Onuralp kullanıcısının son içeriği

1. Onuralp

Soru Sıfırlama sorunu

Herkese merhaba arkadaşlar. Vacuum Mop Pro sahibiyim. Bütün sıfırlama videolarını izledim ve sürekli yapmama rağmen cihazı tekrar Mi Home'a tanıttığım zaman eski süpürme kayıtları hala duruyor. Tam sıfırlama yapamadım anlamına mı geliyor? Birde köşe temizleme modu ile harita oluşturdu fakat...
  2. Onuralp

Yardım Mi TV Stick WiFi 5G Sorunu

Herkese merhaba, Evimde Superonline fiber mevcut ve aynı zamanda Xiaomi Router kullanıyorum. TV Stick ile modem aynı odada, Router uzakta. Normal cihazlarım 5G rahat rahat sorunsuz kullanırken, Stick sadece Router'ı 5G görüyor ve modemi 5G olarak görmüyor. Xiaomi sitesine baktığım zaman AC...
  3. Onuralp

Çözüldü Mi TV Stick BeinConnect canlı yayın

Herkese merhaba, TV Stick sahibiyim ve BeinConnect üyeliğim var. Maçları izlemek istiyorum normalde telefon veya pc'de uygulamadan izleyebiliyorum. BeinConnect sitesinde her ne kadar Android TV sürümü canlı yayın destekliyor denmesine rağmen bir türlü yapamadım. Yardımcı olacak biri var mı? Mi...
  4. Onuralp

Yardım Mi Fit Adım Sorunu

Herkese merhaba arkadaşlar. Cihazıma Miui 12 güncellemesi geldiğinde sıfır kurulum yaptım fakat şöyle bir sorunum var Mi Fit uygulaması adımlarımı saymıyor. Bununla ilgili yardım edecek var mı? Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Onuralp

Soru T100 Dış Fırçası

Herkese merhaba, Xiaomi diş fırçası almayı düşünüyorum. Mi Home uygulamasi ile kullanmak için. T100 modeli ile ilgili pek detaylı inceleme bulamadım. T100'un Mi Home desteği var mı yoksa en uygun fiyata sahip Mi Home uygulamalı diş fırçası hangisi? Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk...
  6. Onuralp

Çözüldü Sim kart yok veya etkinleştirilemedi hatası

Herkese merhaba, Redmi Note 8 Pro cihazım var cihaz evofone garantili ve BL kilidi, rom, root vs herhangi bir işlemi yok kutudan çıktığı gibi. Fakat böyle bir durumla karşılaşıyorum yeniden başlattığım zaman sim kart etkinleştirilemedi cihaz bul kullanılamıyor diye bildirimde alıyorum. Bunun...
  7. Onuralp

Soru Saf Android mi MIUI mı?

Herkese merhaba arkadaşlar. Uzun süredir Apple kullandım ve sürekli telefon değiştiren biriyim. Xiaomi dünyasında Mi 8, Mi 9T deneyimlerim oldu ve şu an kullanmış olduğum Note 8 Pro modelini deniyorum. Note 8 Pro güzel cihaz fakat boyut olarak büyük geliyor ve ben çok alışamadım. Daha önceden...
  8. Onuralp

Soru Kilit Açınca Bildirim Gösterme

Merhaba, uzun süredir Apple'da ve Huawei cihazlarda gördüğüm ve beğendiğim özellik olan ekran bildirimlerinin içeriklerini kilit açınca gösterme özelliği Miui 12'de geldi mi? Kullanıp test eden arkadaşlar bilgi verirse sevinirim. Daha detaylı anlatmak gerekirse eğer ekranı uyandırdığınız zaman...
  9. Onuralp

Rom Mi 8 - MIUI 10 v9.4.12 Global Beta Rom

sanırım hala L1 desteği gelmedi?
  10. Onuralp

Rom Mi 8 - MIUI 10 v9.3.28 Global Beta Rom

Telefon değiştirmeyi düşünüyorum. Cihazdan çok ama çok memnunum stereo sesten vazgeçmiştim bir şey izlerken ama L1 olmaması çok sıkıntı. İş telefonu olarak Note 8 kullanıyorum ki ekran konusunda kendini kanıtlamış cihazlardan. Tek HDR içerik Mi 8'de YouTube olduğu için kıyas yapayım dedim HDR...
  11. Onuralp

L1 desteği yine gelmemis MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Onuralp

Hayır hocam maalesef yoktu. Bir türlü gelmedi. MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. Onuralp

L1 desteği hala gelmedi di mi? MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Onuralp

Rom Mi 8 - MIUI 10 v9.3.1 Global Beta Rom

Yeni gelen bir özellik mevcut mu? L1 sertifikasında bir gelişme var mi? MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Onuralp

Rom Mi 8 - MIUI 10 v9.2.21 Global Beta Rom

Hocam dediğinizi yaptım açıldı. miui.com üzerinden download kısmına girip cihaza uygun beta yazılımı zip olarak iniyor sonra dosya seç dediğiniz zaman direkt geçiş yapıyor MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 1551631988 Şu an cihazıma 9.2.21'i yükledim Miui.com sitesinden daha üst...
Üst Alt