Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar merak ettiğim bir konu hakkında foruma danışmak istedim. Facebook gruplarında veya sahibindendeki telefon satıcıları yurtdışı olarak uygun fiyata bu telefonları satıyorlar. Peki bu kişiler bu telefonları nereden alıyor? Örneğin yabancı sitelerde dolar ile telefonlara baktığımda bazen...
Almayı düşünüyorum sizce nasıl? Bazıları ısınma sorununu o kadar çok söyledi ki telefon tutulmuyor o kadar çok ısınıyor MTK işlemci alınmaz falan dedi. Kullananlar yorum yapabilir mi
Redmi note 8 pro
Poco x3 NFC
Redmi note 9s
Redmi note 10s
Kronik sıkıntıları olmayan temiz bir şekilde kullanacağım cihazı alıyorum. Kayıtlı cihaz alacağım. Ara sıra oyun da oynayan biriyim lol vs.. ancak uzun ömürlü ve stabil performans önemli. Birkaç ay sonra büyük düşüş yaşamak istemem...
Arkadaşlar bütçem bu aralıkta. Garantili cihazı zaten alamam bu bütçeye. Kayıtlı telefon alacağım mecbur.
Sosyal medyada takılıp video izleyip ara sıra da Lol falan oynuyorum. İhtiyaçlarımı karşılayacak , kronik sorunlarla beni yormayacak temiz bir cihaz arıyorum sizce hangi modeli almalıyım...
Arkadaşlar kayıtlı telefon almak istiyorum. Garantili modellere göre oldukça uygun fiyata satılıyor. Ancak hangi satıcı güvenilir hiç bilmiyorum. Facebook grupları var , sahibinden gibi yerlerde var. Tonla satıcı mevcut.
Sizin kefil olabileceğiniz güvenilir bir satıcı var mı?
Merhaba arkadaşlar Xiaomi redmi 8 cihazı kullanıyorum güncel yazılım ile. Şöyle bir sorun var.
Play store giriyorum uygulamayı indir diyorum. Yüzde olarak başlıyor ve tamamlanıyor normal şekilde daha sonra yükleniyor yazısı dönüp duruyor. (Normalde yüklenir aç veya kaldır seçeneği olur) ama o...