ozanyagizel kullanıcısının son içeriği

1. O

Yardım Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G Google Play Store Cihaz Sertifikalı değil sorunu

Google Play Store uygulamasında cihaz sertifikalı değil sorunu var. Ve cihaz rootlu değil. Bir türlü çözemedim google play'i sıfırladım ama cihaz sertifikaya düşmüyor. Çözüm yolu bulamadım farklı bir çözüm var ama rootlamak istemiyorum.
  2. O

Yardım Note 9 pro güncelleme sorunu

Arkadaşlar merhaba elimde note 9 pro var. Güncelleme yapamıyorum çünkü recovery menüye atıyor. NFC kullanamıyorum root yapıldığı için aktifleştirmiyor. Unroot yapabilir miyim. Yardımcı olursanız sevinirim.
  3. O

Note 10S Ses Yükseltme Ayarı

Öncelikle (Ayarlar -> Telefon Hakkında -> MIUI Sürüm yazan yere, "artık bir geliştiricisiniz" ibaresi görene kadar tıklayın.) Arama ekranına gelin ve *#*#3646633#*#* yazıyoruz. Engineer Mode açılacaktır. Sağa doğru 2 defa kaydırarak Hardware Testing kısmına geliyoruz. Gelen kısımda sırası ile...
  4. O

İpucu Xiaomi Note 10S Ses Yükseltme

Öncelikle (Ayarlar -> Telefon Hakkında -> MIUI Sürüm yazan yere, "artık bir geliştiricisiniz" ibaresi görene kadar tıklayın.) Arama ekranına gelin ve *#*#3646633#*#* yazıyoruz. Engineer Mode açılacaktır. Sağa doğru 2 defa kaydırarak Hardware Testing kısmına geliyoruz. Gelen kısımda sırası ile...
  5. O

Yardım Xiaomi Note 10S Gcam ve config ayarı nasıl olmalı?

Note 10S'in kamerası düz Note 10 ve Note 10 Pro'ya kıyasla incelemelerde de baktığım kadarıyla gerçekten çok ciddi farklar var. Açıkçası pek bilgim yok biraz aydınlatabilir misiniz? Kamera için Gcam mi yüklemeliyim nasıl bir yol izlemeliyiz? Yardımcı olursanız sevinirim
  6. O

Yardım Note 10S Gri siyah çizgi sorunu

Ayarlar > Her zaman açık ekran & Kilit ekranı > Her zaman açık ekran kısmını açıp herhangi bir saat seçin. Ekranı kilitledikten sonra saat gelecek. Saat gider gitmez siyah ve gri çizgiler çıkıyor anlık olarak. Note 10S kullananlar deneyebilir mi? Sorun sizce neyden kaynaklı
  7. O

Yardım Redmi Note 10S Her zaman açık ekran sorunu

Yeni aldığım Note 10S cihazımda "her zaman açık ekran" modunda saat kısmı açıldıktan sonra cihaz siyah ekrana geçeceği sırada ekranda soldan sağa doğru gri şerit çıkıp ondan sonra siyah ekrana geçiyor. Bu modu kapatırsam kilitlenirken de bu sefer kameranın sadece üst tarafında yine gri bir...
Üst Alt