osmancan71 kullanıcısının son içeriği

1. osmancan71

Ana Başlık Xiaomi 11T Pro - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

Xıaomının kemara ve genel olarak t serisinde efsane model buydu değil mi. Aklımda yanlış mı kaldı acaba. Telefon alacağız 13 civarına aklıma bu geldi hala satıcılarda var kayıtlı hazır satılan Kronik veya malzeme kalitesinde bi problemi yok galıba
  2. osmancan71

Mod [ROOT] WaEnhancer(WhatsAppPlus+) | 13.04.2025

Bu waenhancer i devre dışı bırakıyor mu. Ya da devre dışı bırakıyorsa bile aynı özelliklerın üzerine fazlasını mi ekliyor. Hatta ben bu modülü anlamadım :D ileri zamanlı mesaj atmaya etki edecek birşey varmış gibi gelmedi hiç. Fm whatsapp gibi modlarda olan atıyorum 05.01.2024 günü saat 11.00 da...
  3. osmancan71

Mod [ROOT] WaEnhancer(WhatsAppPlus+) | 13.04.2025

Diğer modlar gibi ileri zamanlı mesaj atma yok değil mi bu kullanım şeklinde. Baktım bulamadım
  4. osmancan71

Mod Update Locker v1.4 [ROOT] | 30.08.2024

Yanlış konuya yazmışım :D bende diyorum ne alaka
  5. osmancan71

Mod Update Locker v1.4 [ROOT] | 30.08.2024

Diğer modlar gibi ileri zamanlı mesaj atma yok değil mi bu kullanım şeklinde. Baktım bulamadım
  6. osmancan71

Soru Dirençli cihazlarda nfc sıkıntılımı

Yapan kişiye göre değişiyor. Düzgün birisi yaptıysa sorun olmuyor. Olacaksa Zaten sana önceden bilgisini veriyor
  7. osmancan71

Uygulama WhatsApp Plus v18.20 - AlexMods | 27.10.2024

Genel değil özel olarak kişiye gruba özel. Üstteki tık işaretine tıklayınca o kişi veya gruba mavi tik atıyor ama diğer uygulamalarda ayarı vardı ayrıca
  8. osmancan71

Bende de modül var. Modulde kişiye gruplara özel gizlilik olmadığı için merak alex modu
  9. osmancan71

Qr siz ban sorununu çözmüş mü yani onu merak ettım
  10. osmancan71

Bu sizin yazınız mi gelıstırıcının mi.
  11. osmancan71

Rom Xiaomi 13 Xiaomi Eu Rom İndirme Bağlantıları ve Kurulum

Telefonun paketinden indirip denedum yokmuş Edıt: elit vn ve pulse romları denedim. Pulsede umudum yoktu ama varmış özellik.
  12. osmancan71

Rom Xiaomi 13 Xiaomi Eu Rom İndirme Bağlantıları ve Kurulum

Mıuı 14 eu stabil yükledim bugün. Bu görüntü mi 12x telefonumdan. Eu tabanlı başka bir rom. Internet hem bugün arızalı hemde romlar çok yavaş iniyor. Gece indirmeye bıraktım betalar inmemiş. Görüntüdekı özelliği sormak istedim. Ekran kenarlarından kaydırıp tutunca bir önceki uygulamaya geçiyor...
  13. osmancan71

Soru Xiaomi 14 imie

düz 14 e gelir mi acaba alacaktım vazgeçmiştim. ultranın haberini sezer şimşek yazdı. henüz gelişme göremedim 14 ile ilgili
  14. osmancan71

Soru Xiaomi 13 HyperOS Kuran Var Mı?

Beta denediniz mi. Genelde betalarda daha fazla özellik oluyor tavsiye sürüm varsa onu yükleyım bende Son iki telefondur telefonla çıkan ilk surumlerden stabılı bulup 2 sene o sürümde kullanıyorum ben.
  15. osmancan71

Soru Xiaomi 13 HyperOS Kuran Var Mı?

Eu romda telefon görüşmesini kaydetme özelliği var mıydı
Üst Alt