Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim bugüne kadar bildiğim ana güncellemeleri cuma geceleri verirler. Gece 1 gibi ilk dosyalar AFH'ye düşer. Ama nedense bu geceden umutsuzum bilmiyorum. İnşallah yanılırım
Hocam gece 2 ye kadar bekleyin afh linkini arada kontrol edin. Herhangibir telefona verildiyse sabahlamaya değer ama 2 den sonrası için umudu o gece için kesmek gerekli
Hafızam beni yanıltmıyorsa Miui11'e geçerken yine kapalı beta furyası vardı herkes geçti o zaman yine gece yarısı dosyaları upload etmeye başlamıştı EU ekibi. O zamanlar beni pek heyecanlandıran gelişme yoktu Miui 11 güncellemesinde. Ama bu sefer gerçekten hevesliyim sanırsam Pixel rom gibi...
Şahsen ben oyumu betadan yana kullanıyorum, geçmeye değerliğini kesinlikle mantıklı görüyorum mobil veri sorunu ve tam ekran görüntüde ki animasyonların hiçbir sorunu kalmadı yağ gibi akıyor. Ama arkadaşların dediği gibi kararlıya dönüş için bl kilidi gerekiyor orası ayrı bir konu
yüksek ihtimalle zaten güncelleme hatası verecektir. global kararlıdaysanız, global betaya geçerken android sürümü değiştiği için güncelleme hatası veriyor. bu yüzden dolayı xiaomitool programı ile uygun global betayı program kendi bulup yüklerseniz bir önceki android 8 betaya döner ardından...
Hayır hiç o işlere girmeden mitool hallediyor. zaten orda rom listesi olarak var bl açık gerektiren gerektirmeyen gibi bizim geçtiğimiz gerektirmiyor. kolay gelsin
Dostum İzmir Güzelyalıdayım Vodafone hattım var bugün için herhangibir sıkıntısı yok kesinlikle. Global kararlıda ciddi sorunlar yaşıyordum çıkmak için uçak modu yapıp geri açıyordum ama şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım.
merhaba bende betaya geçenlerdenim. her zaman bulunduğum noktalarda bariz hat sorunları sıfırlandı ve gördüğüm kadarıyla tam ekran görünümünde ana ekrana dönüş ve son uygulamalara dönerken olan hantallık gözle görülür şekilde düzelmiş. Performans güncellemesi yerinde diyebiliriz. bende ilk...