Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Xıaomının kemara ve genel olarak t serisinde efsane model buydu değil mi. Aklımda yanlış mı kaldı acaba. Telefon alacağız 13 civarına aklıma bu geldi hala satıcılarda var kayıtlı hazır satılan
Kronik veya malzeme kalitesinde bi problemi yok galıba
Bu waenhancer i devre dışı bırakıyor mu. Ya da devre dışı bırakıyorsa bile aynı özelliklerın üzerine fazlasını mi ekliyor. Hatta ben bu modülü anlamadım :D ileri zamanlı mesaj atmaya etki edecek birşey varmış gibi gelmedi hiç. Fm whatsapp gibi modlarda olan atıyorum 05.01.2024 günü saat 11.00 da...
Genel değil özel olarak kişiye gruba özel. Üstteki tık işaretine tıklayınca o kişi veya gruba mavi tik atıyor ama diğer uygulamalarda ayarı vardı ayrıca
Mıuı 14 eu stabil yükledim bugün. Bu görüntü mi 12x telefonumdan. Eu tabanlı başka bir rom. Internet hem bugün arızalı hemde romlar çok yavaş iniyor. Gece indirmeye bıraktım betalar inmemiş.
Görüntüdekı özelliği sormak istedim. Ekran kenarlarından kaydırıp tutunca bir önceki uygulamaya geçiyor...
Beta denediniz mi. Genelde betalarda daha fazla özellik oluyor tavsiye sürüm varsa onu yükleyım bende
Son iki telefondur telefonla çıkan ilk surumlerden stabılı bulup 2 sene o sürümde kullanıyorum ben.