ozguvercin kullanıcısının son içeriği

1. ozguvercin

Sohbet Kernel ve ekran ayarları

Burası Xiaomi ürünleri ile ilgili bir forum sen yanlış yerdesin. Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. ozguvercin

Uygulama Android Uzaktan Kontrol

TeamViewer android versiyonu var quicksupport onunla bağlanabilirsiniz. Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. ozguvercin

Sohbet Redmi Note7 & Samsung A50

Xiaomi Redmi Note 7 - Samsung Galaxy A50 (Çift Hat / 128 GB) Karşılaştırması - Epey Bunu bir inceleyin derim. Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. ozguvercin

Madalya YouTube Kanalımızı Takip Edin Madalya Kazanın

Aboneyim rozetim nerede?
  5. ozguvercin

Etkinlik 6. Geleneksel MIUI Türkiye Buluşması Resimleri 22.06.2019

Emeği geçen herkese teşekkürler. Resimler için ayrıca teşekkürler...
  6. ozguvercin

Sohbet xiaomi mi mix 3

Xiaomi Mi Mix 3 Ekran Değişimi | Xiaomi Teknik Servisi
  7. ozguvercin

Yardım Facebook bildirim sorunu

Çözüm buldum. Eski versiyon facebook apksı yükledim düzeldi. Teşekkürler.
  8. ozguvercin

Bildirim içeriklerini göster seçeneği aktif hocam. Sadece facebookta yapıyor bunu.
  9. ozguvercin

Arkadaşlar Redmi note 7 kullanıyorum. Facebook bildirimleri açık açık gelirken birden 1. resimdeki gibi sadece Facebook yazısı çıktı ve içerik gizli gibi görünüyor. 2. resimdeki bildirim haline nasıl getirebilirim? Lütfen yardımcı olur musunuz?
  10. ozguvercin

Duyuru 6. Geleneksel MIUI Türkiye Fan Buluşması

Beni de ekleyin kaçmaz bu etkinlik ;) mümkünse 2 kişi eşimle birlikte.
  11. ozguvercin

Sohbet Google Play Store 10 TL ile Alınabilecekler?

Oyun oynuyorsan oyunlarda kullanabilirsiniz. Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. ozguvercin

Sohbet 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun (Madalya)

Yaşa Mustafa Kemal Paşa. Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. ozguvercin

İnceleme Sizin favori tarayıcınız hangisi?

Üçünü de kullanıyorum. Hepsi çok başarılı. Fakat aralarında en hızlı ve en az kaynak tüketen Opera. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt