Özcan DELİKANLI kullanıcısının son içeriği

1. Özcan DELİKANLI

MIUI 12 Poco F2 Pro / Redmi K30 Pro İçin Xiaomi.eu [ MIUI 13 ] v22.7.19 Beta [ Android 12 ] Sürümü İndirme Bağlantısı

Xioami.Eu rom, içinde bir çok özelleştirme seçeneği bulunan, Custom rom tadında, Çin developer temel bazlı,haftalık özelleştirilen bir Rom'dur... Cihazınızın Bootloader Kilidi açık,TWRP Recovery yüklü olmalıdır... NOT: Cihaz fastboot'a düşerse bu işlemi yapmalısınız. Rehber - TWRP'den...
  2. Özcan DELİKANLI

Haber MIUI 12 ‘nin ilk görüntüleri Sızdı, Sistem Genelinde Karanlık Mod Geliyor !!!

MIUI 12 ‘nin ilk görüntüleri Sızdı.. Xiaomi , Yaklaşan MIUI 12 Arayüzüne ait ilk görüntüleri bu gün sızdırdı. Sızıntının amacı her zaman olduğu gibi heyecan yaratmak. Bir çok kullanıcı “biz bunu Custom romların Beta sürümünde gördük” diyebilir.Ancak son kullanıcıların pek çoğu bazı görüntüleri...
  3. Özcan DELİKANLI

Haber [Resmi Duyuru] Xiaomi Mi A3 Android 10 güncellemesi Nisan güvenlik yamasıyla birlikte tekrar yayınlanıyor!!!

[Resmi Duyuru] Xiaomi Mi A3 Android 10 güncellemesi Nisan güvenlik yamasıyla birlikte tekrar yayınlanıyor!!! Şubat 2020’nin son günlerinde Mi A3 için Android 10 tabanlı bir güncelleme sunulmuş, ancak parmak izi tarayıcısının düzgün çalışmaması gibi pek çok sistemsel sorun görülmesi nedeniyle...
  4. Özcan DELİKANLI

Haber Süper SIM Nedir?

Süper SIM Nedir? Süper SIM, Hafıza Kartı ve SIM Kartı bir araya getiren yeni teknoloji Her cep telefonunun çalışması için bir SIM kart gerekir. Hali hazırda 2 farklı tipi kullanılmakta. Şuan için iPhone cihazlar ile Amerika gibi bazı ülkelerde kullanılan eSIM ve şuan bizler dahil her cihaz ve...
  5. Özcan DELİKANLI

Haber İşte Xiaomi MIUI 12’nin İlk Özellikleri ( MIUI 12’yi Canlı Olarak Görün)

İşte Xiaomi MIUI 12’nin İlk Özellikleri ( MIUI 12’yi Canlı Olarak Görün) MIUI 11 Arayüzü 24 Eylül 2019’da görücüye çıkmıştı ve 23 Mart 2020’de şirket MIUI 11’in geliştirilmesinin MIUI 12’nin geliştirilmesine ağırlık vermek için bıraktığını açıkladı. MIUI 12’nin bu kadar hızlı ilerleyeceğini ve...
  6. Özcan DELİKANLI

Güncel Xiaomi Sistem Uygulamaları

Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz gibi Xiaomi cihazlarda sistem uygulamaları sık sık güncelleniyor. Ancak cihaz içinden bu güncellemeler oldukça geç geliyor. Ben hemen her gün APK olarak takip edip güncelleme yapıyorum, fırsat buldukça bu konu altında sizlerle de APK dosyalarını paylaşacağım. MIUI...
  7. Özcan DELİKANLI

Uygulama Güncel Xiaomi Sistem Uygulamaları

Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz gibi Xiaomi cihazlarda sistem uygulamaları sık sık güncelleniyor. Ancak cihaz içinden bu güncellemeler oldukça geç geliyor. Ben hemen her gün APK olarak takip edip güncelleme yapıyorum, fırsat buldukça bu konu altında sizlerle de APK dosyalarını paylaşacağım. NOT...
  8. Özcan DELİKANLI

MIUI 11 [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro Global Kararlı MIUI11 V11.0.1.0.QFKMIXM

Hiç sorun olmuyor. Güncelleme bölümünden paket seç diyerek zip'i gösterin ve yükleyin. 1574187035 Ayarlar - Hakkında - Sistem Güncelleme bölümüne gelin ve sağ üsteki 3 noktaya tıklayın ve '' Güncelleme paketini seç" diyerek indirdiğiniz dosyayı seçin ve yüklemenin tamamlanmasını bekleyiniz. "...
  9. Özcan DELİKANLI

Rom [Android Q]Mi 9TPro /K20 PRO MIUI 11 - Hindistan Stabil - V11.0.1.0 QFKINXM

10.3.5.0 stabil Hindistan romunda NFC görünmüyor su, haliyle çalışmıyordu da. Ben de Global'e geçtim ve NFC sorunsuz çalışıyor. O nedenle soruyorum dostum.
  10. Özcan DELİKANLI

Ana Başlık Mi9T Pro ve K20 Pro Kullanıcı Yorumları ve Öneriler [ Madalya Ödüllü ]

Arkadaşlar merhaba, k20 Pro cihazımda çin romu varken bu ekranı görüyordum ancak Global yükleyince gitti. Siz de durum nedir? Bu ekranı nasıl görebilirim ?
  11. Özcan DELİKANLI

Rom [Android Q]Mi 9TPro /K20 PRO MIUI 11 - Hindistan Stabil - V11.0.1.0 QFKINXM

Kardeşim selamlar. Rom kurulumunu nasıl yaptınız? Twrp ile yüklediyseniz hangi wipe işlemlerini yaptınız? Sorunlar wipe kaynaklı olabilir mi? Son olarak NFC çalışıyor mu?
  12. Özcan DELİKANLI

Rom [Android 10] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.27 Beta - v11.0.8.0 Stabil Rom İndirme Bağlantıları

Kardeşim çok basit şekilde anlatayım. Ben de aynı cihazı kullandığım için söylüyorum. Önce cihaz hafızana Magisk 19.3 sürümünü at. TWRP sürümü olarak 3.3.1.15 sürümünü manuel (adb komutu ile ) yükledikten hemen sonra dil değişimi falanda yapma. en alttaki çubuğu sağa kaydır. Install kısmına bas...
  13. Özcan DELİKANLI

Rom Redmi K20 Pro İçin ( Hindistan ) Global Kararlı Rom V10.3.5.0 İndirme Bağlantısı

Arkadaşlar fastboot olanı indirdim. Ancak içerisinde META.INF yok.. Farklı yerlerden de indirdim, hiçbirinde bu dosya yok..
  14. Özcan DELİKANLI

Yardım K20 Pro için sürüm güncellemesi yardımı

Kardeşim senin derdinin çaresi linkte;
  15. Özcan DELİKANLI

Rehber Redmi K20 Pro cihazı Global sürüme ( MI 9T Pro ) Dönüştürme Rehberi

Rica ederim dostum, ben yalnız video çektim. Pendroz muhteşem bir rehber hazırlamış..
Üst Alt