Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba dostlar HyperOs Port Rom kuracağım şuan HyperOs Eu'dayim OrangeFox kurup sırasıyla Port'u kurmam lazım daha önceden 2-3 kez kurmuştum ama hata yapmamak için bu konuyu açıyorum sırasıyla Port'u nasıl kurmam gerektiğini yazar mısınız?
1716440054
Buyrun buda Port'un linki...
Herkese selam Samsung Watch 4 Classic kullanıyorum Galaxy Weareble Uygulaması var saati bağlamak için fakat bütün izinleri vermeme rağmen bağlarken ( uygulama içinden ) hata veriyor galiba farklı bir yerde izin menüsü varmış uygulamaya izin vermek için bu menüye nasıl girebilirim?
Redmi Note 11 128/6 kullanıyorum HyperOs Eu 1.0.3.0 kurdum fakat derinlik efektli iphonedaki gibi olan duvar kağıtları yok ben bunları nasıl indirebilirim lütfen yardımcı olan acayip iyi duruyorlar
Herkese merhaba Redmi Note 11 128/6 Kullanıyorum şuan MIUI 14.0.6 eu kurulu yağ gibi akıyor fakat bildirim paneli nedense 60hz ve kasıyor gibi gözüküyor bunun bir çözümü varmıdır?
Herkese iyi günler Cihazıma Eu Rom kurmak istiyorum videolardanda izledim nasıl kurulduğunu fakat sanırım artık farklı şekilde kurulumuyomuş siz ginede nasıl kurulduğunu güncel birşekilde anlatırsanız kurarken nelere dikkat etmem gerek değinirseniz çok mutlu olurum ve linkleride bırakırsanız çok...
Arkadaşlar merhaba Redmi Note 11 128/6 kullanıyorum Teknosada aldım. EU MIUI kurucağım Fastboot ile kilit açılmak üzere fakat aklıma bi soru takıldı bazıları yükledikten sonra İmei felan gittiğini söylemiş direnç yüzünden benim telefonum dediğim gibi teknosadan aldım Yani Tr kayıtlı böyle...
Merhaba önümüzdeki haftalarda cihazıma EU rom yüklemeyi düşünüyorum
1-Garanti bozulurmu
2-Eu romu yüklerken veya yükledikten sonra herhangi bir çökme yada telefonu kullanılamaz hale getirebilcek birşey olurmu?
Not: Romu az çok anladım nasıl kurulucağını bu konularda daha önceden birçok rom...
Merhaba Eu Rom kurmak istiyorum kuzenim bana biraz anlatmıştı (oda kurdu) fakat aklıma takılan bazı sorular var Mesela ben güncel Eu rom kurdum ve bi kaç ay sonra hyper os veya normal bir güncelleme geldi ben tekrar global romamı dönmemmi gerekicek güncellemek için ?