Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
teşekkürler, deneyeyim bakalım...
Yaş 58... ama PUBG oynayabilen biriyim. :D
Gcam yükledim fakat biraz değişiklik ver gibi.... Ama o kadar da mükemmel olmadı.
Arkadaşlar ben kullanmaktayım Ağustos ayından bu yana pil yarım günde bitiyor. Gece fotoğraf çekimlerinde 5 telefondan en kötü çeken mi 8 di... Ayarları mı yanlış? bütün ayarlar ver ama en kötü sü benimkiydi. Flaş açıldığında bile en kötüsüydü. Kaldı ki bu telefonlardan iphone ve Huewei de...
Mi8 telefondan hiç memnun kalmadım. Görüşme sesi parazitli, GPS çalışmadı kurmak için geberdik ama randımansız, Pil durduk yerde yarım günde bitmeye başladı. Yüz tanıma yok...Rezalet...
Merhaba Arkadaşlar
Bugün 17:45 itibarıyla MIUI V10.2.0.0.EAMIF olarak güncelleme yapabilirsiniz yazıyor.
1537195893
mi 8 telefonlarda Güncelleme Mevcut.
Yeterli şarj ve Wifi nedeniyle Güncellemeyi yükleyemiyorum. Umarım Türlçe için de sıkıntısız bir sürüm olur.
1535576842
Bildirimler açık olmayabilir.
Bunun için
Ayarlar menusunde Büyüteç in olduğu yere " Bildirim ışığı " diye arayıp Gelen menuden
Şarz olurken ışığı yak kilidini açın
Alttaki Işığı yakıp söndür kilidini de açın
Belki yardımcı olabilir.
Ayarlar-Ek Ayarlar-Bildirim ışığı diye aynı...
Merhaba Arkadaşlar
Gelen aramalarda telefonlar bazen istemdışı yada istenirse diyelim Flash ışığı yanıp sönerek uyarı verebiliyor.
Bu bazen sorun, bazende istek olarak ortaya çıkıyor.
Çözüm.
Telefonunuzun Ayarlar simgesini tıklatın
*Ayarlar menüsüne girdiğinizde hemen ilk satırda Büyütec...
MERHABA
mi 8 17 gün önce Çinden gelen arkadaş vasıtası ile elimize ulaştı... Çin den alırken kendisine Eu versiyon demişler,amma 9 adet mi 8 maalesef Çin Versiyon yüklü idi...
Alır almaz 360 saatlik başvuruyu yaptım.
Sitede gördüğüm kadarıyla bazıları ilk aşamada Twrp iletelefonu açmaktan...
Burada Hiç kimse bir şey ne diyor nede derde çare oluyor. Birde bu işten para kazananlara çomak sokmak istenmemekte....
Burası tamamen sorun çözme değil, cihazın işlerini kendin yaparsan tehlikelerini su yüzüne çıkarıyor. Maksat ortalık karıştırıp kendilerine yönlendirmek.
Ayıp ve Ayıp...
Arkadaşlar Selamlar...
Hepsi burada da ve n11 de satışlar başladı ve türkçe... Sanırım Global Versiyon konusunda, açıklamalar daha net bir şekilde anlatılır. Örneğin
Recovery Version:http://bigota.d.miui.com/V9.5.13.0.OEAMIFA/miui_MI8Global_V9.5.13.0.OEAMIFA_4c2c1a6215_8.1.zip
Fastboot...
kurulum yapan paylaşabilir mi... cihazı yeni aldım.
1532782502
mi cloud taki bilgilerin silinmez
1532782834
Buradan kurulum yapan paylaşabilir mi... cihazı yeni aldım.
Recovery Version: 1.5 GB
Fastboot Version: 2.2 GB
Bilginize