Onuralp kullanıcısının son içeriği

1. Onuralp

Soru Sıfırlama sorunu

Evet bu şekilde sıfırlama yapıyorum ama nedense tekrar tekrar gözüküyor. Sorunu çözdüm. Sıfırlama yaptım eski temizlemeler hala gözüküyordu. Köşe temizliği yap yerine normal temizlik yap dedim ve temizliği bitirdikten sonra evi haritalamış oldu ve daha stabil çalışıyor cihaz. Köşe temizleme...
  2. Onuralp

Soru Sıfırlama sorunu

Herkese merhaba arkadaşlar. Vacuum Mop Pro sahibiyim. Bütün sıfırlama videolarını izledim ve sürekli yapmama rağmen cihazı tekrar Mi Home'a tanıttığım zaman eski süpürme kayıtları hala duruyor. Tam sıfırlama yapamadım anlamına mı geliyor? Birde köşe temizleme modu ile harita oluşturdu fakat...
  3. Onuralp

MIUI 12 Mi Note 10 Lite - Global Kararlı Rom V12.1.4.0.RFNMIXM [ Android 11 ] İndirme Bağlantıları

Dosya indirip yükledim şu an bir sorun yok. Temiz kurulumu 12.1.1 için yaptım. Bu güncelleme güvenlik güncellemesi olduğu için temiz kurulum gerek görmedim. Benim bildirim ve güvenlik uygulamasında temizleme sorunu vardı sadece. Temizleme hala sorunlu çalışmıyor. Mi Note 10 Lite cihazımdan...
  4. Onuralp

MIUI 12 Mi Note 10 Lite - Global Kararlı Rom V12.1.4.0.RFNMIXM [ Android 11 ] İndirme Bağlantıları

Güncelleme gözüktü o arada telefonda başka işim vardı indirmedim. İşim bittikten sonra tekrar indireyim dedim güncelleme kontrol etti güncelleme yok dedi, geri çekildi sanırım güncelleme. Bir gelişme olursa yazarım Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Onuralp

MIUI 12 Mi Note 10 Lite - Global Kararlı Rom V12.1.3.0.RFNMIXM İndirme Bağlantıları

Hocam temiz kurulum demek fabrika ayarlarına sıfırlamak demek. Benim cihazım tr cihazı IMEI hakkında bilgim yok ne desem yalan olur. Xiaomi yedek alma konusunda başarılı kolayca yedek alıp format sonrası direkt aktarıyorum, iOS'da olduğu gibi. Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
  6. Onuralp

MIUI 12 Mi Note 10 Lite - Global Kararlı Rom V12.1.3.0.RFNMIXM İndirme Bağlantıları

Hocam şahsen ben de temiz kurulum yaptım ve 12.1.1'den memnundum sadece Güvenlik uygulaması temizleme kısmında takılıyordu başka problem yaşamadım.
  7. Onuralp

Çözüldü Mi TV Stick BeinConnect canlı yayın

Hocam donma kasma yok kesinlikle kaldırıyor cihaz ilk başlarda bir kaç sıkıntı vardı ama güncelleme ile çözüldü. Yayın kalitesi 720p diye biliyorum ama sırıtmıyor, internet iyi ise stabil şekilde 720p alırsınız. En büyük sıkıntı o da çözümü olmayan bir şey bütün canlı yayın uygulamaları için...
  8. Onuralp

Yardım uygulamaya bağlanma ve haritalandırma sorunu

Ben de defalarca sıfırlama yapmama rağmen geçmiş kayıtlar vs duruyor. Ne yapabilirim bunun için? Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Onuralp

Yardım Mi TV Stick WiFi 5G Sorunu

Hocam aynı modemi kullanıyorum deneyeceğim, teşekkürler mesajınız için Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. Onuralp

Rom [Android 11] Mi Note 10 Lite Global Kararlı V12.1.1.0.RFNMIXM İndirme Bağlantısı

Sürekli Bluetooth aktif(araç, mi band 5, haylou t19 kulaklık) ekstra bir ayar vs kullanmadım pil tasarrufu için, standart günlük kullanım. Bence değerler biraz daha iyi güncelleme sonrası. Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. Onuralp

Rom [Android 11] Mi Note 10 Lite Global Kararlı V12.1.1.0.RFNMIXM İndirme Bağlantısı

Hocam 12.1.1.0'ı yüklediniz sonra tekrar mi güncelleme geldi? Yoksa ben mi yanlış anladım. Çünkü cihazı güncelleme geri çekilmeden güncelleyip temiz kurulum yaptım, şu an kontrol ediyorum güncelleme gözükmüyor. Amper konusunda bir ölçüm yok ama ben bu sürüm ile daha faydalı gördüm ekran süresini...
  12. Onuralp

Cihaz güncellemeyi yaptı fakat telefon 3G'de kalıyor ve internete bağlanmıyor operatör ve cihaz ayarları tamam. 4.5G"ye geçmiyor ve internete sadece wifi ile bağlanıyor. Düzenleme: Fatura kısıtlaması. Alıştık evden çalışmaya dışarı çıkmamaya, unuttuk faturayı, banka otomatik ödeme yapmayınca...
  13. Onuralp

Çözüldü Mi TV Stick BeinConnect canlı yayın

Arkadaşlar uygulamaya güncelleme mi geldi bilmiyorum fakat Canlı TV sekmesi geldi ve şu an taraftar paketi olarak Beşiktaş seçili ve an itibarıyla BJK-Sivas maçını izliyorum.
  14. Onuralp

Tek bir cihaz bağlı 5G'ye başka bir cihaz bağlı değil zaten bağlantı sınırını aşacak kadar cihaz mevcut değil evde, Router ile dağıttığım için WiFi sorunum yok. Modem ayaklarımda da herhangi bir ek sınırlama yok. Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Onuralp

Herkese merhaba, Evimde Superonline fiber mevcut ve aynı zamanda Xiaomi Router kullanıyorum. TV Stick ile modem aynı odada, Router uzakta. Normal cihazlarım 5G rahat rahat sorunsuz kullanırken, Stick sadece Router'ı 5G görüyor ve modemi 5G olarak görmüyor. Xiaomi sitesine baktığım zaman AC...
Üst Alt