otsman kullanıcısının son içeriği

1. otsman

Rom [UnOfficial] Flyme 8.20.12.22 Port Mi 8 Lite

- BT Sesini almak için magisk flash gereklidir. buna istinaden sordum hocam
  2. otsman

Rom [UnOfficial] Flyme 8.20.12.22 Port Mi 8 Lite

hocam merhaba. bt için hangi magisk kullanmalıyız ?
  3. otsman

MIUI 12 Mi 8 Lite Global Kararlı V12.0.3.0.QDTMIXM İndirme Bağlantısı

Eu beta'da özellikle bildirim çubuğunda kasmalar oluyordu. Deneyelim bakalım stockta durumlar nedir.
  4. otsman

Rom Xiaomi.eu MIUI 12

Benim bugüne kadar bildiğim ana güncellemeleri cuma geceleri verirler. Gece 1 gibi ilk dosyalar AFH'ye düşer. Ama nedense bu geceden umutsuzum bilmiyorum. İnşallah yanılırım
  5. otsman

Soru Xiaomi.eu rom

Hocam gece 2 ye kadar bekleyin afh linkini arada kontrol edin. Herhangibir telefona verildiyse sabahlamaya değer ama 2 den sonrası için umudu o gece için kesmek gerekli
  6. otsman

Soru Xiaomi.eu rom

Hafızam beni yanıltmıyorsa Miui11'e geçerken yine kapalı beta furyası vardı herkes geçti o zaman yine gece yarısı dosyaları upload etmeye başlamıştı EU ekibi. O zamanlar beni pek heyecanlandıran gelişme yoktu Miui 11 güncellemesinde. Ama bu sefer gerçekten hevesliyim sanırsam Pixel rom gibi...
  7. otsman

Soru Mi 8 lite betaya gecme

Şahsen ben oyumu betadan yana kullanıyorum, geçmeye değerliğini kesinlikle mantıklı görüyorum mobil veri sorunu ve tam ekran görüntüde ki animasyonların hiçbir sorunu kalmadı yağ gibi akıyor. Ama arkadaşların dediği gibi kararlıya dönüş için bl kilidi gerekiyor orası ayrı bir konu
  8. otsman

Rom [Android 9]Mi 8 Lite - MIUI 10 v9.2.15 Global Beta Rom

Beta sürümde tam ekran modu, stabil sürümden çok daha stabil çalışıyor herhangibir takılmasız. Tavsiye ederim
  9. otsman

yüksek ihtimalle zaten güncelleme hatası verecektir. global kararlıdaysanız, global betaya geçerken android sürümü değiştiği için güncelleme hatası veriyor. bu yüzden dolayı xiaomitool programı ile uygun global betayı program kendi bulup yüklerseniz bir önceki android 8 betaya döner ardından...
  10. otsman

Hayır hiç o işlere girmeden mitool hallediyor. zaten orda rom listesi olarak var bl açık gerektiren gerektirmeyen gibi bizim geçtiğimiz gerektirmiyor. kolay gelsin
  11. otsman

Dostum İzmir Güzelyalıdayım Vodafone hattım var bugün için herhangibir sıkıntısı yok kesinlikle. Global kararlıda ciddi sorunlar yaşıyordum çıkmak için uçak modu yapıp geri açıyordum ama şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım.
  12. otsman

merhaba bende betaya geçenlerdenim. her zaman bulunduğum noktalarda bariz hat sorunları sıfırlandı ve gördüğüm kadarıyla tam ekran görünümünde ana ekrana dönüş ve son uygulamalara dönerken olan hantallık gözle görülür şekilde düzelmiş. Performans güncellemesi yerinde diyebiliriz. bende ilk...
  13. otsman

Satış Tertemiz Xiaomi Redmi 4x (16)

Merhaba arkadaşlar elimde global romlu rose gold renkli redmi 4x, ilgilenen arkadaşlara fotoğrafı yollarım. takasa uygundur direk alıcıysanız 850 tl fiyatı
  14. otsman

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

redmi 4x santoni daha düşmedi heralde ustalar link var mı ?
Üst Alt