Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar. Bir farklılık olsun diye Videodaki gibi Ubuntu Touch kurmak istiyorum. Aranızda hiç bu işletim sistemimi kurup deneyimleyen oldu mu?
Arkadaşlar herkese merhabalar. Xiaomi Mi A3 cihazımın bootloader kilidini açtım. Twrp recovery kurup miui 12 kurmak istedim. Mi flash ile flash yaparken hata aldım. Xiaomi Mi tool V2 ile de düzeltemedim. Telefon açma tuşuna basınca sadece fastboot modunda açılıyor. Bu cihazı nasıl...
Merhaba arkadaşlar. Neredeyse tamamen aynı donanıma sahip Asus Zenfone 3'ün .dat uzantılı yazılımını (8.1) indirerek apk ve klasörlere ayırdım (app bin privapp vendor build prop vb) ve bu sistemin ZenUi arayüzünü Mi Max 2'mizde çalıştırmak üzere portlamak istiyorum. Nasıl yapabilirim yardımcı...
Merhaba arkadaşlar. Neredeyse tamamen aynı donanıma sahip Asus Zenfone 3 yazılımını (8.1) indirerek .dat uzantılı system dosyasını apk ve klasörlere ayırdım (app bin privapp vendor build prop vb) ve bu sistemin ZenUi arayüzünü Mi Max 2'mizde çalıştırmak üzere portlamak istiyorum. Nasıl...
Evet değerli forum arkadaşlarım. Size bu programı tavsiye ediyorum. Battery Testing. Bu uygulama sayesinde cihazınızı şarja takıp "start testing" e dokunarak birkaç dakika içinde bataryanızın sağlığını öğrenebilirsiniz. Mi Max 2 cihazımı 27 aydır kullanıyorum ve sağlığının görseldeki olduğunu...
Miui 12 alacak çoğu listede kral Mi Max 2 yok ama bu konuşma ve görsele bakılırsa alacak gibi duruyor. Sizlerin görüşleri nelerdir? Hayırlı ramazanlar.
Miui 12 haberi yapan İnternet sitelerinin neredeyse hepsinde 12'nin tüm modellere dark mode getireceği söyleniyor. Biliyoruz ki dark mode sadece Android 9 ve 10'da var. Sizce artık Android sürümü yükselir mi? O güncelleme bu güncelleme olabilir mi?
Evet Sevgili Arkadaşlarım. MIUI 11 ile birlikte bölgeyi Hindistan olarak ayarlayınca yüz tanıma özelliği gelmeme sorunu da ortadan kalktı. Bölgeyi Hindistan yaparak Yüz Verisi ekle'yi sorunsuz bir şekilde aktif edebiliriz.
Karanlık mod miui 11 ile birlikte sadece amoled ekranlı Xiaomi telefonlar için gelecek. Arama ekranı siyahlığı tamamen arayüz değişikliğinden kaynaklı. Simgeler ve sesler değişmiş. Duvar kağıtları gelmiş. 9 Pie ile beraber gelseydi tadından yenmezdi. Onun dışında bi farklılık yok. Ama telefonumu...
Pil ve performans bölümünden en çok hsngi hangi uygulamanın pili yediğini kontrol ettin mi? Bu arada benim telefon da yaklaşık iki senedir bende Battery Testing ile denediğimde sağlığının 84 yanı maximum 4400 aldığını görmüştüm. 3 senede yıpranması gayet normal ama bende senin gibi birden...
Merhabalar. Hepimiz kral Mi Max 2'mizde pie güncellemesi alacak almayacak derken şöyle bir fikir geldi aklıma. Biliyorsunuzdur Xiaomi Mi A2 Lite cihazı bizim Mi Max 2 ile İşlemci ekran kartı Ram olarak aynı özelliklere sahip. Bu cihazdan portlanabilecek pie romu bizim cihazda oldukça stabil...