Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok garip az önce sadece migros uygulaması açıkken yüzde 42 şarja takılı değilken döndü ve kapandı bugünkü beraber toplamda iki defa kendiliğinden kapanmış oldu üçüncü olursa servis yolu gözükecek gibi
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yüzde 35 şarjda hiçbir uygulama açık değilken ekran kapaliyken parmakizi ile açmak istedim ekran gelmeyince açma kapama tuşuna basarak açmaya çalıştım açılmadı uzun basarak telefonu kapanmış olabilme ihtimaliyle açmaya çalıştım yine açılmadı bu seferde şarja taktım hemen sarj ışığı yandı açma...
kafamda deli sorular acaba diyorum tüm markalar type c ye dönerken type c bellekmi alsam yada var olan bellekleri değerlendirmek adına yeni bir otg çeviricimi alsam kullanan arkadaşlar varsa ne önerebilir
bende migrostan 5 gün evvel aldım parmakizi okuyucunun solunda çok ufak bir ışık hüzmesi çıktığını farkettim fakat olur o kadar diyerek kafama takmıyorum