Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
usta hesap ekleme olarak birsey diyemem ama mı hesabidir, yeni hyperos güncellemesinde bootloader kilidi açılabiliyor onu belirtmiş ve sende kapalı olduğu için cihazının güvende olduğunu belirtiyor açık olsa farklı bir söylemde bulunur
Selamün aleyküm Arkadaşlar Cihazım Note 9 pro miui 14 Arkadaşlar hangi kulaklığı takarsan takayım bildirim ekranındaki kulaklık mikrofon işareti geldiği zaman kulakiktan ses geliyor müzik veya video dinleyip izleyebiliyorum ama mikrofonun çalışmıyor ne oyunda ne kamerada nede ses kaydedici de...
Redmi note 9 pro MIUI 13 yaptıktan sonra NFC çalışmamaya başladı istanbulkart gibi uygulamarda veya bazı uygulamalarda kart eklemede sıkıntı yaşıyorum telefonunda sıfırlamak istemiyorum çünkü çözülüp çözülmeyecegi hakkında fikrim yok eski sürümede dönemem hiç biryerde çözümünü bulamadım bu...
Rom falan olmuyor kendim yaptim yine aynı telefoncuya verdim adamlarda orijinal yine rom atmış yine aynı hatalqr varmış artık mekaniğin demi ne sıkıntı varmış hallediceklermis yinede saolun arkadaşlar
Nasıl farklı sürüm yani xiaominin farkli romlarinimi yoksa bu başka android romlar var onlardanmi kurayım birde bunları yaparsam ses kesilmesi ve çağrı sonlandırıldı hatası duzelirmi
Arkadaşlar selamün aleyküm cihazım redmi note 9 pro benim cihaz MIUI 11 di MIUI 12 yaptıktan sonra video izlerken veya müzik dinlerken ses 1-2 saniye gidiyor sonra tekrar düzeliyor ama yine aynı şeyler oluyor üstüne bide bu sesten dolayında mi bilmiyorum ama birisini aradığım zaman çağrı...