omerfrkder kullanıcısının son içeriği

1. omerfrkder

HyperOS Xiaomi 13T Pro - Xiaomi.eu (CorotG) Global Sürüm HyperOs 1.0.6.0. UMLMIXM

Hocam romu nerden buldunuz eu kendi sitesinde bulamadım ben ama 13T pro için cihaz desteği
  2. omerfrkder

Yardım Bootloader açamıyorum

Arkadaşlar çözümü yetkili hesap ile hallettim 450tl gibi cüzi bir mebla ile önce eng rom kurdu uzaktan arkadaş sonra doğrudan SP tool ile Tayvan rom kurulumu yaptı fakat aklımdaki soru şu bu yetkili hesabı nasıl alıyoruz Xiaomi kendisi mi veriyor bunu kredileri falan var nasıl mümkün oluyor
  3. omerfrkder

Çok saçma bir durum :(
  4. omerfrkder

O limit olayı tam olarak nedir açıklaması var mı acaba bulamadım adam akıllı bir yerde sunucularında mı limit var benim hesap mı limitli çözemiyorum 1728856882 Veya APK dosyalarında sdk sürümünü düzenleme şansımız var mı
  5. omerfrkder

Çok yüksek fiyatlar söz konusu ama
  6. omerfrkder

Yardımcı olabilecek biri yok mu?
  7. omerfrkder

Arkadaşlar bana durduk yere beta sürüm güncellemesi geldi ki betaya kayıtlı değilim güncelledim android 15 oldu cihaz ve bootloader açamıyorum şuan bypass için settings APK kurmam lazım sürüm düşürdüğü için kabul etmiyor normal başvuruda sürekli bir sonraki güne atıyor elim kolum bağlı kaldım...
  8. omerfrkder

HyperOS Mi10T/ Pro (Apollo) HyperOS_1.0.24.3.25.DEV_CN STABLE | PORT | A14 (OBiTO_HyperOS_EDiTiON)

Merhaba arkadaşlar romu yükledim batarya ve genel performans olarak gayet iyi duruyor yakınlık sensörü falan da aktif sorun yok sadece ana ekranda uygulama isimleri çok küçük okunamayacak kadar resmini koyuyorum çözümü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
  9. omerfrkder

Çözüldü poco x3 pro cihazım kapandı tepki vermiyor

O ne oluyor tam olarak
  10. omerfrkder

Çözüldü poco x3 pro cihazım kapandı tepki vermiyor

Aynı sorun bende de var çözebildiniz mi ?
  11. omerfrkder

Soru Galaxy wear bildirim sorunu

Gear s plugin uygulamasının arkaplanda çalışma durumunu kontrol edin aynı şekilde saatle bağlantılı olan tüm uygulamaların kısıtlamalarını kaldırın sonra bildirimleri tekrar kapat aç yapıp wear uygulamasına girin saate bağlanın yüksek ihtimalle düzelicektir bende de gear s3 classic var aynı...
  12. omerfrkder

Yardım Dolby kurunca kamera kullanılamıyor!!

Merhaba arkadaşlar ne zamandır uğraşıyorum her türlü Dolby kurdum Dolby dijital plus yükleyince olmuyor fakat Dolby atmos yüklediğim zaman anlamadığım bir sebeple kamera AI özelliği açık bir resim çekince uygulama kapanıyor ama AI kapatınca atmıyor yardımcı olabilecek birileri var mı delirmek...
  13. omerfrkder

Yardım Bildirim ışığı!!

Kimse çözümü bilmiyor mu arkadaşlar :(
  14. omerfrkder

Yardım Telefonlarımız Çalındı Yardım Edin Lütfen

Cihazların içerisinde Google hesaplarınız varsa ve çalan kişiler çok bilgili değilse açamazlar cihazı sıfırlasalar bile fakat şöyle bir durum söz konusu bilgili birisine verirlerse IMEI değişimi yaparlar muhtemelen her iki sonuçta da resimleriniz gidecektir IMEI numarası üzerinden polisin bulma...
Üst Alt