Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamın aleyküm.Mi note 10 lite ın bi incelemesınde 1 saatlık video kaydında işlemcinin 60 70 derecelere cıktıgını gordum.Telefonun herhangi bi ısınma sorunu var mı?Bir de pubg nin kastıgını gordum fakat bu pıngten dolayı ds olabılır tam bılmıyorum.boyle sorunları yasayanlar oldu mu?
Selamın aleyküm.Max 4000 bütcem var.mi note 10 lite vs mi note 10 pro arasında kaldım.Mi note 10 lite ı garantili alabılırım fakat mi note proyu yurtdısı alabılırım.sizce bu riske girmeye değer mi?Açıkcası yurtdışı telefon hiç kullanmadım ve korkmuyor da degılım.Ysrdım ederseniz sevinirim.
Selamlar arkadaşlar.Telefon almayı düşünüyorum.Note 9s alıcaktım fakat fıyatı dün oldukça yukseldı ve o parayı haketmediğini düşünüyorum.P40 lite düşündüm fakat onunda kamerası tatmin etmedi.mi Note 10 yurtdışı onerır mısınız? telefonu cok begendım ama yurtdısı almak korkutuyo açıkçası.Xiaomi...
Arkadaşlar max bütcem 3250 tl.Bu fiyatı en iyisini almak istiyorum fiyat düşük olursa daha iyi olur tabiki.Note 8 pro yu begendım gerçekten ama forumda gordugum kadarıyla pil sorunu var.mi9t düşünüyorum onundA ön kamerası düşündürüyo bozulma açısından.Telefon öneriniz nedir?Xiaomi olması şart degil