Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gunaydın tekrar merhaba.Bir arkadaşım daha aldı süpürgeden.Yalnız evinde internet yok.İnternet olmadan şarj istasyonunu bulamıyor diyor.Sizce internet şart mıdır ,yerini bulabilmesi için?
MIX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Otomatik acık evet.ust komsumuzada aldık supurgeden,simdi ona sordum oda aynısını yazdı.bir saat geri ayarlamak zorunda kalıyormus timer kısmını.onda iphone 6 var
Cok teşekkürler.surum 11.02 global .android ise 8.00.ekteki surumu yuklemege çalışıyorum fakat tıklayınca tepki vermiyor.
Tekrar merhaba.Telefonum mi mix (ilk versiyon)aslında sayenizde timer problemini aştım.Su anbtek sorun 1 saat geriden takip etmesi.
Tesekkurler tekrar everyday isaretleyince oldu evet.fakat arada 1 saat fark var .Yani ayarlarken var olan zamandan 1 saat geriye kurmanız gerekiyor
Merhabalar bende bu ürünü yeni aldım her sey süper.Sadece supurgenin kendi menusundeki timer dan zamanlama ayarlandiginda belirlenen zamanda harekete geçmiyor.Fakat mi home daki otomasyondan zamanlama oluyor.Time zone larda sıkıntı yok.Bir fikri olan var mı acaba?
MIX cihazımdan Tapatalk...