onderkaanozdemir kullanıcısının son içeriği

1. onderkaanozdemir

Yardım Amazfit Gtr 47 mm. Güncelleme ve Türkçe Dil Sorunu

Vallahi sikintiliymis hocam. Turkce yapabilceklerse icinize sinecek hale getireceklerse 1kereligine verilir ama devam edecekse sorunu çok olur her seferinde para verip yaptirmak SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. onderkaanozdemir

Xiaomi telefon haricinde baska bir telefonla deneme sansiniz var mi? Guncellemeyi oyle deneyin bakalim sorun devam edecek mi SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. onderkaanozdemir

Bendeki yazilima bakayim rom yukleme aracina gtr var mi SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. onderkaanozdemir

Aksam baktim hocam gtr ile ilgili bulamadim yazilim yukleme konusu. SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. onderkaanozdemir

Nobete yetismeye calisiyorum hocam musait zamanda ben de bakayim konusuruz yine SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. onderkaanozdemir

Hayirli olsun gule gule kullanin. Rom(yazilim) atma konusunda sadece bt ile baglayip degil bilgisayar uzerinden yuklemekte yardimci olabilir. Guncel yazilimi genellikle xda da bu konular mevcuttur ordan deneyebilirsiniz hocam. Gecmis olsun SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. onderkaanozdemir

Yardım amazfit verge

Servis neresi? Nereye verdiniz
  8. onderkaanozdemir

Yardım Amazfit verge Türkçe versiyon

Var da hic ugrasma yari ing yari turkce gibi ama %90 turkce. Asiri donma vardi. Ugrastiriyor yuklemesi zaten. Bootloader kilidi acilcak ve garanti disi kalicak saat
  9. onderkaanozdemir

Yardım Amazfit Gtr VO2-Stress-Sp02 Ölçümü

Youtube videolarinda forum Xda da arastirdiniz mi? SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. onderkaanozdemir

Dugme felan degil. Buyuk ihtimalle stres testi secenegi var orda spo² olcumu yapiliyor nabizla beraber SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. onderkaanozdemir

Arkadasta huawei watch gt 2 var spo2 olcumu nabiz olcumu gihi otomatik yapmiyor. Manuel olarak olcum yaptirmak isterseniz olcuyor dedi. Ozellille sordum buju. Belki sizinde otomatik olcuyor mu sorunuza cevaptir. Yani saati aldiginizdan beri manuel olctirmediyseniz 0 degerini gorebilirainiz
  12. onderkaanozdemir

Rom [Türkçe] Verge 3.0.52.0 ROM v2.01 Yükleme (24.04.2020)

Aynen o SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. onderkaanozdemir

Donus var ben yukledim dondum geri. Yine .bat uzantili dosuayi calistirip yukleniyor stock rom SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. onderkaanozdemir

Ben çok fazla hata ile karsilastim. Bazen stock uygulamalarin kaybolmasi reboottan sonra geri gelmesi, bilgirimlerin yarimbyamalak gelmesi sesinin bazen cikip bazen cikmamasi gibi seylerle karsilastim. Always display on degismis zorla ayarladim. Ve turkcesi gercekten berbat geldi bana. Sorun...
  15. onderkaanozdemir

Biliyorum hocam kullandim yulledim daha onceden ama nedense hata verdi. Simdi yukledim sorunsuz. Arayuzden ayarlara girip baglanti sekmesinin uzerine ve guvenlik secenegine bakar misiniz ingilizce mi sizde SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt