Yardım Redmi note 9 pro videolarda ses kesilmesi ve çağrı sonlandirilma hatası

Oskitoski

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
2
Arkadaşlar selamün aleyküm cihazım redmi note 9 pro benim cihaz MIUI 11 di MIUI 12 yaptıktan sonra video izlerken veya müzik dinlerken ses 1-2 saniye gidiyor sonra tekrar düzeliyor ama yine aynı şeyler oluyor üstüne bide bu sesten dolayında mi bilmiyorum ama birisini aradığım zaman çağrı sonlandırıldı hatası alıyordum bende intertten araştırıp yeni rom atılırsa düzelir dediler yaptım ama önceden rom atmayı becerirken yeni rom yapmayı denedim hata verdi ve cihaz soft brick oldu ondan sonra mecburen telefoncuya verdim çözdü oda yeni rom atmış xtn bende dedim yazılım atmişsa ses falanda çözülmüştür diye düşündüm ama çözülmemiş nereye baksam çözümünü bulamadım en son çare buraya yazdım derdimi anlattım cozebilenin ellerinden opucem Allah rızası için tekrar telefoncuya para vermek istemiyorum bir yardimci olun

AhmetFarukTarhan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet Faruk
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
1
Farklı sürüm fastboot rom kurun sorun düzeliyor roman kaynaklı

Oskitoski

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
2
Farklı sürüm fastboot rom kurun sorun düzeliyor roman kaynaklı
Nasıl farklı sürüm yani xiaominin farkli romlarinimi yoksa bu başka android romlar var onlardanmi kurayım birde bunları yaparsam ses kesilmesi ve çağrı sonlandırıldı hatası duzelirmi

senol1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
7.0
Cihazım
redmi not 4
Konular
7
Arkadaşlar selamün aleyküm cihazım redmi note 9 pro benim cihaz MIUI 11 di MIUI 12 yaptıktan sonra video izlerken veya müzik dinlerken ses 1-2 saniye gidiyor sonra tekrar düzeliyor ama yine aynı şeyler oluyor üstüne bide bu sesten dolayında mi bilmiyorum ama birisini aradığım zaman çağrı sonlandırıldı hatası alıyordum bende intertten araştırıp yeni rom atılırsa düzelir dediler yaptım ama önceden rom atmayı becerirken yeni rom yapmayı denedim hata verdi ve cihaz soft brick oldu ondan sonra mecburen telefoncuya verdim çözdü oda yeni rom atmış xtn bende dedim yazılım atmişsa ses falanda çözülmüştür diye düşündüm ama çözülmemiş nereye baksam çözümünü bulamadım en son çare buraya yazdım derdimi anlattım cozebilenin ellerinden opucem Allah rızası için tekrar telefoncuya para vermek istemiyorum bir yardimci olun
Aynı sorunu bende yaşadım arkadaşın dediği gibi ,bende 12.0.2 Hint sürümüne geçtim.Şimdi çok memnunum

kolako

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
as
Cihazım
mi 10
Konular
1
Aynı proglem bende mevcut mi10

AhmetFarukTarhan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet Faruk
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
1
miui arama sms için endonezya 13.0.4.0 sürümünü twrp işe yükleyin

Oskitoski

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
2
Rom falan olmuyor kendim yaptim yine aynı telefoncuya verdim adamlarda orijinal yine rom atmış yine aynı hatalqr varmış artık mekaniğin demi ne sıkıntı varmış hallediceklermis yinede saolun arkadaşlar

Üst Alt