Omerfaruk7900 kullanıcısının son içeriği

1. O

Yardım telefona rom attıktan sonra kapanıp açılıyor

eu 12,5 sürümünde iken eu stabil 13 yüklemek istedim nerdeyse tüm sürümlerini fasboot olarak yükledim fakat açılmadı umudu kesip global rom kurdum fakat halen açılır açılmaz kapanıyor
  2. O

Yardım Güncelleme sonrası oluşan çok can sıkıcı hata

Selam dostlar cihazıma 1 hafta kadar önce gelen yazılım güncellemesini dün akşam maalesef kurdum ve hemen ardından açıktan sonra telefon Bluetooth kulaklığa bağlanıdığı zaman hiç bir sesi oynatmıyor ve Bluetooth bağlantısı kopup tekrar bağlanıyor(kısır döngü şeklinde) MIUI 12.5.6.0 global...
  3. O

Yardım Bluetooth kulaklık ses sorunu

Öncelikle selamaleyküm cümleten bu güm mi 9 de cihazımdan mi 11 lite a geçiş yaptım ve çok açık fark ile gündelik kullandığım eski cihazımda veya farklı cihazlarda en ufak sorun olmayan Bluetooth kulaklığı mi 11 lite cihazımda çok kısık ses veriyor acaba herhangi bilinmeyen bir ayardan dolayımıdır
  4. O

Yardım Yanlışlıkla silinen dosya kurtarmak mümkün mü

Öncellikle Selam aleyküm arkadaşlar az önce dosya yöneticisinde yanlışlıkla 18 GB yakın bir video dosyayı sildim fakat hala temizleyicide gözüküyor kurtarmak istiyorum ne yapmalıyım
  5. O

Soru mi 9 se cöktü

cihazıma eu beta mıuı 12 yükledi açılmadı twrpye geçiş yaptı int kötü olduğu için elimde bulunan fasbot global rom kurayım dedim hata verdi şimdi ise ne twrp nede fastbota geçebiliyorum mi yazısı gelip hemen kapanıyor
  6. O

Yardım Eu romda kumanda

Öncelikle sa bu gün eu Roma geçtim ancak mi kumanda yokturdu olay Store'dan indirdim ancak eski romdakç olan programdaki markalar yok tüm markalar yabancı
  7. O

Soru Mi 9 SE Takılmalar

Öncelikle sa bundan 1 ay önce kadar mi 9 se cihazıma mıuı 11 kararlı global rom yükeldim (mıuı 10 9.6.27 global betadan geçiş yaptım) ve cihazda bazen kamerayı açtımı siyah bir ekranda donup kalıyor video veya 48m geçtimi düzeliyo ayrıca ara takılmalar oljçtu bunun sebebi nedir sizce
  8. O

Soru bootloader kiliti kafa karışıklığı

selamaleküm öncelikle mi 9 se cihazımıa dün mıuı 11 kararlı rom yükledim twrp ve root işlemlerini yaptım fakat şu aklımı karıştırıyor. açılırken altta unloked yazıyor ama geliştirici seçeneklerinde oem lilidinde bu cihaz kitli yazıyor hangisine inanmalıyım
  9. O

Sohbet Mi 9 se Kullanıcı Yorumları

Nasıl kullanaca anlatsana kardeş
  10. O

Sohbet Mi 9 se Kullanıcı Yorumları

Kesinlikle Xiaomi alma pişmanlıktır.
  11. O

Rom Rom tercihi

Adamsın
  12. O

Yardım Mi 9 se Güncelleme sorunu

Ama bana gelmedi
  13. O

Kapalı nasıl oluyosa
  14. O

Forumda okuduğum kadarıyla mi 9 se cihazlara miuı 11 gelmeye başlamış ama benim cihazıma güncelleme yok rom kuarayım dedim eu romlarda sıkıntı çokmuş global romuda bazı sıkıntılar olmaya başlamı ş ama yinede kuracak olsam twrp ile kura bilirmiyim bilmiyorum ve bootoader açarsam imei uçma...
Üst Alt