orhan29 kullanıcısının son içeriği

1. orhan29

Rom Redmi Note 9S Türkiye Kararlı V11.0.4.0.QJWTRXM OTA & Recovery İndirme Bağlantısı

Redmi Note 9S Türkiye Kararlı V11.0.4.0 QJWTRXM Değişiklikler: Android Güvenlik Patch'i Nisan 2020'de güncellendi. Sistem güvenliği artırıldı. Recovery ve OTA Yükleme Yöntemi: Aşağıda bulunan Recovery ve OTA indirme bağlantısıdır, .zip uzantılı dosyayı telefon üzerinden veya PC üzerinden...
  2. orhan29

Rom Redmi Note 9S Türkiye Kararlı V11.0.2.0.QJWTRXM Recovery İndirme Bağlantısı

Redmi Note 9S Türkiye Kararlı V11.0.2.0 QJWTRXM Xiaomi Türkiye Garantili başlığı ile satılan cihazların kutudan çıkan önyüklü sürümdür. İnterneti altına üstüne getirdim bu sürümü bulamadım bende kendim uğraşıp recovery linkine ulaşabildim. Türkiye içerisinde ilk çıkan sürüm bu olmalı bu sürümde...
  3. orhan29

Tema Adı henüz belli olmayan Bayram Tema'm....by Ottoman...

Üstadım ne zaman kavuşacağız bu temaya, sabırsızlıkla bekliyorum[emoji2956] MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. orhan29

Rom [PORT]sGSİ Xiaomi.eu_mido_v10_9.6.5_8.1.0_Oreo By Escobar1945

Escobar1945 hocam bende aldığım gibi tel, unlock bootloader yaptım 3 gün sonraya tarih verdi onu bekliyorum, romunuzu yükleyeceğim direk twrp'den sıfırdan mı kurulum yapacağız?
  5. orhan29

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

bir madalya da ben alabilirmiyim, teşekkürler
  6. orhan29

Haber Mi6 Android 9 testi başladı.

global betayı bekleyeceğim
  7. orhan29

Yardım MIUI güncelleme mi6

evet tekrar magisk'i twrp'den flaşlamanız gerek
  8. orhan29

Tema Young Forever Türkçe ( MIUI 11)

Elinize sağlık teşekkürlerclap~~
  9. orhan29

Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

Teşekkürler magisk modülü olarak mı, tema olarak mı bulabiliriz?
  10. orhan29

Yardım mi6 cihazıma mıuı 10.2.1 yükledim şarj yarım gün gidiyor lütfen yardım

Telefonun kendi temalar uygulamasından arayayım buldum galiba buysa Sky V10[Ottoman]
  11. orhan29

teşekkürler hocam magiskte kurdum oldukça hoş oldu, birde son olarak temanız 3.parti mi güzel görünüyor paylaşabilirmisiniz?
  12. orhan29

kullandığınız yazı tipinin adı nedir nasıl kurabilirim?
Üst Alt