Onur C. kullanıcısının son içeriği

1. O

Yardım Xiaomi Redmi Note 4 Kulaklık Bug Sorunu

Hocam bu uygulamayı yükledim ama kulaklığı takınca earphone is unplugged diyor çıkarınca da earphone is plugged diyor. 1 senedir sorun yoktu son birkaç gündür adeta çıldırtıyor.
  2. O

Yardım Xiaomi Redmi Note 4 Kulaklık Bug Sorunu

Merhaba sevgili forum üyeleri. Cihazımda kulaklık takılı değilken takılo gibi davranıyor kulaklığı taktığımda ise tam tersi durum oluşuyor. Kulaklık girişini temizledim,reboot denedim ama çözüme ulaşamadım. Yabancı forumlarda da bu sorundan muzdarip çok kişi var ama ben net bir çözüm yolu...
  3. O

Yardım Redmi Note 4 Ghost Screen Problemi

Tekrardan teşekkür ederim hocam. Gerçekten işe yaradı.
  4. O

Teşekkürler deneyeceğim hocam. Peki testi ghost screen sorunu başlamadan mı yapayım ? Hani youtube vs de gezdikten sonra çıkıyor ya o yüzden sordum hocam. Hocam denedim şu ana kadar ekranda iz falan yok :) normalde bildirim gelince de facebook logosunun izi kalıyordu o da yok şu an
  5. O

Şimdilik çok belli değil youtube go ve fb lite da biraz daha bell oluyor sağlık olsun şans bizimkisi de
  6. O

Parlaklığı yarıyı bile geçmedi severek almıştım halbuki. Şimdi garantiye versem yapmadan yollayacaklar olan 20 günüme olacak. :(
  7. O

Merhabalar Redmi Note 4 kullanıyorum. Mesela facebook lite da dolaşıp çıktığım zaman üst panelin izi silik şekilde ana ekranda kalıyor. Xda da bir konu dikkatimi çekti. Sorunu renk kalibresi ile çözmüş. Garantiye gitmeden halletmemin bir yolu var mı ?
  8. O

Yardım Redmi 5 Plus 32GB Mı Mi A1 64GB Mı ?

Mi A1 1 adım önde kamerada 5+ ın kamerasına vasat diyen de var yeterli diyen de var ama ikisinin arasında çok fark yok gibi.
  9. O

Teşekkürler hocam. A1 de white noise problemi varmış araştırınca yabancı forumları vs baya fazla bir konu gördüm. 5+ a kaydım. Evet hocam jiroskop yok bizim cihazlarda. VR desteği de yok.
  10. O

Evet alıp oyun oynayana kadar ben de sıkıntı olmayacağını düşündüm ama oldu mesela lol de (mobile legends) adamı kaçıracağım aynı zamanda beceri vuruşu yapacağım ama dokunmatik garip şekilde bırakıyor ve adam beni kesiyor direk :( Mi A1 64 lük kırmızı renk bulmak mümkün mü ?
  11. O

Hocam clash royale gibi küçük oyunlarda bile takılma var bir de kronik oyun oynarken mobile legends critical ops gibi joystick tarzı şeylerde kendi kendine dokunmatik bırakıyor. Peki 3gb bile olsa 5+mı dersiniz ?
  12. O

Bana kalsa alırım da işte peki 32gb lık da iş görür mü hocam ? Oyun oynatamadığı için geçmek istiyorum S625 yeterli olur diye düşünüyorum.
  13. O

Max.1100TL ile bir cihaz alacağım. 2 cihazı da sevdim ama karar veremiyorum. Arayüz konusunda sıkıntı yok. A1 in hızı kamerası kulaklık için dahili amfisi aklımı çeliyor. 5+ ın ise ekranı ve pil performansı. Öncelik oyun. Bütçeden dolayı 5+ alırsam 32GB lık sürümü almak durumundayım. Şu an...
Üst Alt