Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
eu 12,5 sürümünde iken eu stabil 13 yüklemek istedim nerdeyse tüm sürümlerini fasboot olarak yükledim fakat açılmadı umudu kesip global rom kurdum fakat halen açılır açılmaz kapanıyor
Selam dostlar cihazıma 1 hafta kadar önce gelen yazılım güncellemesini dün akşam maalesef kurdum ve hemen ardından açıktan sonra telefon Bluetooth kulaklığa bağlanıdığı zaman hiç bir sesi oynatmıyor ve Bluetooth bağlantısı kopup tekrar bağlanıyor(kısır döngü şeklinde)
MIUI 12.5.6.0 global...
Öncelikle selamaleyküm cümleten bu güm mi 9 de cihazımdan mi 11 lite a geçiş yaptım ve çok açık fark ile gündelik kullandığım eski cihazımda veya farklı cihazlarda en ufak sorun olmayan Bluetooth kulaklığı mi 11 lite cihazımda çok kısık ses veriyor acaba herhangi bilinmeyen bir ayardan dolayımıdır
Öncellikle Selam aleyküm arkadaşlar az önce dosya yöneticisinde yanlışlıkla 18 GB yakın bir video dosyayı sildim fakat hala temizleyicide gözüküyor kurtarmak istiyorum ne yapmalıyım
cihazıma eu beta mıuı 12 yükledi açılmadı twrpye geçiş yaptı int kötü olduğu için elimde bulunan fasbot global rom kurayım dedim hata verdi şimdi ise ne twrp nede fastbota geçebiliyorum mi yazısı gelip hemen kapanıyor
Öncelikle sa bu gün eu Roma geçtim ancak mi kumanda yokturdu olay Store'dan indirdim ancak eski romdakç olan programdaki markalar yok tüm markalar yabancı
Öncelikle sa bundan 1 ay önce kadar mi 9 se cihazıma mıuı 11 kararlı global rom yükeldim (mıuı 10 9.6.27 global betadan geçiş yaptım) ve cihazda bazen kamerayı açtımı siyah bir ekranda donup kalıyor video veya 48m geçtimi düzeliyo ayrıca ara takılmalar oljçtu bunun sebebi nedir sizce
selamaleküm öncelikle
mi 9 se cihazımıa dün mıuı 11 kararlı rom yükledim twrp ve root işlemlerini yaptım fakat şu aklımı karıştırıyor.
açılırken altta unloked yazıyor ama geliştirici seçeneklerinde oem lilidinde bu cihaz kitli yazıyor hangisine inanmalıyım
Forumda okuduğum kadarıyla mi 9 se cihazlara miuı 11 gelmeye başlamış ama benim cihazıma güncelleme yok rom kuarayım dedim eu romlarda sıkıntı çokmuş global romuda bazı sıkıntılar olmaya başlamı ş ama yinede kuracak olsam twrp ile kura bilirmiyim bilmiyorum ve bootoader açarsam imei uçma...