ottomanempire06 kullanıcısının son içeriği

1. O

Soru POCO F3/ Ankara'da Nereden Temin Ederim?

bende var 8/256 gb ve kayıtlı
  2. O

Soru AOSP ROM önerisi.

kurdun mu kardeş? stabillik ve pil için hangi rom daha iyi sizce
  3. O

Soru Telefonu camı çatladı

kardeşim ekran içten gitmediyse üzerindeki dokunmatik cam değiştiriliyor içten gitmişsede ekranı al kendinde tak sadece dikkat etmen gereken ekranı yapıştırmadan önce ekran yuvasını iyice temizle ne toz ne eski yapıştırıcı artığını bırakma ve zhalanda t8000 al yapıştır
  4. O

Yardım Poco F3 IMEI atılıyor mu?

özelden yazarmısınız
  5. O

Yardım poco f3 şarj

Alakası yok format attıktan sonra mi hesabı açtığında açılır yine
  6. O

Yardım poco f3 şarj

25de takılı kalmis yani dediğimi yap düzelir ayarlar telefon hakkindaya gir güncelleme bölümündeki seçeneklere tıklar en son paketi indir de ve yukle
  7. O

Yardım poco f3 şarj

25 e gelmeden şarja tak 85-90 a gelince çıkart şarjdan birşey olmaz
  8. O

Yardım poco f3 şarj

kardeşim format atmayı denedin mi bence çok anormal bir durum var bu problem yazılımsalsa şunu yapabilirsin 1) ayarlar telefon hakkında güncellemelerden seçeneklere tıkla en son paketi indir de ve tekrardan yükle eğer düzelmezse format at yine düzelmezse sorun batarya kaynaklı olma ihtimali var
  9. O

Çözüldü poco f3 miflash sorunu

stock olarak gelen derken hangisi ? ne bakımdan daha iyi
  10. O

Oyuna gir sol taraftan gameturboyu aç ve performans seçeneğine tikla 1650659777 Pil ve stablite konusunda MIUI 12 sürümlerinden iyi mi yani
  11. O

Niye sürüm dusurmeye çalışıyorsunuz MIUI 13 Cok çok çok iyi diyor çoğu kişi Bende poco f3 kullanıyorum sizce pil performans ve stabilite açısından en başarılı MIUI sürümü ve bolgesi hangisi ?
  12. O

Anket Poco f3 için hangi sürüm daha başarılıdır?

Merhaba poco f3 için hangi MIUI sürümü pil, performans ve stabilite açısından daha başarılıdır ???
  13. O

Yardım Poco F3 IMEI atılıyor mu?

merhaba sevgili arkadaşlar poco f3 cihaza şuanlık sadece direnç yöntemiyle imei atılıyor başka türlü yolu yok ama şunu söyleyebilirim poco f3 ile x3 pronun direnç yöntemi farklıdır x3 proda risk çok çok yüksek çünkü direnci söküp havya yardımıyla tekrar direnç takıyorsun ama poco f3 de bu...
  14. O

Yardım Mi 8 Wifi Açılmıyor

Twrpden persist.img at
Üst Alt