Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İnstagramda yerler kısmında o konum ile ilgili atılan hikayeleri göremiyorum. Fakat başka bir hesap açtığımda yetler kısımında bulunan hikayeleri görebiliyorum. Ayarlar kısmında bir şey mi açmam lazım bi türlü çözemedim
Şu an böyle
Olması gereken
Redmi Note 9 Pro – Indonesia Stable V14.0.1.0.SJZIDXM
⚡Joyeuse
📥Recovery ROM
* Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir
Oyun oyanrken ekrana bir anda bu kum saatleri geldi nasıl kaldırabilirim
1668330068
Sorunu çözdüm. Oyun içersinde iken game turbo açılır penceresindeki zamanlayıcı aracını kapatınca gitti
GÜNCELLENMİŞ SORUNSUZ v2
VERSİYONUDUR
MİUİ sürümleri ne kadar kullanışlı bir arayüze sahip olsa da arkasında bulunan birçok hizmetten dolayı sistemi yormak konusunda başarılı olabiliyor.
Buna çözüm olarak Miui°Mint geliştiricileri GaresEdition altında ekstrem bir sistem temizliği ile oldukça...
Android 12 ile MİUİ 13 sürümlerine gelen "monet" (arka plan rengini, cihaza uyarlama) özelliğini pek de stabil çalışmıyor olmasını ve bazı kişiler için hoş bir görüntü olamadığını düşünüyorum.
Bu özelliği kapatmak için maalesef ki devre dışı bırakma seçeneği bulunmuyor.
Öncelikle bu işlem...
Aygıt: Redmi Note 9 Pro EU
Kod adı: joyeuse
Sürüm: V13.0.1.0.SJZEUXM
Dal: Kararlı
Tür: Fastboot
Yayın Tarihi: 2022-08-23
Paket ismi: miui_JOYEUSEEEAGlobal_V13.0.1.0.SJZEUXM_04a79d6b81_12.0.zip
🧩 İndirme Bağlantısı
KURULUM
Öncelikle cihazınızda root yetkisi bulunması gerek.
Uygulamayı kurun ardından istediğiniz değeri girebilirsiniz.
Cihazı yeniden başlatın.
Ayarları -} Ek ayarlar -} Bellek uzantısı bölümünden kontrol ediniz.
Son kullanılanlar bölümünde kullanılan ram miktarı göstergeniz açık ise...
Tüm romları denemiş biri olarak şunu söyleyebilirim ki Redmi note 9 pro joyeuse için en iyi, en stabil rom olduğunu düşünüyorum.
JOYEUSE
Android : 12
Miui°Mint ~ REDMI NOTE 9 PRO
✔️ Download Link
Konuyu kendi paylaşımı gibi sahiplenen Rauf Cəlilzadə hocama çok teşekkürler.
Rom...
Redmi Note 9 Pro – EEA Stable V13.0.1.0.SJZEUXM
📆23/08/2022 📱
⚡Joyeuse EEA
📥Recovery ROM
*Mi Pilot release.
* Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir ! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir
MİUİ Elite Port Rom
Miui: 13.0.5
Android : 12
Güncellendi: 29/07/22
İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Kurulum ve kullanım kişinin sorumluluğundadır. Hiçbiri şekilde sorumluluk kabul edilmemektedir.