oNrGungor kullanıcısının son içeriği

1. O

Yardım Xiaomi 13 Ultra Rom Hakk.

Elinize sağlık. Çok rahat olmuş artık rom yükleme :) Önceden çok uğraşıyordum :)
  2. O

Gördüm hocam hemen deniyorum. Çok Teşekkür ederim. Root yapmak istemiyorum banka uygulamalarından dolayı
  3. O

Telefonu açtığım zaman üstteki kilit açık. Çok aşırı bilgi sahibi değilim ama her telefonuma rom kurabildim. Sadece kısaca yazabilir misiniz linkler ile.
  4. O

Merhaba. 13 Ultra 16/512 modelini aldım fakat çoğu modelde olduğu gibi bu google arama ve mesaj uygulamalarından kurtulmak istiyorum ve Aramada otomatik ses kaydı olan romu kurmak istiyorum. Twrpde bulamadım. Xiaomi tools ile kurulacak olan rom linkini yazabilir misiniz.
  5. O

MIUI 13 Xioami 11T Pro - Global Kararlı Rom V13.0.2.0.SKDMIXM İndirme Bağlantıları

aynı sorun yüzünden şuan endonezya rom deniyeceğim :)
  6. O

Rom POCO F2 Pro /Redmi K30 Pro Endonezya Kararlı V12.0.1.0.QJKIDXM İndirme Bağlantısı

Şuan google arama ve mesajları gitti? Bir daha yüklememe gerek var mıdır sizce?
  7. O

Rom POCO F2 Pro /Redmi K30 Pro Endonezya Kararlı V12.0.1.0.QJKIDXM İndirme Bağlantısı

Böyle bir hatayla karşılaştım, ama telefon açılınca google mesaj ve aramaları yoktu. O yüzden amacıma ulaştım ilerleyen zamanda bi sıkıntı çıkarmaz ise problem yok :) Hatanın ne olduğunu anlayan var ise aydınlatırsa sevinirim.
  8. O

Sırf bu google arama ve mesajlarından kurtulmak için şuan yüklemeye çalışıyorum :) twrp üzerinden hata veriyordu. Mi Flash ile deniyeceğim.
  9. O

Soru Yeni telefona rom seçimi

Hocam twrp ile basit bir şekilde yüklüyebileceğim Eu stabil rom link varmı ?
  10. O

Rom Redmi K20 & Mi 9T EEA ( Avrupa ) Kararlı MIUI V11.0.3.0 PFJEUXM İndirme Bağlantısı

Evet hocam. Şuan Global 11.0.3 yazıyor. Eu rom daha stabil ve güzel diye düsünüyorum.
  11. O

Rom Redmi K20 & Mi 9T EEA ( Avrupa ) Kararlı MIUI V11.0.3.0 PFJEUXM İndirme Bağlantısı

Çok teşekkür ederim sorunsuz bir şekilde Rom'u kurdum. Fakat global rom galiba Eu rom çıkmadı mı daha? Ben mi yanlış indirdim, Bilginiz varmı?
  12. O

Merhaba, Konu hakkında bilgi sahibi olanlar rica edersem yardımcı olabilir mi. Xiaomi Mi9t Cihazımın imei repair işlemi yapıldı ve kayıtlı 10.3.15 eu rom mevcut. Twrp 3.3.1-2 davinci. Twrp kurulu ve Cihaz magisk ile rootlu. Cihaz güncelleme menüsü kapalı, Hiç yok yani. Mecbur manuel yüklemek...
Üst Alt