Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dostlar bugüne kadar ne sorduysam ne araştırdıysam en ince ayrıntısına kadar destek oldunuz Allah razı olsun sizlerden sayenizde her sorunumu çözüp her isteğimi karşılayabiliyorum iyi ki varsınız.
Açılan konuları inceledim daha önce de android 9 ve miui 10 için gcam temin etmiştim ama hem...
Süper bu da az önceki kısayolun ayarlar menüsündeki yeriymiş harika bilgiler eyvallah
1573329957
Hemen deniyorum Adminim
1573330423
Vallaha oldu iyi ki varsınız dostlar
Arkadaşlar Merhaba, desteğinizi rica ediyorum.
1. sorunum ; Telefonda saati kullanabilmem adına Galaxy Wearable kurulu, son kullanılan uygulamaları kapatırken doğal olarak o da çıkıyor. "X" e basınca bu programda kapanıyor ve telefon/saat bağlantım kopuyor. Bu programın kapanmaması adı ne...
Tamam onu yapıyorum ses geliyor açılıyor mu kapanıyor mu anlayamıyorum misal şuan açıkmı kapalımı tuşlara basılı tutup ses çıkartınca kapanacak mı açılacak mı bunu nasıl anlarız ?
Kulaklıklara aynı anda basılı tutunca ses çıkıyor bir arkadaş bunun anc olduğunu gürültü azaltma gibi birşeyler söyledi bilginiz var mıdır ?
Ses geliyor ama anc açıldımı açılmadı mı nasıl anlarım ?