Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar,
Zeynep Hanim'in ciddi desteğiyle sorunum çok şükür çözüldü. RAM değişimi yaparak sorunu halletmişler. Cihazın IMEI'si de ayni, sorun yok. İyice inceleyerek teslim aldim :)
miuiturkiye'yi cok önemsiyorlar, buranın desteği ve Zeynep Hanim'in destegi olmasa işler zor ilerleyecekti...
Emre Bey bu numarayı arayabilirsiniz demisti. Aradigi numarayı ariyorum ama hep kapali. Konuşmadan sonra sanırım telefonu kapadi.
Delta Servis Müşteri Hizmetlerinden Onur Bey aradi ve 4 GB olmasi gerektigini ve bu şekilde gonderilecegini soyledi.
Malesef ki teknik destekten arayan Emre Bey...
05318858369 numarasından Emre Bey aradi. "Telefonunuzun ozellik olarak RAMi zaten 3 GB" dedi. Bu konuda referans olarak da mi sitesini gosterdi. Mi sitesi haricinde olan sitelerde 4 GB yazıyor ama bunu ureten mi mi? Yoksa diğerleri mi dedi. Mi'nin sitesine bakiyorum 32 GB hafızalı urunu bile...
Yeni Form no: 460038
Telefonla tarafima donus yaptiginiz ve ilgilendiginiz icin tesekkur ederim. Insallah sorun acilen cozulur.
Gelismeleri buradan yazacagim arkadaslar.
Izmir Delta Servis yazilim da denedi ama malesef sorun yazılımsal değilmiş. İzmir Delta Servis farklı farklı yazılımlar denedik ama hala aynı diyor. Anakarta da ellenmediyse nasıl oluyor da ram düşüyor, nasıl bunu yapabiliyorlar...
İstanbul'a gidecekmiş cihaz. Yine yeni bir serüven başlıyor. Bu...
Merhabalar,
Telefonum: Xiaomi Mi 5S 32 GB hafıza, 4 GB ram.
Yaklaşık 2buçuk yıldır kullandığım(Delta Servis Garantisi aralıkta bitmişti.) Mi 5S cihazımın arka kamerasında odaklama sorunu başlayınca servise gönderdim. Buradan itibaren macere başlıyor...
1. gönderimde İzmir Delta Servis'te...