operation kullanıcısının son içeriği

1. O

Yardım xiaomi redmi note 8 siyah ekranda kalma (sensör , proximity ) sorunu ve çözümü

14 ay önce migrostan 1700 türk lirasına aldığım redmi note 8 cihaz son 3 aydır beni bezdirdi. bu sorunu yaşayan birçok kullanıca detaylı bilgi vermek için açıyorum. 1- garantiye yollamıyorum çünkü genpa şikayetlerine baktığım zaman saçma sapan bahanelerle insanları yolluyor. yok sıvı teması...
  2. O

mi 5 ses yongası

ben lg g4 kullanıyorum ses konusunda çok memnunum . kendi kulaklıgı quad beat beni tatmin ediyor.bu kaliteden aşağı düşmemem lazım
  3. O

mi 5 ses yongası

selam arkadaşlar.tanışma bölümü ama herkes farklı telden çalınca bende yazayım dedim. lg g4 24-bit/192kHz audio idi . mi 5 nedir acaba ? teknik bilgisini bulamadım benim için il kriter diyebilirim .Viper4 öneriliyor ama bu yazılımsal birşey . g2 kullandım 2 yıl oradan biliyorum hamur etmiştik...
  4. O

ÇİLE

çok iyi ya :D sonuna kadar okudum sorunu bulamadım :D inşallah bulmuşlardır :D
  5. O

Xiaomi Mi5 İmei

herkese selam arkadaşlar.ben bu cihazı alsam bana ankarada imei konusunda yardımcı olacak var mı.elimde eski cihazıma ait bir imeim var
Üst Alt