ÖnerCu kullanıcısının son içeriği

1. Ö

Yardım Xiaomi 11T 4 Haneli Numaralara Mesaj Gitmiyor Bilinen Her Türlü Yöntem Denendi!!!

Arkadaş herkese selamlar başlıkta da belirttiğim gibi daha önceki telefonlarım da bu sorunu mesaj izinleri veya premium sms ile çözüyordum ama bu telefonda bir türlü çözemedim kullandığım rom MİUİ 13.0.5 EEA romdur. Varmı bu hata ile karşılaşan çözen
  2. Ö

Uygulama Redmi K40 Gaming Güvenlik Uygulaması ve Gameboster tetik tuşları Açılmıyor Çözümü

Herkese merhaba arkadaşlar benim gibi redmi k40 Gaming Edition alanlar var ve ortada bir rom yok anladığım kadarı ile fake rom dedikleri rom varmış. Araştırmalarım neticesinde çin tonlarını Türkçe'ye çeviren MoreLocale 2 adlı bir uygulama da olduğunu öğrendim ama bu yüklü gelen romu öyle...
  3. Ö

Rehber Redmi Pro için Xiaomi.eu (MultiRom) ROM Yükleme Rehberi

Özür dilerim tam olarak sürüm MIUI 8.0 | Kararlı 8.0.4.0(LXKCNMA)
  4. Ö

Rehber Redmi Pro için Xiaomi.eu (MultiRom) ROM Yükleme Rehberi

ben hiçbirşey anlamadım şimdi ilk sayfadaki ron orjinal global rom mu değilmi kimisi bu redmi pro için global rom yok diyor araştırıyorum iyice karıştırdım telefonu hepsiburadadan aldım ne yükleyeceğimi şaşırdım içinde gelen rom MIUI 8.0 | Kararlı 8.0.4.9(LXKCNMA)
Üst Alt