Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar merak ettiğim bir konu hakkında foruma danışmak istedim. Facebook gruplarında veya sahibindendeki telefon satıcıları yurtdışı olarak uygun fiyata bu telefonları satıyorlar. Peki bu kişiler bu telefonları nereden alıyor? Örneğin yabancı sitelerde dolar ile telefonlara baktığımda bazen...
Son zamanlarda telefon alan var mıdır? Facebooktaki telefon satış gruplarına göre bazı modellerde 200-300 TL daha ucuz satıyor. Tabi uygun fiyatlı almak isteriz ancak genel fiyata göre düşük görünce korkutuyor doğrusu.
Kafam o kadar doldu ki... Fazla düşünmek hastalık gerçekten. Note 9s Note 10s ve poco x3 NFC modellerine odaklandım sadece. 9s güncel değil diyorlar , 10s in işlemci mtk aşırı ısınır diyorlar , pocoya da kronik sorunlarından telefon kullanılmaz hale geliyor şebeke , ses , kasma , ısınma vs...
Almayı düşünüyorum sizce nasıl? Bazıları ısınma sorununu o kadar çok söyledi ki telefon tutulmuyor o kadar çok ısınıyor MTK işlemci alınmaz falan dedi. Kullananlar yorum yapabilir mi
Telefonu kullananlar yazabilir mi kronik sorunları var mı? Poco X3 nfc ile note 9s arasında kalmıştım ve pocoda çok fazla yazılımsal sorun olduğu söylendi bu yüzden note 9s e döndüm. Pubgde vs orta ayarlarda drop yemeden oynatır mı? 720G güzel bir işlemci diye düşünüyorum
Fikirleriniz nedir? Bu...
Redmi note 8 pro
Poco x3 NFC
Redmi note 9s
Redmi note 10s
Kronik sıkıntıları olmayan temiz bir şekilde kullanacağım cihazı alıyorum. Kayıtlı cihaz alacağım. Ara sıra oyun da oynayan biriyim lol vs.. ancak uzun ömürlü ve stabil performans önemli. Birkaç ay sonra büyük düşüş yaşamak istemem...
Hocam 1999 TL ye falan poco X3 global Hint versiyonu yazıyor. Hint versiyonunun sadece global olandan ne farkı var? 4,5G kullanımında vs sorun olur mu? Normalden 2200 TL ye satılıyor bu cihaz ancak ucuz olunca insan tereddüt ediyor. Görüşünüz nedir?
Arkadaşlar bütçem bu aralıkta. Garantili cihazı zaten alamam bu bütçeye. Kayıtlı telefon alacağım mecbur.
Sosyal medyada takılıp video izleyip ara sıra da Lol falan oynuyorum. İhtiyaçlarımı karşılayacak , kronik sorunlarla beni yormayacak temiz bir cihaz arıyorum sizce hangi modeli almalıyım...