onurgsli kullanıcısının son içeriği

1. O

Satış Sıfır Redmi K60 512gb

Kayıtlı, full aksesuarlıdır. Beyaz ve siyah rengi mevcuttur.
  2. O

Gcam Mi 11 Lite Çalışan GCam

Kendim MMX 12.5.8 kullanıyorum, gayet stabil çalışıyor. Diğer romlarda denemedim. Deneyen arkadaşlar çalışıp çalışmadığını yazabilir. Kurulum: Gcam Apkyı ve configi indirin. Gcamı kurun açmadan config dosyasını ana dizinde GCam/Configs8 klasörü oluşturup içine atın. Gcam i açın aşağıda boşyere...
  3. O

Yardım Batarya değişimi

Herkese merhabalar, Telefonumun bataryasının performansı bayağı düştü. Yeni batarya taktırmak istiyorum ama piyasada orjinal batarya yok. Onun yerine önerebileceğiniz var mıdır? Akıllıphoneda denk geldi ama taktıran hiç tanıdığım olmadığı için size sormak istedim.
  4. O

Soru En iyi rom?

Şuanda Endonezya rom kullanıyorum ve memnun değilim. Akıcılık ve şarj öncelikli en iyi rom hangisidir?
  5. O

MIUI 12 MI 8 MiRoom v20.5.29 Beta MIUI 12 İndirme Bağlantısı

MiRoom, Rusların geliştirdiği, içinde bir çok özelleştirme seçeneği bulunan, Custom rom tadında, Çin developer temel bazlı,haftalık özelleştirilen bir Rom'dur... Eu romdan farklı olarak daha hatasız olarak daha geç sürede çıkmaktadır. Cihazınızın Bootloader Kilidi açık,TWRP Recovery yüklü...
  6. O

Soru En iyi MIUI tabanlı Rom (Android 10)

Özellikle stabillik ve şarj açısından hangisini önerirsiniz. Şuan miroom 20.3.5teyim şarjı güzel değil. Hemde diğer soracak arkadaşlar için bilgi verilmiş olur.
  7. O

1 aylık Mi 8 SE 6/64

Ürünün sıfırdan farkı, üzerindeki jelatin yerine kırılmaz cam koyulmasıdır. Hiçbir sorunu yoktur ve cihaz değişikliğinden dolayı satılıktır. Takas yoktur.
  8. O

Çözüldü Viper yüklerken Mi logosunda kaldı

Mi logosunda kaldı, miroom romu flashladım yine düzelmedi. Nasıl geri silerim yardımcı olur musunuz ?
  9. O

Batarya değişti Mi 6 128GB

Xiaomi Mi 6 6/128 Batarya yeni değişti. İki hattı da kayıtlıdır. Pubg ve diğer yüksek boyutlu oyunları en üst seviyede açar. Kutu, şarj aleti ve kulaklık dönüştürücüsü ile verilecektir. Takas ve pazarlık yoktur. Tek Fiyat: 1250₺
  10. O

Xiaomi Mi 6 6/128

Xiaomi Mi 6 6/128 Batarya yeni değişti. İki hattı da kayıtlıdır. Pubg ve diğer yüksek boyutlu oyunları en üst seviyede açar. Takas ve pazarlık yoktur. Tek Fiyat: 1250₺
  11. O

Satıldı Xiaomi Mi6 6/128

Cihazım yurtdışıdır. 2 hattı da 4g uyumludur. Herhangi bir sorun yaşamazsınız. 9/10 temizliktedir. Hâlâ yüksek seviyedeki oyunları (pubg, Cod) yüksek seviyede açmaktadır.
  12. O

Satış Sıfır Redmi Note 8 4/64 Beyaz

Yurtdışı sıfır ve kapalı kutudur. 4GB Ram 64GB Hafıza Beyaz renk Kayıt bootloader açılınca ücretsiz Takas ve pazarlık yoktur. Fiyat:1400₺
  13. O

Satış Sıfır Xiaomi Mi 9T 6/128 RED

Yurtdışı kapalı kutudur. 6 GB Ram 128 GB Hafıza Kırmızı renk Kayıt bootloader açılınca ücretsiz Takas ve pazarlık yoktur Fiyat:2650₺
  14. O

MIUI 12 Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı

XiaoMiu ve Koçara hocam ikinize de teşekkürler. Magiskteymiş sorun yeniden flashladım sorun çözüldü
  15. O

MIUI 12 Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı

Hata veriyor hocam şimdi yine yaptım malesef olmadı
Üst Alt