onort kullanıcısının son içeriği

1. O

Haber Xiaomi Akıllı Süpürge Roborock S50 Türkiye’de Satışa Sunuldu

Gunaydın tekrar merhaba.Bir arkadaşım daha aldı süpürgeden.Yalnız evinde internet yok.İnternet olmadan şarj istasyonunu bulamıyor diyor.Sizce internet şart mıdır ,yerini bulabilmesi için? MIX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. O

Xaomi yi cok inceledim,su an tek eksi yanı şisme lastikleri olması ve çok zor değişiyormus MIX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. O

Bu arada bir konuda daha danısmak isterim.Mi scooter almayı dusunuyorum ama onerirmisiniz? MIX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. O

Otomatik acık evet.ust komsumuzada aldık supurgeden,simdi ona sordum oda aynısını yazdı.bir saat geri ayarlamak zorunda kalıyormus timer kısmını.onda iphone 6 var MIX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. O

Cok teşekkürler.surum 11.02 global .android ise 8.00.ekteki surumu yuklemege çalışıyorum fakat tıklayınca tepki vermiyor. MIX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. O

Tekrar merhaba.Telefonum mi mix (ilk versiyon)aslında sayenizde timer problemini aştım.Su anbtek sorun 1 saat geriden takip etmesi. MIX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. O

Tesekkurler tekrar everyday isaretleyince oldu evet.fakat arada 1 saat fark var .Yani ayarlarken var olan zamandan 1 saat geriye kurmanız gerekiyor MIX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. O

Everyday olması sart mıdır sizce.Örneğin 1 dakika sonrasınada kurulması gerekmez mi? MIX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. O

Oncelikle yanıtınız icin tesekkurler.Evet istanbul yazıyor MIX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. O

Merhabalar bende bu ürünü yeni aldım her sey süper.Sadece supurgenin kendi menusundeki timer dan zamanlama ayarlandiginda belirlenen zamanda harekete geçmiyor.Fakat mi home daki otomasyondan zamanlama oluyor.Time zone larda sıkıntı yok.Bir fikri olan var mı acaba? MIX cihazımdan Tapatalk...
  11. O

Soru Vacuum Harita Çıkarmıyor

Merhaba Hangi model acaba MIX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt