ama Türk telekom hızı çok iyidi her yerde 50-90 mbps arası hız görüyordum. Fakat turkcelle geçtiğimde beri şebeke daha iyi çekmesine rağmen 4.5g daha iyi çekmesine rağmen hızım hep 4 ile 30 mbps arası. Sorun...