Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Direnç kayıtlı olan cihazları uygulama 'dirençli' diye gösteriyor o zaman? Bende soracaktım sizin mesajınızı gördüm.
Benim 14 Ultra cihazım yeni, aldığım yerden bana müdahalesiz olduğu söylendi, bu uygulama ile bakınca Direnç Durumu: Dirençsiz (MP) diye gösteriyor. Doğru söylenmiş yani.
Bu arada...
Hımm, kaç watla şarj ediyordu acaba. İphone larda 15/20 wat arası bir kablosuz şarj hızı var sanırım. Xiaominin 50W lik cihazı bayağı iddalı.
Kullanan biri konuya baksa şahane olcak.
Galiba öyle. Xiaomi nin ürünlerinin apple telefonları hızlı şarj etmediği ile ilgili ürün yorumları gördüm.
Nedense kimse kablosuz şarj konusuna detaylı değinmemiş.
Xiaomi 50W olanı almayı düşünüyorum, 14 ultra kullanan biri denemiş olsa şahane olacak.
Selamlar, 14 ultra için, kablosuz şarj özelliği olan araç telefon tutucu almayı düşünüyom.
Xiaom nin 50W kablosuz güç verdiğini idda eden bir ürünü var, kullanan varmı acaba , kamera çıkıntısı kaynaklı telefonun pad e tam oturmayacağını düşünüyorum.
Huawei marka 80W kablosuz güç veren bir cihaz...
Mi Note 3 Aptx destekliyor.
Benim cihazda, Miui en güncel, resmi stabil rom kurulu.
Konunun üzerinden bayağı zaman geçmiş. İhtiyacı olanlar için güncellenmiş olsun.
1612926329
Sistem tercihini kullan olarak bıraktığınızda herhangi sorun olmaz, artık yazılımsal bir kısıtlama yok.
Type-C çıkışlı ürün bağladığımda telefon hiç tepki vermiyor, birşey takıldığını farketmiyor bile. 2 ayrı note 3 te denedim. Miui resmi stabil rom kurulu, root yok.
Eski konu fakat işi düşen olursa. Geliştirici seçenekleri açtıktan sonra. Ek ayarlar/geliştirici seçenekler/Varsayılan Usb yapılandırması/Dosya aktarımı şeklinde seçilebilir.
Endoskop kamera denedim, kameranın 3 ayrı çıkışı var. Usb, Mini Hdmi, type-C
Mini hdmi (mi4) takar takmaz kameranın ışığı açılırken, type-c (mi note 3) hiç tepki vermiyor, program üzerinden bakınca takılı cihaz yok diyor. Sorun nerede acaba?
* Hala F/P markası olduğu tartışılmaz.
* Telefonlarına yazılım desteği vermesidir önemli olan, hemen vermesi değil, uzaya bir ay aha geç gidersiniz ne olacak!
* Benim açımdan Xiaomi'nin son zamanlardaki en büyük sorunu, stock uygulamalarını markete açıp, reklamlı hale getirmesidir. Bu konu...
Çift tonlu flaş var cihazda, gerektiği gibi yanar söner, müdahale edilmesi gereken bir durum yok yani.
MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi