Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba, xiaomi mi6 chine rom miui 11 kullanıcısıyım. Telefonum rootlu değil.
Twitter, sms veya başka uygulamalarda tıkladığım linkler xiaominin kendi tarayıcısıyla açılıyor, bunun chrome ile açılmasını istiyorum.
Bunu yapmanın bir yolu var mı?
Arkadaşlar herkese merhaba
Miui 12yi yükleyip sonrasında fabrika ayarlarına dönüp kullanıyorum telefonumu, hanımda da aynı telefondan var onu miui 12ye çevirdik ama fabrika ayarlarına döndürmedik
İkimizde de gelen çağrılarda isim gözükmüyor sadece telefon numarası gözüküyor, arayanlara mahçup...
Merhaba daha öncesinde power tuşu sıkıntılı olan xiaomi mi6 telefonumun bugün power tuşu komple gitti. Cihaz kendisini 8-9 saniyede bir resetliyor
(Video benim değil ama olayım aynı bu şekilde)
Websitesinden yan tuşlar için flex siparişi vereceğim bakalım pazartesi gelir gibi...
Merhaba daha öncesinde power tuşu sıkıntılı olan xiaomi mi6 telefonumun bugün power tuşu komple gitti. Cihaz kendisini 8-9 saniyede bir resetliyor
(Video benim değil ama olayım aynı bu şekilde)
Websitesinden yan tuşlar için flex siparişi vereceğim bakalım pazartesi gelir gibi...
Arkadaşlar merhaba çinnden aldığım xiaomi mi6 telefonumu halen china rom olarak kullanıyorum. Bugün yeni bir güncelleme geldi. Ben halen miui 10 kullanıyorum. Açıkçası miui 11 kullananlardan tavsiye bekliyorum. Sizde miui 11e geçmeli miyim yoksa miui 10da kalmalı miyim? Performansin düşmesi ve...
Merhaba, uzun uğraşlar sonucu "Fii0 music" uygulaması ile Ldhc codec olmayan telefonlarınızda Ldhc codec kullanabiliyorsunuz.
Telefonunuza indirin ve deneyin, sonuçları birbirimizle paylaşalım. Uygulama içerisinden HWA aktif edilmeli
Cihazın aktif gürültü engelleme özelliğinin nasıl kullanıldığını çözebilen var mı?
Aktif veya pasif edebiliyor muyuz?
Ayrıca halen ingilizce uygulama gelmedi değil mi?
Değerli forumdaşlarım
İngilizce kullanmak durumunda olduğum xiaomi mi6 china rom miui 10.3 stable versiyon kullandığım telefonumu
Global rom'a döndürüp Türkçe kullanmama yardımcı olacak bir arkadaş var mı Ankarada?
1577532128
Bu twrp, flashlama olaylarından pek anlamıyorum
Yükleyen arkadaşlar, performans ve pil tüketiminde ne gibi farklılıklar var?
Yükseltmeye değer mi? Değerse neden? Teşekkür ederim. Konuyu sürekli takip ediyor olacagim
Miui 10 ile miui 11 i hız yönünden bir videoda karşılaştırmalar youtubede, bariz şekilde miui 10 daha hızlı.. Bu video beni suphelendirdi. Ben şuan miui 10da mutluyum.
Şuan China rom 10.3 kullanıyorum o yüzden gelen güncellemeyi yükleme konusunda kararsızım, sonrasında geri dönme işlemlerinden falan anlamıyorum. Ne gibi yenilikler getiriyor ve yüklemeye değiyor mu bilen varsa paylaşırsa çok makbule geçer