Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet cepport un burada kurumsal üye olduğunu biliyorum.Bilerek yazdım.tamda beklediğim cevapları aldım yoneticilerden.Tamamen taraflı bir tutum olduğunu gördüm.Sikayet var da şikayetim var.kâle alıp cevap bile yazılmadı.ben mahkeme kararida alacağım.Ve bunu elimden geldiği kadar çok kişiyle...
Ben buradan direk cepport yazdığımda başlığa onları etiketlemis olmuyormuyum.cevap yazabilirler.Ayrica benim söylediklerim ispatli delili olan şeyler.bir gün başınıza gelirse beni daha iyi anlarsınız.ben burada yazarken sizi düşünerek yaziyorum bunu farkında değilsiniz.ayrica ben buradan kimseye...
Sizden yardımcı olmanızdan ziyade.Asil amacım bu firmanın bana yaptığını elimden geldiği kadar çok kişiye duyurmak.ben mağdur oldum.baska xiaomi seven insanlar mağdur olmasın istiyorum.
Cepport üzerinden almış olduğum mi8 cihazımın Türkiye garantili diye sattiklari ve sorun yasadigimda KVK nin cihazı ellemeyip.cepport firmasına göndermesi 3 defa problemli ekran takılması.en sonunda problemli ekrana sağlam denilerek gönderilmesi.Sizden ricam video yu izlemeniz .
6 ay bekledikten sonra bı anlamı kalmıyor.Bir sürü para veriyorsun Türkiye garantili olsun basım agrimasin diyorsun.Garantiye işin düştüğünde aslında garantili olmadığını öğreniyorsun.Ve bu rezil firma bide yeni mağaza açıyor.insanlar sanki salak gormicekler bu yaptıklarını.
Xaomi Türkiye KVK garantisi adı altında ithalatçı garantili telefon satıyor.Bizzat yaşayarak öğrendim.siz telefonu KVK ya gonderiyorsunuz onlar ithalatçı ya gönderiyor.defolu ekran kullanıyorlar.iki defa ekran değişti .üçüncüde değiştirmediler .bozuk ekranlı telefonu neden gönderdiniz...
Mi8 telefonumda görüntü gitti.bunun üzerine KVK ya gönderdim.bana kullanıcı hatası olduğunu söylediler.bende telefonsuz kalmamak adına tamam değiştirin ve çıkan ekranı bana gönderin.yasal olarak hakkımı arayacağım dedim.1 ay sonra ekran değiştirip gonderdiler..çikan ekrana kasıtlı olarak vurup...
Mi8 telefonumda görüntü gitti.bunun üzerine KVK ya gönderdim.bana kullanıcı hatası olduğunu söylediler.bende telefonsuz kalmamak adına tamam değiştirin ve çıkan ekranı bana gönderin.yasal olarak hakkımı arayacağım dedim.çikan ekrana kasıtlı olarak vurup kiriyorlar.elimde kargoya vermeden hemen...