Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar ne zamandır uğraşıyorum her türlü Dolby kurdum Dolby dijital plus yükleyince olmuyor fakat Dolby atmos yüklediğim zaman anlamadığım bir sebeple kamera AI özelliği açık bir resim çekince uygulama kapanıyor ama AI kapatınca atmıyor yardımcı olabilecek birileri var mı delirmek...
Arkadaşlar xiaomi.eu rom yükledim hemen hemen 1 ay önce falan romdan aşırı memnunum rom sürümüm MIUI 13 V13.0.5.0SJDCNXM fakat solid Explorer ile sys/class/leds klasörüne baktığımda bildirim ledini belirten "white" klasörü olmadığı gibi cihazın test (CIT) menüsünden de açmaya çalıştığımda...
Dostlar bir sorunum var build.prop ile dfps kapatmak tek başına işe yaramıyor bir çoğunuz biliyorsunuzdur ki xiaomi güvenlik uygulamasını devre dışı bırakmayınca hala dfps açık gibi davranıyor cihaz bende de şuan devre dışı ama öyle bir uygulama ki cihaz performansı ve ısınma konusunda çok...
Dün xiaomi.eu romun çok övüldüğünü gördüm forumda ve yükleme kararı aldım fakat karşılaştığım iki büyük problem var stabil romda olmama rağmen
Birincisi: Kamera ile 2 resim çekince uygulama kapanıyor
İkincisi: bildirim ledi hiçbir şekilde çalışmıyor şarj olurken falan kök dosyalarından...
Merhaba dostlar şuana kadar neredeyse bütün mi 10T pro romlarını denedim şuan güncel olarak miuimix romundayım fakat bu romda da batarya performansı biraz kötü MIUI Endonezya romuna geçicem ama miuimix romunun kamerası çok daha hoşuma gidiyor en basitinden live photo özelliği var bunun gibi...
Dün telefonuna MMX rom kurayım bi test edeyim dedim ondan önce elite vardı ondan da önce Endonezya romlar kullanıyordum fakat MMX romu keşfettikten sonra diğer tüm romlardan ümidi kesmiş bulunmaktayım akıcılık anlamında özellikle çok memnun kaldım MMX android 12 miui 13 yazılımını kullanıyorum...
Arkadaşlar forumdaki bütün DFPS kapatma konularını inceledim hepsini yaptım ama hala kapanmadı ekran resmi de bırakıyorum mesela kameraya girince 60 Hz sabitliyor lütfen gelip 60 FPS uygulamada 144 hzi ne yapıcaksın demeyin sadece yardım istiyorum :)
Arkadaşlar 33W adaptör ve orijinal kablosunu kullanıyorum ama aşırı derecede yavaş şarj ediyor hatta ve hatta şarjda iken pubg girersem şarjım düşüyor bile bilgisi olan yardımcı olabilir mi acilen çok sıkıntılı bir durum söz konusu
Merhaba arkadaşlar bootloader kilitli mi 10T pro cihazım var 157 saat bekleme süresi verdi magisk vs yüklemicem sadece tr romdan endonezya roma geçicem yani bl kilidi açsam da geri kilitliyeceğim yok mu bu beklemeyi atlamanın bir yöntemi?
Arkadaşlar lütfen yardım edin bir Allah'ın kulu bilmez mi çözümü system içerisindeki build.prop dosyasını değiştiremiyorum cihazım redmi note 10 pro Endonezya rom kullanıyorum (rom değiştir vs gibi basit çözümler söylemeyin lütfen) bu romda düzenlemek istiyorum ve her seferinde hata alıyorum...
Arkadaşlar en optimize ve arayüz performansı yüksek olan hem MIUI hemde aosp rom önerisi alabilir miyim (aosp romlarda android 12 olursa çok daha iyi olur gapps linkleriyle birlikte)
Cihaz: redmi note 10 pro
Kullandığım rom: MIUI 12.5.4.0 RKFIDXM