ozkannn kullanıcısının son içeriği

1. ozkannn

Duyuru 5. Geleneksel MIUI Türkiye Buluşması

Hayırlı evlat :) Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. ozkannn

Buldum t-shirt bile aldım tsk Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. ozkannn

Kimse yok burdaaa Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. ozkannn

Yardım Mi note 3 kendiliğinden kapandı

Çok garip az önce sadece migros uygulaması açıkken yüzde 42 şarja takılı değilken döndü ve kapandı bugünkü beraber toplamda iki defa kendiliğinden kapanmış oldu üçüncü olursa servis yolu gözükecek gibi Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. ozkannn

Bu arada telefonum yepisyeni :) henüz 15 günlük Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. ozkannn

Yüzde 35 şarjda hiçbir uygulama açık değilken ekran kapaliyken parmakizi ile açmak istedim ekran gelmeyince açma kapama tuşuna basarak açmaya çalıştım açılmadı uzun basarak telefonu kapanmış olabilme ihtimaliyle açmaya çalıştım yine açılmadı bu seferde şarja taktım hemen sarj ışığı yandı açma...
  7. ozkannn

Çözüldü Radyo

Teşekkür
  8. ozkannn

Soru otg kullanan varmı?

Dönüştürücü alalım şimdilik
  9. ozkannn

Çözüldü Radyo

Mi note 3 radyo var diye biliyorum ama bulamadım help
  10. ozkannn

Soru otg kullanan varmı?

kafamda deli sorular acaba diyorum tüm markalar type c ye dönerken type c bellekmi alsam yada var olan bellekleri değerlendirmek adına yeni bir otg çeviricimi alsam kullanan arkadaşlar varsa ne önerebilir
  11. ozkannn

Sohbet rarbg.to sitesini açacak dns

varmıdır böyle bir dns beyler
  12. ozkannn

Soru Mi note 3 beyaz noktalar

bende migrostan 5 gün evvel aldım parmakizi okuyucunun solunda çok ufak bir ışık hüzmesi çıktığını farkettim fakat olur o kadar diyerek kafama takmıyorum
Üst Alt