Overextending kullanıcısının son içeriği

1. Overextending

Yardım İnstagram Yerler?

İnstagramda yerler kısmında o konum ile ilgili atılan hikayeleri göremiyorum. Fakat başka bir hesap açtığımda yetler kısımında bulunan hikayeleri görebiliyorum. Ayarlar kısmında bir şey mi açmam lazım bi türlü çözemedim Şu an böyle Olması gereken
  2. Overextending

Rom RN9 Pro – Indonesia Stable V14.0.1.0.SJZIDXM

Redmi Note 9 Pro – Indonesia Stable V14.0.1.0.SJZIDXM ⚡Joyeuse 📥Recovery ROM * Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir
  3. Overextending

Yardım Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Oyun oyanrken ekrana bir anda bu kum saatleri geldi nasıl kaldırabilirim 1668330068 Sorunu çözdüm. Oyun içersinde iken game turbo açılır penceresindeki zamanlayıcı aracını kapatınca gitti
  4. Overextending

Rom Miui°Mint GaresEdition | 13.0.4 SJZIDXM

GÜNCELLENMİŞ SORUNSUZ v2 VERSİYONUDUR MİUİ sürümleri ne kadar kullanışlı bir arayüze sahip olsa da arkasında bulunan birçok hizmetten dolayı sistemi yormak konusunda başarılı olabiliyor. Buna çözüm olarak Miui°Mint geliştiricileri GaresEdition altında ekstrem bir sistem temizliği ile oldukça...
  5. Overextending

Rom MIUI - GO Plus | V13.0.1.0 SJZMIXM

MIUI - GO Plus | V13.0.1.0 SJZMIXM Device: Redmi Note 9 PRO ( JOYEUSE ) Android Version: Android 12 Build date: 04/09/2022 Download : Encryption | Decryption
  6. Overextending

Rehber Arka plan rengini sisteme uyarlama | MONET Özelliğini kaldırma

Android 12 ile MİUİ 13 sürümlerine gelen "monet" (arka plan rengini, cihaza uyarlama) özelliğini pek de stabil çalışmıyor olmasını ve bazı kişiler için hoş bir görüntü olamadığını düşünüyorum. Bu özelliği kapatmak için maalesef ki devre dışı bırakma seçeneği bulunmuyor. Öncelikle bu işlem...
  7. Overextending

Tavsiye 4.500 TL Telefon Önerisi

4.500 TL ile hangi telefonu almak mantıklı? Ergen yaşta kuzenim kullanacak, oyun amaçlı.
  8. Overextending

Rom Xiaomi.eu Redmi Note 9 Pro | MIUI 13.0.1 SJZMIXM

Aygıt: Redmi Note 9 Pro EU Kod adı: joyeuse Sürüm: V13.0.1.0.SJZEUXM Dal: Kararlı Tür: Fastboot Yayın Tarihi: 2022-08-23 Paket ismi: miui_JOYEUSEEEAGlobal_V13.0.1.0.SJZEUXM_04a79d6b81_12.0.zip 🧩 İndirme Bağlantısı
  9. Overextending

MIUI Swap Editor | Sanal Ram

KURULUM Öncelikle cihazınızda root yetkisi bulunması gerek. Uygulamayı kurun ardından istediğiniz değeri girebilirsiniz. Cihazı yeniden başlatın. Ayarları -} Ek ayarlar -} Bellek uzantısı bölümünden kontrol ediniz. Son kullanılanlar bölümünde kullanılan ram miktarı göstergeniz açık ise...
  10. Overextending

Rom Miui°Mint Joyeuse MIUI 13 | Android 12

Tüm romları denemiş biri olarak şunu söyleyebilirim ki Redmi note 9 pro joyeuse için en iyi, en stabil rom olduğunu düşünüyorum. JOYEUSE Android : 12 Miui°Mint ~ REDMI NOTE 9 PRO ✔️ Download Link Konuyu kendi paylaşımı gibi sahiplenen Rauf Cəlilzadə hocama çok teşekkürler. Rom...
  11. Overextending

Rom MİUİ 13 Redmi Note 9 Pro EEA

Redmi Note 9 Pro – EEA Stable V13.0.1.0.SJZEUXM 📆23/08/2022 📱 ⚡Joyeuse EEA 📥Recovery ROM *Mi Pilot release. * Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir ! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir
  12. Overextending

Mod Fake ADRENO 660

Fake ADRENO 660 modülü ile mevcut düşük GPU modelinizi ADRENO 660 olarak değiştirerek oyunlardaki 60/90/120 FPS modlarına erişebilirsiniz. ADRENO 660
  13. Overextending

Rom MIUI Elite Rom 13.0.5 Miatoll

MİUİ Elite Port Rom Miui: 13.0.5 Android : 12 Güncellendi: 29/07/22 İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ Kurulum ve kullanım kişinin sorumluluğundadır. Hiçbiri şekilde sorumluluk kabul edilmemektedir.
  14. Overextending

Yardım MİUİ versiyon kısmını düzenleme?

Abhix rom kuracağım fakat miui versiyon kısımdaki yazıyı değiştirmek istiyorum bu mümkün mü? Nasıl yapılır?
  15. Overextending

Soru Kernel Öneri?

Redmi note 9 pro joyeuse cihazı kullanıyorum. Güncel rom MiuiMix 12.5.4 Snapdragon 720G Telefonuma uygun hem pil hemde cihaz performans odaklı Kernel önerisi arıyorum. Agni kernel kullandım ve cihazım kafayı yedi, Agni kerneli öneride bulunmayın.
Üst Alt