Orhannh kullanıcısının son içeriği

1. Orhannh

Yardım Mi 10T cihazım için 12.5.8 eu rom bağlantısını bulamıyorum

İxoami eu 12.5.8 twrp bağlantısı paylaşabilir misiniz birde root için magiskin hangi sürümünü flashlamalıyım/12.0.07 eu romdayım magiski kaldırmadan güncelleme yapıp tekrar magiski flashlamamda bir sakınca var mı logo da kalır mı
  2. Orhannh

Oyun Mi 10T FPS düşüş /lag/gecikme/performans düşüşü

Herkese merhabalar iyi akşamlar dilerim cihazım 12.0.12 sürümünde global değil eu oyunlarda takılmalar gecikmeler droplar yaşıyorum çözüm arıyorum önceden böyle sorunlar yoktu v11 e mi geçmeliyim tavsiyelerinizi bekliyorum
  3. Orhannh

Sohbet note 6 pro anti cheat

İyi günler herkese cihazımda anti cheat ve veri aktarımını nasıl engelleyebilirim net guard kullanarak cihaz Internet bağlantısını keser isim sorun çözülür mü acil yardım
  4. Orhannh

Yardım Güncelleme sonrası bootloader kilitlenmesi

Twrp üzerinden 10.3.6 yükledim twrp silinmedi işin garip tarafı telefonu açıp geliştirici seçenekleri tıkladığımda bootloader kilidi kapalı ama twrp girip zip flashlayabiliyorum nasıl oluyor bu konuda bilgi sahibi olmak istiyorun bootloader kilidiu fastboot için mi gerekli oluyor sadece
  5. Orhannh

Yardım Güncelleme sonrası magisk kurulum sorunu

İyi geceler cümleten twrp üzerindem güncelleme yaptım magiski tekrar flashladım disable dosyasını da aynı şekilde APK kurduğumda uygulama hiçbir şekilde açılmadı ne yapabilirim note 6 proya süpersu flashlayabilir miyim çözüm lütfen
  6. Orhannh

Rom 10.3.6 GÜNCELLEMESİ TWRP ÜZERİNDEN YAPILIR MI

Cümleten hayırlı akşamlar günlerce uğraşımın sonucunda telefonuma twrp kurup root atmayı becerdim şuan twrp kurulu ancak 10.3.6 güncellemesini yapacağım konulardan indirmeye aldım recovery güncellemesini note 6 pro otg ye atacağım ve install/select storage/USB otg/ zip dosyasını seçip çubuğu...
Üst Alt