ottomanempire06 kullanıcısının son içeriği

1. O

Anket Poco f3 için hangi sürüm daha başarılıdır?

Merhaba poco f3 için hangi MIUI sürümü pil, performans ve stabilite açısından daha başarılıdır ???
  2. O

Anket Hangi MIUI sürümü daha başarılıdır

Merhaba sayın arkadaşlarım herkese hayırlı ramazanlar Xiaomi mi 8 kullanıyorum stok rom ve MIUI arayüzünü seviyorum hangi MIUI sürümü pil ömrü, performans ve stabilite açısından daha başarılıdır oylarmisiniz Şimdiden teşekkür ediyorum
  3. O

Anket xiaomi mi8 için pil ve stabillik açısından en başarılı mıuı sürümü hangisidir? buyrun ankete ;)

Merhaba değerli arkadaşlar ben xiaomi mi 8 kullanıyorum. Aosp romları denedim ancak hepsinin birer bugları bulunmakta ve MIUI arayüzü hoşuma gittiğinden dolayı stock rom kullanmak istiyorum eu rom vs kullanmak istemiyorum. Sizce ankettteki hangi sürümler pil ve stabillik açısından daha...
  4. O

Anket xiaomi mi 8 için hangi mıuı sürümü stabillik ve pil konusunda daha başarılıdır?

arkadaşlar xiaomi mi 8 için pil ve stabillik konusunda hangi mıuı ve android sürümü daha başarılıdır oylarmısınız rica etsem şimdiden teşekkür ediyorum 1609346182 ?
  5. O

Soru xiaomi mi8 e hangi garanti servisi hizmet veriyor

merhaba arkadaşlar mi storeden mi 8 aldım 6 64 gb kutudan hem evofone garanti belgesi hem de genpa garanti belgesi çıktı bu cihaza hangisi bakıyor bilginiz varmı
  6. O

Yardım xiaomi mi8 kasası çabuk çiziliyor

arkadaşlar ben telefonu kılıflı kullanıyorum fakat kılıfsız kullanınca telefonun yan metal kısımları çabuk mu çiziliyor böyle nokta nokta beyaz şeklinde renk atmalar normalmi yan metal kasada ??
  7. O

Rom xiaomi mi 8 pil için en başarılı rom hangisidir?

arkadaşlar ben telefonu genellikle sosyal medya youtube ve ders için kullanıyorum bu cihaza pil için en iyi rom yada mıuı sürüm hangisi şimdiden teşekkür ediyorum
  8. O

Yardım Delta Servis Rezaleti

Abi bu delta servisin teknisyenlerinden tut idarecilerine hatta avukatlarına kadar hepsi cahil cuhala kişiler arka kapak nasıl açılır tüketici tüzük kanunu nedir bilmezler kendi bildiklerini okurlar benide mağdur ettiler bende thhye verdim bakalım sonucu bekliyoruz
  9. O

Yardım 6kere servise giden Xiaomi mi5 cihazında yine sorun var

allah razı olsun bende tüketici haklarımı kullanmak için başvurdum zaten thhye bunlara insanlık edip 250tl avukat 80tl vekalet 100tl icra 200e yakın tl bilirkişi 35 tl tebligat ücreti + birde 1400tl fatura tutarı ödemesinler diye uzlaşmak istedim lakin bunlar insanlıktan anlamıyorlar şimdi thh...
  10. O

Yardım İade Talep Durumu

kardeşim direkt tüketici hakem heyetine git ve tüm servis fişlerini faturasının fotokopisini çektir thhye ver ve derdini thhye anlat kaç defa gittigini ne yaptıklarını vs ve talebine para iadesinin yanında en yüksek avans faizi göz önüne alınarak para iadesinin yapılmasını taleb ve rica ediyorum...
  11. O

halan sorun devam etmektedir tüketici hakem heyetine başvurdum lakin kararlaşması biraz uzun sürecek gibi gözüküyor delta teknik servis cihazı 2.el aldığımdan dolayı ne değişim nede para iadesi yapıyor kendine göre kanun uydurup yürütüyor onarımını dahi cihazımın yapmıyorlar beni mağdur...
  12. O

:)))) 2kere bizzat kendim servise gönderdim madem 2.el alınan cihazlarda böyle bir hakkım yoktu neden onarım yaptınız neden kargo ücretini odediniz ?? Kendinizle çelişen bir firmasiniz herşey test edildi sorunsuz çalışıyor yazıyorsunuz kağıda telefon açılmıyor cumadan önce şarja koydum halan...
  13. O

Ana Başlık 7kere servise giden cihaz mağduriyeti

kendileri bilirler en yüksek ticari avans faizle birlikte karar lehime çıktıgı zaman hiçbir şekilde uzlaşmadan avukata yetki verip ilamli icra açmasını isteyeceğim avukata verecegim o yetkiyide bilirkişi tebligat icra avukat ve avans faizi ödemek zorunda kalacak benim canımı yaktılar beni...
  14. O

Yardım Mi5 şarj %20 de iken kapanıyor. Şarja taktığım zaman %20 den şarj olmaya başlıyor

arkadaşlarım aynı sorundan bende mağdurum benim telefonumda xiaomi mi5 prime 64gb ve 3 kere bataryası değişti ve şarj çok çabuk bitiyor pil yüzdesi kendi kafasına göre hareket ediyor ve sıcaklık hep 25 derece gösteriyordu orjinal olmayan batarya takıp gönderiyor delta veyattta değiştirdik diyip...
  15. O

Ana Başlık 7kere servise giden cihaz mağduriyeti

arkadaşlar ben xiaomi mi5 prime 64gb marka model cihazımı 1 yıl içerisinde aynı ve farklı arızalardan tam 7kere servise gönderdim en son gönderdiğimde tüketici hakem heyetine para iadesi için başvurmuş oldugumdan dolayı uzlaşmak için gönderdim fakat bunlar kesinlikle insanlıktan anlamıyorlar...
Üst Alt