Overextending kullanıcısının son içeriği

1. Overextending

Yardım İnstagram Yerler?

İnstagramda yerler kısmında o konum ile ilgili atılan hikayeleri göremiyorum. Fakat başka bir hesap açtığımda yetler kısımında bulunan hikayeleri görebiliyorum. Ayarlar kısmında bir şey mi açmam lazım bi türlü çözemedim Şu an böyle Olması gereken
  2. Overextending

Rom Xiaomi.eu Redmi Note 9 Pro | MIUI 14.0.3.0 SJZMIXM

Eu rom dışında rom kurduğumda sertifika sorunu yaşıyorum root da atmak istemiyorum, nasıl bu sertifika sorunu u çözerim
  3. Overextending

Birkaç gün geçti üzerinden ilk gün yağ gibiydi şuan takılmalar olmaya başladı cihazda
  4. Overextending

Rom RN9 Pro – Indonesia Stable V14.0.1.0.SJZIDXM

Redmi Note 9 Pro – Indonesia Stable V14.0.1.0.SJZIDXM ⚡Joyeuse 📥Recovery ROM * Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir
  5. Overextending

İnanılmaz derece de iyi, sıfır takılma kaymak gibi yağ gibi akıyor. Cihaz kendine geldi
  6. Overextending

Haber Redmi Note 9 Serisi MIUI 14 Çıkış Tarihi (YENİLENDİ)

Note 9 serisine gelmeyecek diyorlardı şaşırdım açıkçası
  7. Overextending

Mod MIUI Launcher 4 POCO Magisk Modülü

Aosp romlarda kullanılır mı
  8. Overextending

Rom Miui°Mint GaresEdition | 13.0.4 SJZIDXM

Gares de ek özelleştirilme bulunmuyor hocam. Orijinal romun debloat edilmiş hali gares. Ve özelleştirme olmaması daha iyi bence sistemi yoran arka planda çalışan ek bir özellik yok
  9. Overextending

Hocam hala kullanıyorum ve değiştirmek de istemiyorum açıkçası. İstediğim performansı veriyor. Cihazı gün içinde çok kullanmadım sabah 8 de uyandım ve cihazım şuan saat 22.00 da %55 şarj ile hala açık. 1670612450 Hocam google üzerinden miui mint telegram yazarak guruba ulaşa bilirsiniz...
  10. Overextending

Hocam inanın ben 1 hafta aosp kullandım bu arada cherishOS kullanın kullanacak iseniz. Ben arayüzüne alışamadım çok tatmin etmedi. Aosp cihazlarda hızlı şarj desteği kronik sorunlu oluyor o da ayrı bir dert. MİUİ arayüzü beni tatmin ediyor ve o yüzden miui kullanıyorum yoksa saf adroid olan aosp...
  11. Overextending

Şuan bu paylaşımda ki romu kullanıyorum hocam. Bir önceki sürümü kaldırıp yeni yayınlanan sürümün linkini paylaşıma ekledim. Kendim de bu romdayım ve çok memnunum. Tabiki de aosp romlardaki şarj performansını yakalamak zor ama yine de tatmin ediyor hem performans hem de şarj konusunda.
  12. Overextending

Joyeuse cihazlar için 1670391324 Arkadaşlar root sorununu çözemedim. Çalıştığım için geri dönüş de sağlayamadım ama yeni yayınlanan sorunsuz sürümü sizlerle paylaştım. Linkleri yeniledim, kullanıcı yorumlarınızı bekliyorum :)
  13. Overextending

Yardım Pubg 4x düzgünleştirme.

Konu 'Fake ADRENO 660' Mod - Fake ADRENO 660 Bu modülü dene
Üst Alt