Osmanalikk kullanıcısının son içeriği

1. O

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

Mi pad 5 ekran değişimi için yardımcı olabilir misiniz.
  2. O

Yardım Revanced kendiliğinden siliniyor

Merhaba arkadaşlar cihazımda root üzerinden revanced modülü kurulu. Bazen sabah uyandığımda nedense revanced silinmiş oluyor. Magisk üzerinden kontrol ettiğimde hala kurulu görünüyor ama APK yok. Mecburum her sabah üstüne tekrar kuruyorum. Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu nasıl çözebilirim
  3. O

Yardım YouTube videolar oynamıyor.

Merhaba arkadaşlar her rom değişimde olduğu gibi format wipeleri ve data yapıp fw+romu kurdum. Fakat bir sorun var ne yaptıysam düzelmiyor. Sorun: YouTube uygulamasının revanced veya orijinal uygulamasında videolar oynamıyor. Herhangi bir video açıyorum. Ortada dönüyor işareti çıkıyor saatlerce...
  4. O

Yardım Depolama izni yok hatası Pubg

Bir süredir bu sorunla boğuşuyorum. Cihazı formatlama veya rom değişimi sonrası cihaza Pubg mobile indiriyorum fakat açmak istediğimde depolama izni yok hatası alıyorum. İzinlerden kontrol ediyorum. Fotoğraf ve medya izin seçeneği yok. Oyunun ön belleğini sıfırlayıp cihazı yeniden başlatıyorum...
  5. O

Çözüldü Root Gizleme Sorunu (McDonald's)

Magisk üzerinden Zygisk ve reddetme listesini zorlayı aktif edip tüm Google servislerini işaretleyip Google play önbelleğini temizleyip cihazı yeniden başlatınca McDonald's sorunsuz açılıyordu. Fakat artık işe yaramıyor. Yardımcı olabilir misiniz. Not: Magisk uygulamasını gizle ve...
  6. O

Yardım android 14 nasıl kurulur

Merhaba telegram linkinde yer alan evolution x a14 romu nasıl kurabilirim. Hangi twrp adımlar neler ek dosyalar neler detaylı anlatım yapabilecek olan var mı? https://t.me/s/evolutionxupdates?q=%23davinci
  7. O

Recovery Dahili depolama 0MB

Merhaba cihazım için a12-13 destekli twrp kurdum. Sonrasında format data ve wipeleri yapıp romu kurdum. Buraya kadar herşey normal. Fakat recovery e girdiğimde dahili depolamayı görmüyor. Bunu nasıl düzeltebilirim. Kurumun sonrası format data yapıp demedim. Cihaz açılıp ilk kurulum bitince yine...
  8. O

Yardım A13 Dolby atmos varmı.

Merhaba arkadaşlar a13 uyumlu Dolby atmos arıyorum ama bulamadım. Sitede varsa link veya konuyu etiketler misiniz.
  9. O

Yardım Akıllı kılıf modu kapatma

Merhaba arkadaşlar evolation x de akıllı kılıf modunu nasıl devre dışı bırakabilirim. Oğlanın tabletine kapaklı kılıf almıştım. Kılıf arkaya katlanına öne kapandığını sanıp sürekli ekranı kapatıyor. Miui varken devre dışı bırakabiliyordum fakat evoda menüsünü bulamadım.
  10. O

Yardım Mi Pad 5 nasıl rootlanır?

Merhaba arkadaşlar mi pad 5 aldım fakat nasıl root atacağım konusunda pek bilgi bulamadım. Detaylı anlatım ile yardımcı olabilecek olan varmı?
  11. O

Yardım Tema istek

Konu silinebilir sorunu çözdüm kusura bakmayın
  12. O

Yardım MIUI 12 romdan uygulama çıkarma

Merhaba xiaomi.eu miui12 haftalık romlarından mi sağlık uygulamasını nasıl çıkarabilirim. MIUI 11 de sistemde gömülü olan sürekli atıyor. 12 deki çıkıyorsa onu kursam olur mu?
  13. O

Yardım (Wifi) internete bağlanamıyor hatası

Merhaba cihazım son 3-4 haftadır. Wifi ye otomatik bağlanmıyor. Ekran resminde göründüğü gibi oluyor. Üstüne bir kez tıklayınca direk bağlanıyor. Sorun otomatik bağlanmadığı için mobil veriyi farkında olmadan aşırı kullanmam çözüm için yapılabilecek birşey varmı. - Modem de sorun yok farklı...
  14. O

Yardım Kamerada dalgalanma

Merhaba geçenlerde stock Roma dönerken persist dosyası hasar görmüştü. Stock romdan persist dosyasını alıp twrp üzerinden cihaza attım. Fakat yeni fark ettim ki. Kamera dan video çekerken veya çekmeden önceki bekleme sırasında vs sürekli soldan sağa doğru dalgalanma oluyor. Düzeltmenin yolu...
  15. O

Yardım Twrp E:unable to decrypt fbe device

Başlıkta belirtilen twrp hatasını nasıl çözebilirim. Format data ve wipe leri yapıyorum. Hata devam ediyor. Bu hata ile yüklemelerde sorun olmuyor fakat kurulumdan sonra twrp yine şifreleniyor.
Üst Alt