ozii2268 kullanıcısının son içeriği

1. O

Yardım poco x5 pro 5g cihaz bl kilidi açık değilken çöktü

kendim kredi ile çalışan bir tooldan bootloader kilidi açma satın aldım cüzi miktara işlem başarılı oldu cihaz açılmadı. H.kadioglu abinin bana dediği gibi donanımsal bir arıza gibi duruyor. ben genede şansımı denemek istedim eğer cihaz bt kilidi kapalıyken bir cihaz çöküyorsa yazılım değilmiş...
  2. O

ya reis fiyatı ne kadar deneyelim bi ya wpden yazdım bakarmısın rica etsem
  3. O

instagramda gezerken dondu hard reset attım boot loopda kaldı 1769070119 senden ricam iletişim için telefon no bırakırmısın
  4. O

fiyatlandırma ne kadar reis
  5. O

Yardım EDL Mod İle ROM Atma

onuda internette buldum sanırım reis. bahsettiğin kişiye dm attım ama dönüş sağlamadı
  6. O

reis bu yetkili olayına herkes yetkili hesap lazım falan diyor konuyu biraz okudum firehose dosyası bulunanlara gerekmiyor yazmışlar şuan rom dosyamda mevcut
  7. O

merhaba poco x5 pro 5g aynı soruna sahibim dummy.img de takılı kalıyor com port değiştirmeyi denedim olmadı global veya tr rom denedim tock gene farketmedi hala aynı herde duruyor edl modda cihaz şuan
  8. O

poco x5 pro 5g cihaz bl kilidi açık değilken çöktü geliştirici seçenekleri kapalı cihaz açılmıyor şuanda edl moda girdim fakat burdan mi flash tool ile rom atılmıyor ne yapmam gerekli şu telefonu bu gece kurtarırsak süper olur
  9. O

Yardım redmi note 10 5g rom atarsak telefondaki nvdata fln sıkıntı çıkarırmı

merhaba efs yedeğini alsak twrp üzreinden daha sonra global rom yüklesek veya tr rom daha sonra efs yedeğini kursak bi sıkıntı çıkarmı hani kötü bi durum veya telefonun komple gitmesi gibi bi durum romu bootloader modunda bilgisayardan yüklicez telefon yurtdışı cihazı imei atılmıştır
  10. O

Yardım redmi note 10 5g imei sonrası wifi hatası telefon kendini yeniden başlatıyor

merhaba dostlar bizim burda bitane telefoncuya verdim telefonu kendime güvenemedim o yüzden noramlde bende atardım cihaz samsung marka bir telefonun imei si atıldı üstüne miui 13 güncellemesi yapıldı daha sonra telefon bu duruma geldı başka ne yapıldı bilmiyorum sonra adama gittim dedim wifi...
Üst Alt