Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vallahi sikintiliymis hocam. Turkce yapabilceklerse icinize sinecek hale getireceklerse 1kereligine verilir ama devam edecekse sorunu çok olur her seferinde para verip yaptirmak
SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Xiaomi telefon haricinde baska bir telefonla deneme sansiniz var mi? Guncellemeyi oyle deneyin bakalim sorun devam edecek mi
Hayirli olsun gule gule kullanin. Rom(yazilim) atma konusunda sadece bt ile baglayip degil bilgisayar uzerinden yuklemekte yardimci olabilir. Guncel yazilimi genellikle xda da bu konular mevcuttur ordan deneyebilirsiniz hocam. Gecmis olsun
Var da hic ugrasma yari ing yari turkce gibi ama %90 turkce. Asiri donma vardi. Ugrastiriyor yuklemesi zaten. Bootloader kilidi acilcak ve garanti disi kalicak saat
Dugme felan degil. Buyuk ihtimalle stres testi secenegi var orda spo² olcumu yapiliyor nabizla beraber
Arkadasta huawei watch gt 2 var spo2 olcumu nabiz olcumu gihi otomatik yapmiyor. Manuel olarak olcum yaptirmak isterseniz olcuyor dedi. Ozellille sordum buju. Belki sizinde otomatik olcuyor mu sorunuza cevaptir. Yani saati aldiginizdan beri manuel olctirmediyseniz 0 degerini gorebilirainiz
Ben çok fazla hata ile karsilastim. Bazen stock uygulamalarin kaybolmasi reboottan sonra geri gelmesi, bilgirimlerin yarimbyamalak gelmesi sesinin bazen cikip bazen cikmamasi gibi seylerle karsilastim. Always display on degismis zorla ayarladim. Ve turkcesi gercekten berbat geldi bana. Sorun...
Biliyorum hocam kullandim yulledim daha onceden ama nedense hata verdi. Simdi yukledim sorunsuz. Arayuzden ayarlara girip baglanti sekmesinin uzerine ve guvenlik secenegine bakar misiniz ingilizce mi sizde