Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bootloader ı açmadan nasıl geçtin hindistana. ben de hindistan kullanıyorum ama bootloaderı açmıştım aldığımda. bu arada bootloaderı açmış olman garantiyi iptal etmiyor. root olmamalı sadece. ben bu şekilde servise verdim teli tamir ettiler hindistan romu gorerek
selam. hala kullanıyor musun ? seninle aynı internte sahibim . ben de direk modemi aradan çıkarıp yayın yapıyorum hem kablolu hem kablosuz. son zamanlarda 4-5 günde bir internetten kopma ve geri baglanmama sorunları yasıyorum. 3.0.24 yazılımı yuklenmişti cihaza.
kesin çözüm : telefonla konuşurken ekran giderse güneş ışığına tutun ekran açılıyor. evde lamba ışığı ile açılmıyor. mutlaka sarı ışık olacak. evde loş ortamda çakmak yakıp sensöre yaklaştırdım gene ekran açıldı. ışık sensörü ile yakınlık sensörü arasında kurulan hatalı bir bağ var. ya...
garantiye göndermedim çünkü herkes yazılımsal oldugunu ve bir sonraki yazılımla çözülecegini söylüyordu. cihazı açtırmak istemedim çünkü adam gibi toplamıyorlar cihazı tekrar. zaten az az olan sorun sonradan çoğalmaya başladı bu yüzden şu an çekilmez bir hal aldı. yeni cihaz bakıyorum zaten şu...
14 ay önce migrostan 1700 türk lirasına aldığım redmi note 8 cihaz son 3 aydır beni bezdirdi. bu sorunu yaşayan birçok kullanıca detaylı bilgi vermek için açıyorum.
1- garantiye yollamıyorum çünkü genpa şikayetlerine baktığım zaman saçma sapan bahanelerle insanları yolluyor. yok sıvı teması...
kardeş cevapların için teşekkürler ama konuyu bir netleştirelim. ben türkiye garantili cihaz kullanıyorum. imei atılmadı. twrp custom rom yüklenmedi. root yapılmadı. sadece mi tool ile global hindistan yada endonezya romu atıyorum ses kayıtı alabilsin diye. yaşadıgım sıkıntıyı çözebilecek bir...
yok kardeş. sensörü kapamam rağmen sensör çalışıyor. cep modu kapalı otomatik parlaklık kapalı. yani internette denenen herseyi denedim. tek çözüm ekran temiz olmasına rağmen bol kolonya döküp gözlük besi ile silerken ekran açılıyor. başka çare bulamadım. ama custom rom olursa sensörsüz...
kardeşlerim selam. redmi note 8 türkiye garantili cihazım var ama hangi ülkenin stock rom'unu yüklesem proximity sensör sorunu yaşıyorum. ekran whatsapp sesi dinlerken telefonla görüşürken kapanıyor ve açılmıyor. bu sorunu çözen bir custom rom var mı. kesin çözümü olan. allah rızası için yardım...