Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İxoami eu 12.5.8 twrp bağlantısı paylaşabilir misiniz birde root için magiskin hangi sürümünü flashlamalıyım/12.0.07 eu romdayım magiski kaldırmadan güncelleme yapıp tekrar magiski flashlamamda bir sakınca var mı logo da kalır mı
Herkese merhabalar iyi akşamlar dilerim cihazım 12.0.12 sürümünde global değil eu oyunlarda takılmalar gecikmeler droplar yaşıyorum çözüm arıyorum önceden böyle sorunlar yoktu v11 e mi geçmeliyim tavsiyelerinizi bekliyorum
İyi günler herkese cihazımda anti cheat ve veri aktarımını nasıl engelleyebilirim net guard kullanarak cihaz Internet bağlantısını keser isim sorun çözülür mü acil yardım
Twrp üzerinden 10.3.6 yükledim twrp silinmedi işin garip tarafı telefonu açıp geliştirici seçenekleri tıkladığımda bootloader kilidi kapalı ama twrp girip zip flashlayabiliyorum nasıl oluyor bu konuda bilgi sahibi olmak istiyorun bootloader kilidiu fastboot için mi gerekli oluyor sadece
İyi geceler cümleten twrp üzerindem güncelleme yaptım magiski tekrar flashladım disable dosyasını da aynı şekilde APK kurduğumda uygulama hiçbir şekilde açılmadı ne yapabilirim note 6 proya süpersu flashlayabilir miyim çözüm lütfen