onuryurduseven kullanıcısının son içeriği

1. O

Yardım mi9 twrp kuramıyorum

Arkadaşlar konudaki mi9 tek tuş twrp yi bilgisayara indirince img uzantılı bir dosay iniyor,açmaya çalışınca bozuk diye uyarı veriyor,zip olarak inmiyor,nerden yükleyebilirim acaba
  2. O

Yardım Mİ9 Telefonum kendi kendine ekran ışığı kararıyor

Arkadaşlar mi 9 kendi offical romunu kullanıyorum,telefon 2 günde 1 kere olmak üzere kilit ekranında ekran ışığı normal,ama ana ekrana geçince parlaklık birden düşüyor,ama parlaklık göstergesi en sona yakın olmasına rağmen ekran kararıyor.Otomatik parlaklığı açıp kapatınca normale dönüyor.Geçen...
  3. O

Yardım Adguard dns 4g de çalışmıyor

Arkadaşlar reklam engelleme için adguard ı özel dns ye girince wifi den bağlı olursa cihaz çalışıyor,ama 4g ye bağlıyken internet çalışmıyor
  4. O

Yardım Xiaomi mi9 tema rengini değiştirmek

Arkadaşlar biliyorsunuz cihazda açık modu seçerseniz beyaz,koyu modu seçerseniz siyah arka plan kullanıyorsunuz.Bunlardan başka renk yapma durumumuz varmı,mesela gri,yada açık yeşil vb.gibi
  5. O

Soru Mi 10 live photo

Arkadaşlar mi 10 almayı düşünüyorum bu iphonede olan live photo ozelligi mi 10 da varmi acaba,suan mi 9 kullanıyorum bunda yok MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. O

Soru Mİ 9 Kasma sorunu

Arkadaşlar ben daha önce hep iphone kullandım ama bie ara mi 9 da kullanmıştım ve android 10 du sanırım versiyonu.Onda hiç telefonda kasma olmuyordu.Şimdi kullandığım cihazda android 11 muiu 12 yüklü,arka planda uygulmalar açıkken mail gönderip,whatsapp a girip bişeyler yapınca cihaz acayip...
  7. O

Soru Mi 9 için live photo

Arkadaşlar iphone de olan live photo özelliğini bizim kameraya ekleyecek yada bu özelliği olan bir apk varmı acaba
  8. O

Soru Mİ 9 Batarya süresi hk.

Arkadaşlar iphone den mi 9 a geçtim,daha öncede kullanmıştım m, 9 u,bazı programları yükledim lakin android 11 sürümde 12.5.1 arkadaş 2 ay önce deji batarya taktırmış,ama 1 günü ya çıkartıyor ya çıkartmıyor,çabuk bitiyor.Bu modelde batarya böyle çabuk mu bitiyor,yoksa deji batarya mı çabuk...
  9. O

Soru İmei işlem sonrası rom sorunu

Arkadaşlar malum işlemi forumunda bildiği güvenilir yerden yaptırdım,ama arkadaş global 11.0.6 yükledi,ama ben cihazı ilk aldığımda eea avrupa rom vardı,şimdi sanki batarya biraz daha hızlı bitiyor gibi,birde bazı programlarda cihaz ısınıyor,avrupa rom yüklüyken böyle bir ısınma olmuyordu. Sizce...
  10. O

Soru Temiz kurulum

Arkadaşlar ben cihazıma temiz kurulum yapmak istiyorum,iphone kullanırken itunes üzerinden yapabiliyordum,şimdi nasıl yapmam gerek şuan 11.0.9 kurulu,ben 11.0.8 kurmak istiyorum,bl açık,şu anda 11.0.8 Fastboot indirme bağlantısı üzerinden dosyayı indiriyorum,mi flash ı da indiriyorum,sonrasını...
  11. O

Yardım Yazici baglanti problemi

Arkadaşlar 11.0.8 kullanıyorum,evdeki xerox 3020 modeli yaziciya telefondan wifi baglantisiyla yazdiramiyorum.Noko print programinda da 3020 driver yok,oda 3121 yukleyinve bos sayfa cikartiyor,nasil cozerim fikri olan varmi MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. O

Yardım Mail bildirimleri gelmiyor

Arkadaşlar son guncellemeden sonra tum izinler verili olmasina ragmen mail uygulamasina girip yenile yapmadan gmail den bildirim gelmiyor, global 08 kullanıyorum MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. O

Yardım Sistem yuklemesi durdu

Arkadaslar 11.08 den sonra gunde birkac kere sistem yuklemesi durdu uyarisi veriyor ve ana ekrana donunce butun uygulamalar yok olup tekrar yukleniyor bilgisi olan varmi MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. O

Soru Mİ9 Televizyona kablo ile görüntü aktarımı

Arkadaşlar mi9 cihazımı type-c to hdmi kablo ile televizyona aktararak video izleme yapabiliyor muyum,bazı telefoncular olur diyor,bazıları xiaomi de type-c portu görüntü aktarımı yapmıyor diyor,boşuna kabloya da para vermek istemiyorum,bilgisi olan yazabilir mi,teşekkürler
  15. O

Soru Miui 11 tüm site ve uygulamalardan nasıl video indireceğim

Arkadaşlar şimdiye kadar hep iphone kullandım,şimdi mi9 a geçtim,ama iphone de mesela jailbreak yapınca yüklenen uygulamayla tüm site ve mobil uygulamalar dahil video başlayınca indir seçeneği çıkıyordu,android de bunu nasıl yapacağım,3.parti indirme programlarını denedim,snaptube falan da...
Üst Alt