oqitay kullanıcısının son içeriği

1. oqitay

Uygulama 9T Pro , Android Q - MİUİ 11 için GCAM

Dostlar bugüne kadar ne sorduysam ne araştırdıysam en ince ayrıntısına kadar destek oldunuz Allah razı olsun sizlerden sayenizde her sorunumu çözüp her isteğimi karşılayabiliyorum iyi ki varsınız. Açılan konuları inceledim daha önce de android 9 ve miui 10 için gcam temin etmiştim ama hem...
  2. oqitay

Çözüldü Mi 9T Pro & Galaxy Watch

Süper bu da az önceki kısayolun ayarlar menüsündeki yeriymiş harika bilgiler eyvallah 1573329957 Hemen deniyorum Adminim 1573330423 Vallaha oldu iyi ki varsınız dostlar
  3. oqitay

Allah senden razı olsun büyüksün dostum çok dua ettim sana
  4. oqitay

Hocam böyle bir menü bulamadım telefonda Uygulama kilitle hız arttır felan diye aradım ama yok tam olarak hangi menüde bu dediğin
  5. oqitay

Arkadaşlar Merhaba, desteğinizi rica ediyorum. 1. sorunum ; Telefonda saati kullanabilmem adına Galaxy Wearable kurulu, son kullanılan uygulamaları kapatırken doğal olarak o da çıkıyor. "X" e basınca bu programda kapanıyor ve telefon/saat bağlantım kopuyor. Bu programın kapanmaması adı ne...
  6. oqitay

Sohbet Xiaomi Mi Airdots Pro Bluetooth

Süper bilgi sağol dostum
  7. oqitay

Tamam onu yapıyorum ses geliyor açılıyor mu kapanıyor mu anlayamıyorum misal şuan açıkmı kapalımı tuşlara basılı tutup ses çıkartınca kapanacak mı açılacak mı bunu nasıl anlarız ?
  8. oqitay

Yardım Mi Box S program güncelleniyor sorunu

Şaka gibi ya mayısdan beri güncelleme de göndermiyorlar
  9. oqitay

Kulaklıklara aynı anda basılı tutunca ses çıkıyor bir arkadaş bunun anc olduğunu gürültü azaltma gibi birşeyler söyledi bilginiz var mıdır ? Ses geliyor ama anc açıldımı açılmadı mı nasıl anlarım ?
  10. oqitay

Soru Kılıf satan var mı ?

Şeffaf var mı hocam varsa bana özelden cep telinizi yazarmısınız size zahmet
  11. oqitay

Soru Kılıf satan var mı ?

Bende şeffafından arıyorum bugün mail attım ne zaman gelir bilmiyoruz dediler bekleyeceğiz mecbur
  12. oqitay

Yardım Bildirimlerin beyaz ve yarım gelmesi

Adminim bazı facebook iletileri siyah geliyor bazıları beyaz geliyor tamamen uyumsuz olsa hepsi böyle gelmez mi sizlerdede durum böylemi ?
  13. oqitay

Yardım Bildirimlerin beyaz ve yarım gelmesi

Facebook ayarları tam olmasına rağmen bazı face bildirimleri böyle beyaz ve yarım geliyor bazıları normal geliyor ayarı varmıdır dostlar ?
  14. oqitay

Yardım Mi 9T Pro önemli soru ve sorunlar hakkında

Desteğinizi rica ederim
  15. oqitay

Yardım Klavyede 2 kez rakam kısmının çıkması sorunu

Evet komple kalkıyor dostum normal whatsapp yazı yazma yerine giriyorum sayılar yok misal W uzunca bastıktan sonra 1 oluyor.
Üst Alt