Organicmusty kullanıcısının son içeriği

1. Organicmusty

Yardım Varolan Browser'i Chrome yapmak

Arkadaşlar merhaba, xiaomi mi6 chine rom miui 11 kullanıcısıyım. Telefonum rootlu değil. Twitter, sms veya başka uygulamalarda tıkladığım linkler xiaominin kendi tarayıcısıyla açılıyor, bunun chrome ile açılmasını istiyorum. Bunu yapmanın bir yolu var mı?
  2. Organicmusty

Soru Xiaomi mi6'ya Ota yoluyla miui 12 gelecek mi?

Xiaomi mi6 miui 11 China rom kullanıcısıyım. OTA kanalıyla miui 12 gelecek mi? Yoksa boşuna beklemeyeyim mi?
  3. Organicmusty

Soru Xiaomi mi6 miui 12'den sonra arayanların sadece numarası gözüküyor ismi çıkmıyor

Arkadaşlar herkese merhaba Miui 12yi yükleyip sonrasında fabrika ayarlarına dönüp kullanıyorum telefonumu, hanımda da aynı telefondan var onu miui 12ye çevirdik ama fabrika ayarlarına döndürmedik İkimizde de gelen çağrılarda isim gözükmüyor sadece telefon numarası gözüküyor, arayanlara mahçup...
  4. Organicmusty

Yardım Xiaomi mi6 güç tuşu gitti, cihaz şuan iptal

Merhaba daha öncesinde power tuşu sıkıntılı olan xiaomi mi6 telefonumun bugün power tuşu komple gitti. Cihaz kendisini 8-9 saniyede bir resetliyor (Video benim değil ama olayım aynı bu şekilde) Websitesinden yan tuşlar için flex siparişi vereceğim bakalım pazartesi gelir gibi...
  5. Organicmusty

Xiaomi Mi6 Güç Tuşu Bozuldu

Merhaba daha öncesinde power tuşu sıkıntılı olan xiaomi mi6 telefonumun bugün power tuşu komple gitti. Cihaz kendisini 8-9 saniyede bir resetliyor (Video benim değil ama olayım aynı bu şekilde) Websitesinden yan tuşlar için flex siparişi vereceğim bakalım pazartesi gelir gibi...
  6. Organicmusty

Soru Xiaomi Mi6 (Miui v11.0.5.0 pcacnxm) Bugün gelen 1.7gb'lik Ota güncellemesi hk

Arkadaşlar merhaba çinnden aldığım xiaomi mi6 telefonumu halen china rom olarak kullanıyorum. Bugün yeni bir güncelleme geldi. Ben halen miui 10 kullanıyorum. Açıkçası miui 11 kullananlardan tavsiye bekliyorum. Sizde miui 11e geçmeli miyim yoksa miui 10da kalmalı miyim? Performansin düşmesi ve...
  7. Organicmusty

Haber Xiaomi Air 2 TWS Bluetooth Kulaklık için LDHC Codec bulundu

Merhaba, uzun uğraşlar sonucu "Fii0 music" uygulaması ile Ldhc codec olmayan telefonlarınızda Ldhc codec kullanabiliyorsunuz. Telefonunuza indirin ve deneyin, sonuçları birbirimizle paylaşalım. Uygulama içerisinden HWA aktif edilmeli
  8. Organicmusty

Sohbet Xiaomi Airdots Pro 2 veya Diğer adıyla 2. Nesil Airdots Pro Hk.

Cihazın aktif gürültü engelleme özelliğinin nasıl kullanıldığını çözebilen var mı? Aktif veya pasif edebiliyor muyuz? Ayrıca halen ingilizce uygulama gelmedi değil mi?
  9. Organicmusty

Yardım Ankara'da Xiaomi Mi6 China Romlu telefonumu Globale Değiştirecek Delikanlı Aranıyor

Değerli forumdaşlarım İngilizce kullanmak durumunda olduğum xiaomi mi6 china rom miui 10.3 stable versiyon kullandığım telefonumu Global rom'a döndürüp Türkçe kullanmama yardımcı olacak bir arkadaş var mı Ankarada? 1577532128 Bu twrp, flashlama olaylarından pek anlamıyorum
  10. Organicmusty

MIUI 11 Xiaomi mi6 Miui 11 Performansı

Yükleyen arkadaşlar, performans ve pil tüketiminde ne gibi farklılıklar var? Yükseltmeye değer mi? Değerse neden? Teşekkür ederim. Konuyu sürekli takip ediyor olacagim
  11. Organicmusty

Soru Xiaomi mi6 miui 11 geldi

Miui 10 ile miui 11 i hız yönünden bir videoda karşılaştırmalar youtubede, bariz şekilde miui 10 daha hızlı.. Bu video beni suphelendirdi. Ben şuan miui 10da mutluyum.
  12. Organicmusty

Anladığım kadarıyla mi6'ya Android 10 gelmeyecek, bu güncelleme ile bunu mu anlıyoruz
  13. Organicmusty

Değişenleri tartışabiliriz
  14. Organicmusty

Kullananlar, eski sürüme göre ne gibi farklar olduğunu paylaşabilir mi?
  15. Organicmusty

Şuan China rom 10.3 kullanıyorum o yüzden gelen güncellemeyi yükleme konusunda kararsızım, sonrasında geri dönme işlemlerinden falan anlamıyorum. Ne gibi yenilikler getiriyor ve yüklemeye değiyor mu bilen varsa paylaşırsa çok makbule geçer
Üst Alt