Osmanalikk kullanıcısının son içeriği

1. O

Yardım Revanced kendiliğinden siliniyor

Hocam güncelleme engellemesi için zygisk-detach'ı modülü kurulu ayrıca mobil veriden güncelleme de kapalı. Söylediğiniz gibi güncelleme yaptığında uygulama simgesi orijinale dönüyor ve reklamlar geliyordu. Ama bu defa simge komple kayboluyor. Saçma bi durum.
  2. O

Yardım Revanced kendiliğinden siliniyor

Merhaba arkadaşlar cihazımda root üzerinden revanced modülü kurulu. Bazen sabah uyandığımda nedense revanced silinmiş oluyor. Magisk üzerinden kontrol ettiğimde hala kurulu görünüyor ama APK yok. Mecburum her sabah üstüne tekrar kuruyorum. Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu nasıl çözebilirim
  3. O

Yardım YouTube videolar oynamıyor.

Merhaba arkadaşlar her rom değişimde olduğu gibi format wipeleri ve data yapıp fw+romu kurdum. Fakat bir sorun var ne yaptıysam düzelmiyor. Sorun: YouTube uygulamasının revanced veya orijinal uygulamasında videolar oynamıyor. Herhangi bir video açıyorum. Ortada dönüyor işareti çıkıyor saatlerce...
  4. O

Soru Mi 9T için en iyi rom

Hocam Google a redmi k20 updates yazın. İlk çıkan siteden telegram kanalına katılın. Son çıkanlar arasında en altlarda alphadroid a14 sürümü var. Gapps yazandan indirin. Diğerinde Google servisleri yüklü gelmez. Sonra uygun twrp ile format data ve wipe leri yapın. Firmware sonra da romu...
  5. O

Yardım brickten sonra çekirdek sürüm değişti

Hocam neden sattığınızı anlamadımAynı model numarasına sahip romu indirin ve mi fastboot ile flashayın sorun çözülür. Diğer cihazlarda kurulu olan Miui yazısının altında parantez içindeki modelin romu indirmeniz gerek. 1712603474 Çekirdek sürümü değişen cihazda Miui sürümü başlığı altında...
  6. O

Satış Vodafone Faturalı tarifeler 2024 güncel

Hocam mevcutta Vodafone dayım. Taahhüt 6 ay daha var. Bu tarifeye geçiş yapsam ceza ödermiyim veya geçebilirmiyim.
  7. O

Yardım Ön Kamera Instagram sorunu

Hocam insta WhatsApp vs yerlerde. Uygulama kendi içine gömdüğü kamera yazılımı ile çekim yapıyor. Fakat normal foto video çekimlerinde telefon kendi uygulamasını kullanıyor. Bu durum tüm androidlerde aynıdır. Sadece ios da herşey daha nettir çünkü onda toplasan 10 model olduğu için tüm...
  8. O

Mod 72-75-82Hz Ekran yenileme Modül

Link kırık hocam. Yenileme şansınız var mı?
  9. O

Yardım Depolama izni yok hatası Pubg

Bir süredir bu sorunla boğuşuyorum. Cihazı formatlama veya rom değişimi sonrası cihaza Pubg mobile indiriyorum fakat açmak istediğimde depolama izni yok hatası alıyorum. İzinlerden kontrol ediyorum. Fotoğraf ve medya izin seçeneği yok. Oyunun ön belleğini sıfırlayıp cihazı yeniden başlatıyorum...
  10. O

Çözüldü Root Gizleme Sorunu (McDonald's)

İndirme linki paylabilirmisiniz hocam. Denesem 1704359263 Github dan bulup indirdim teşekkür ederim hocam işe yaradı sağolun clap~~
  11. O

Çözüldü Root Gizleme Sorunu (McDonald's)

Magisk üzerinden Zygisk ve reddetme listesini zorlayı aktif edip tüm Google servislerini işaretleyip Google play önbelleğini temizleyip cihazı yeniden başlatınca McDonald's sorunsuz açılıyordu. Fakat artık işe yaramıyor. Yardımcı olabilir misiniz. Not: Magisk uygulamasını gizle ve...
  12. O

Yardım android 14 nasıl kurulur

Hocam buraya göz attım ama açıkcası bi anlam çıkaramadım. Örneğin 1 maddede mevcut twrp den bu dosyayı flaslayın diyor. 2. maddede evox dinamik rom için bunu flashlayın diyor. (evox dinamik rom nedir hiçbir fikrim yok) 3. maddede dosyaları yüklemek için bu twrp yi flashlayın diyor. 4.maddede...
  13. O

Aosp rom hocam zaten cihaz a11 den sonra yeni fastboot rom çıkmadı. twrp üzerinden kuruluyor da 13-14 uyumlu twrp wipeleri ve data formatlama yaparken hata veriyor. Telegramdaki dosyanın günlüğünde kurulum talimatları var ama tam olarak açıklanmamış ekstra bi kaç dosya daha var günlükte ama...
  14. O

Merhaba telegram linkinde yer alan evolution x a14 romu nasıl kurabilirim. Hangi twrp adımlar neler ek dosyalar neler detaylı anlatım yapabilecek olan var mı? https://t.me/s/evolutionxupdates?q=%23davinci
  15. O

Mod 72-75-82Hz Ekran yenileme Modül

Hocam aosp a13-14 romda dosyayı çalıştırmanın bir yolu varmı. Yedek alıp denedim fastboot a attı. Aldığım yedeği geri yükledim bu defada mi logosunda kaldı. Mecbur cihazı baştan kurmak durumunda kaldım.
Üst Alt