osmanayman kullanıcısının son içeriği

1. osmanayman

Rehber Mi6, MIUI 10, Rootsuz Google Camera Yükleme İşlemleri

Benim de sol üstte 60FPS yazıyor ama çekimde bir etkisini görmedim... Sonucunu bekliyoruz hocam...
  2. osmanayman

Rica ederim... 1550583983 Ben de çekmek isterdim ama onun için root olması şart sanırım... Çünkü gerekli dosyaları atmak gerekiyor... Ya da magisk ile aktif etmek... Bu yöntem daha çok fotoğrafla ilgili... Video 60fps ve üstünü seçince sapıtıyor...
  3. osmanayman

Bilgim yok maalesef... İlk foto Xiaomi Cam... İkinci foto Google Cam... Aradaki detay farkını görmeniz için croplayıp attım...
  4. osmanayman

Yardım Mi6 Bildirim Sesi Gelmiyor

Bu konuda ciddi yardım lazım... Problemi ben de yaşıyorum... Ve nette hiç bir çözüm bulamıyorum... Ayarlar vs hikaye... Dün olan bildiri sesi şu an yok... Normalde Mesajlar ve WhatsApp'ta hiç bir sorun yoktu... Twitter ve Instagram bildirimi de sadece titreşimdi... Ve bu da kendi kendine...
  5. osmanayman

Telefonum Mi6 olduğu için burada paylaştım ama diğer modellerde de sorun olacağını zannetmiyorum... Yine de emin değilim...
  6. osmanayman

Dediğiniz çok mantıklı... Zaten adb shell ile kök erişimi elde ediliyor... Denemek lazım...
  7. osmanayman

Güncellemeleri alır ama güncelleme sonrası tekrar aynı işlemleri yapman gerekebilir... Daha doğrusu kamera ile ilgili güncelleme gelirse bu durum olur diye düşünüyorum...
  8. osmanayman

Sanırım güncelleme sonrası tekrar yapmak gerekiyor... Gerçi bu durum gelecek güncellemenin ne olacağına bağlı bence... Mesela kamera için bir güncelleme gelmesi vs gibi... Güncelleme gelince bakarım inşallah...
  9. osmanayman

Rica ederim... İşe yaramasına sevindim...
  10. osmanayman

Merhaba arkadaşlar... Çok araştırmama rağmen telefonumuza root atmadan "Google Camera nasıl yüklenir?" sorusunun adamakıllı cevabını bulamamıştım... Hatta 1-2 denemede başarılı olamamış, başka bir linkteki yöntem yüzünden telefonum bootloader kilidi kapalı olarak formatlanmış, fotoğraf ve önemli...
  11. osmanayman

Rehber TWRP Temizle/Wipe Seçenekleri Kullanımı (Görsel Ekli)

Anlatım için teşekkürler hocam... Cevabını bulamadığım için sorma gereği duydum... Telefonum Xiaomi Mi6... Beta rom yüklemek için bootloader kilidini kaldırdım... Telefondaki her şey silindi haliyle... Aklıma o sıra twrp kurmak gelmedi hiç... Şimdi Google kamera kurmak istiyorum... Ve twrp...
Üst Alt