ozzami kullanıcısının son içeriği

1. ozzami

Soru Rom seçimi

Merhaba ben ses kaydı imkanı olduğu için hep endonezya rom tercih ettim. Fakat daha endonezya rom yok herhalde. En son xiaomi 12 kullanıyordum. Android auto çalışmadı. 1. Sorum: Ses kaydına izin veren başka rom var mı? 2. Sorum: Android autonun çalışmama nedeni endonezya rom olabilir mi? 3...
  2. ozzami

Soru Mi 10 güncelleme

Merhaba, mi 10 aldım yeni imei atılmış. Hindistan rom var. Güncelleme gelmiş. MiUİ v12. 5.4.0.RJBINXM. Güncelleme yaparsam imei gider mi? 2201123G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. ozzami

Soru 50w kablosuz şarj

Merhaba, mı 12 kullanıyorum. 50 w kablosuz şarj özelliğini kullanabilmek için, kendi ürünü olan 55w kablosuz şarj cihazını aldım. Fakat 30w max yazıyor. Görüntüyü ekliyorum. 50w görmüyor. 2201123G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. ozzami

Çözüldü Mi hesabıma giremiyorum

Unlock yapmak istedim. Hesabıma giremiyorum. Nasıl girebilirim bilen var mı? LE2120 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. ozzami

Soru Xiaomi 12 global ve çin farkı

Merhaba, mi 12 telefon almak istiyorum. Ama çin ile global arasında band farkı olduğunu gördüm. Global güvenilir nereden alabilirim? Veya ürün numaraları gibi bir bilg var mı nasıl kontrol edebilirim? Teşekkürler. LE2120 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. ozzami

Soru Oneplus 9 pro android 12 phone uygulaması

Telefonun 12 güncellemesini yaptım. Oneplus phone uygulaması gitti. Güncel program var mı? Arama kaydı için kullanıyordum. Bir çok uygulamaya girdim. Bir problem görmedim. Ama kullandıkça görüyorum. Alarm çalmaya başladığı zaman alarmı kapatamadım. Daha neler görücez bakalım. LE2121 cihazımdan...
  7. ozzami

Çözüldü Fastboot da kaldı

Global yüklü iken, kilidi açtım Endonezya rom atmak istedim. Mi tool v2 ile hata verdi. Twrp denedim. Hiç twrp açmadı. Şimdi fastboot da kaldı. Telefon da açılmıyor. Ne yapmalıyım? LE2120 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. ozzami

Yardım Kilitli cihaz

Merhaba, note 9s cihazımda telefonu sıfırladım. Açamadım. Telefon kilitli mi hesabımdan giriyorum ama maili hatırlamıyorum. Mi hesabından cihazı siliyorum gene olmuyor. Twrp den wipe yaptım ama gene olmadı. Nasıl çözebilirim. ELE-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. ozzami

Soru Launcher

Mi 11 kullanıyorum. Herhangi bir launcher yüklediğimde, tam ekran hareketleri çalışmıyor neden olabilir? ELE-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. ozzami

Soru Arama kaydı olan romlar

Arkadaşlar merhaba, arama kaydı olan miui rom kullanmak istiyorum. Forumda dolaştığım kadarıyla endonezya romun arama kaydı sağlıyor. Kararlı rom tercihimdir. Başka rom kullanılabiliyor mu? Unlock yapılmadan paket yükleyiciden yüklenebiliyor mu? Konu forumda var diyebilirsiniz ama biraz karışmış...
  11. ozzami

Soru Unlock tool telefonu görmüyor

Arkadaşlar merhaba. Bootloader kilidini açmak için forumdaki klavuzu takip ettim. Fakat unlock tool bir türlü cihazı görmedi. Unlock tool için yeni versiyon gördüm. Onu denedim. Gene görmedi. Bir kaç farklı yerden adb interface için sürücü denedim. Gene olmadı. Mi pc suite denedim. Cihazımı...
  12. ozzami

Yardım Win Telekom güvenilir mi

Satıcı kim? Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. ozzami

Soru Redmi Note 7 ve Mi 9T arasında kaldım.

Şebeke ile problemler var. Çözemedim. Bıktım uğraşmaktan. Yoksa harika cihaz. Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. ozzami

Yok hayır. Mi 8 lite dan. Bu geçici telefon Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. ozzami

Teşekkür ederim Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt